Kesederhanaan mangrupikeun konci pikeun suksés hirup

kesederhanaan sapédah

Artis sareng ilustrator Nick Dewar pupus minggu ieu. Anjeunna damel seueur perusahaan anu béda-béda ti Atlantik Bulanan ka Random House, nyayogikeun ilustrasi anu saé pikeun kecap anu pikaresepeun dina hiji artikel atanapi buku. Karya Nick Dewar karesep kuring ngagambarkeun filsafat propésional sareng pribadi kuring:

kesederhanaan sapédah

Kesederhanaan mangrupikeun konci pikeun suksés hirup.

Ieu mangrupikeun réphrasing anu langkung propésional sareng éfisién tina metode KISS anu diuji waktos:

Ciuman 19

Henteu, sanés KISS -

Prinsip KISS -? Keep It Simple, Bodoh.?

Ieu duanana mangrupikeun tafsiran modéren pikeun Cukur Cukur, anu nyatakeun? Éntitas henteu kedah dikali ngalangkungan kabutuhan ,? atanapi langkung umum, 'strategi saderhana condong janten anu pangsaéna.?

Janten naha kuring ngawartosan ieu? Naha kuring nyéred filsuf Abad ka-14, Ace Frehley, sareng Skotlandia anu énggal almarhum kana blog? Kusabab di masarakat gancang-paced, high-tech, salawasna-on urang, urang poho ngeunaan nyobian pikeun ngajawab masalah sareng solusi saderhana. Sering teuing sadayana milari téknologi énggal atanapi cara énggal pikeun méréskeun masalah nalika urang tiasa nganggo solusi anu langkung saderhana anu meryogikeun sakedik biaya sareng nyayogikeun manpaat jangka panjang anu langkung saé.

Filsafat ieu nyarioskeun ogé fitur produk. Ngan kusabab produk anjeun ngagaduhan langkung seueur fitur sanés hartosna éta bakal nyumponan kabutuhan konsumén anjeun. Upami anjeun henteu yakin kana pamahaman palanggan anjeun? kabutuhan, anjeun gaduh masalah anu langkung ageung sareng langkung mendasar tibatan fitur mana anu kedah diterapkeun. Anjeun kedah langkung ngartos kana pangguna, konsumén, sareng diri anjeun. Entong ukur ngubaran gejalana. Tetep saderhana, sareng milari naon anu saleresna lumangsung. Sareng émut -

Kesederhanaan mangrupikeun konci pikeun suksés hirup.

Oh, sareng ogé émut yén KISS lumayan amis ogé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.