PHP: Naha SimpleXML Dimuat?

Depositphotos 11843590 s

Aya sababaraha plugins anu kuring parantos bina anu peryogi PHP5 + sareng SimpleXML. SimpleXML mangrupikeun padika anu langkung gampang sareng langkung hadé pikeun nganalisis réspon XML tina APIs. Masalahna, nyaéta, kuring bakal nampi sababaraha email sapoé atanapi minggu naros ka kuring naha pangguna henteu tiasa ngamuat program sareng éta nyababkeun kasalahan.

Tétéla, bewara kuring ngeunaan plugins sareng halaman proyék henteu cekap, janten kuring ngalakukeun hal anu leres sareng nambihan fungsionalitas pikeun duanana plugin kanggo verifikasi ekstensi SimpleXML anu dimuat.

Fungsi PHP pikeun mariksa ekstensi SimpleXML dimuat:

fungsi isSimpleXMLLoaded () {$ array = array (); $ array = get_loaded_extensions (); $ hasilna = salah; payun ($ Asép Sunandar Sunarya salaku $ i => $ nilai) {lamun (strtolower ($ nilai) == "simplexml") {$ hasilna = leres; }} balikeun hasil $; }

Ayeuna, dina fungsi anu ngagunakeun SimpleXML, kuring ngan saukur tiasa mastikeun éta dimuat sateuacan kuring leres-leres nyobaan nelepon SimpleXML. Upami

upami (! isSimpleXMLLoaded ()) {echo "Host situs anjeun di tempat sanés!"; balik deui; }

Kuring terang kuring ngagaduhan guru PHP anu ningali kana blog kuring, hayu atuh terang kumaha kuring dilakukeun! Kuring parantos ngaluarkeun pembaruan minor pikeun duanana Plugins pikeun ngagunakeun metode ieu.

6 Komentar

  1. 1

    Hi Doug,

    Kuring perhatikeun hiji bug anu sigana henteu nyababkeun kasalahan.

    lamun ($ nilai = "SimpleXML") {$ hasil = leres; }

    kuduna

    lamun ($ nilai == "SimpleXML") {$ hasil = leres; }

    Sanajan demi kaamanan. Abdi langkung resep.

    lamun (strtolower ($ nilai) == "simplexml") {$ hasil = leres; }

    Anjeun ogé tiasa nganggo 'extension_loaded' anu nyandak nami ekstensi pikeun dipariksa (sénsitip kasus).

    $dimuat = extension_loaded("SimpleXML");

    Ngabalikeun BENER atanapi SALAH.

    PS Entong nginum kopi sorangan tapi kuring tiasa nempatkeun tombol 'meuli kuring kotak donat' 🙂

    • 2

      Angkat tombol donat, Nick! Anjeun nyalametkeun hirup! Anu lucu nyaéta (dikurangan strtolower), saleresna kuring ngagaduhan kode sampel kuring ngajalankeun sareng ngagunakeun evaluasi anu leres. Pasti telat sabab nalika kuring nempatkeun éta, kuring ngaco!

      Kuring geus dirobah kode jeung pos blog. Patarosan: Naon kaunggulan tina hiji leuwih séjén? Kuring nyangka extension_loaded mangrupikeun cara anu langkung bersih sareng langkung gancang pikeun ngatasi ieu!

      Hatur nuhun Nick!

  2. 4

    yum install php55-xml.x86_64 pikeun masang simpleXML pikeun php 5.5.11

    Ngajalankeun Transaksi
    Masang: php55-xml-5.5.11-1.el6.x86_64 1/1
    Verifikasi: php55-xml-5.5.11-1.el6.x86_64 1/1

    lajeng eta dipasang
    /usr/lib64/php/modules/simplexml.so

  3. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.