Ngarobih PDFs anjeun kana Handphone, Wéb-siap, Bagikeun jaminan

desain buku sederhana

Ampir sadayana ngagaduhan kasus, whitepaper sareng jaminan penjualan dina format PDF. Sanaos kaseueuran alat gaduh pamiarsa PDF ayeuna, pamiarsa éta henteu dioptimalkeun pikeun maca di alat-alat sareng kamampuan ngabagi éta sacara sosial atanapi lebetkeun langsung kana eusi anjeun.

Simplebooklet nyayogikeun aplikasi saderhana dimana anjeun tiasa unggah sareng host buklét didamel tina PDFs anjeun atanapi dirancang ti mimiti. Buklet tiasa diposting, disematkan, di-tweet, dibagi, di-email, dilebetkeun sareng diunduh ku palanggan dimana waé. Anjeun ogé tiasa nyayogikeun tautan ka halaman badarat kanggo candak kalungguhan.

Anggo tautan afiliasi kami sareng anjeun tiasa kéngingkeun 55% OFF tina langganan 1 taun pikeun SimpleBooklet HERO Plan.

Ieu tinjauan video tina Simplebooklet:

Pariksa Galéri dina Simplebooklet urang situs ningali conto hébat kumaha pemasar anu ngamangpaatkeun platform. Anjeun tiasa nyobian platform gratis. Pastikeun ngagunakeun tautan afiliasi kami sareng anjeun tiasa kéngingkeun 55% OFF tina langganan 1 taun pikeun SimpleBooklet HERO Plan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.