SimpleCast: Platform Komunikasi Aliran Palanggan

simplycast otomatis

nu SimpleCast 360 Otomatis Manajer ngagabungkeun 15 kaluaran saluran kana hiji platform, ngamungkinkeun para marekters ngawangun kampanye pamasaran otomatis sareng aliran komunikasi. Solusi na ngamungkinkeun anjeun ngahontal jalma anu bener dina waktos anu pas ngalangkungan modeu komunikasi anu pikaresep. Kalibet sareng palanggan sareng prospek dumasar kana data anu disimpen, minatna, sareng interaksi jaman baheula sareng organisasi anjeun pikeun ningkatkeun laba atas investasi anjeun.

nu SimpleCast solusi otomatisasi pamasaran ngamungkinkeun anjeun pikeun nyetél kampanye anjeun sapertos diagram alir, ngamungkinkeun anjeun ngahontal sareng terlibat sareng prospek anjeun sareng konsumén ngalangkungan sababaraha saluran:

  • Management Hubungan customer - Terang persis saha anu janten tujuan panas anjeun sareng kumaha daya tarik pikeun kabutuhan aranjeunna.
  • surélék Marketing - Nyiptakeun, ngirim sareng ngalacak kampanye pamasaran email.
  • Manajer Daptar - Nyiptakeun, simpen & bagéankeun daptar kontak anjeun kalayan kapasitas panyimpenan anu teu aya watesna.
  • formulir Pangwangun - Nyiptakeun formulir online kalayan produk panggampangna dina pasaran. Henteu diperyogikeun kanyaho HTML.
  • badarat Kaca - Cara anu gancang sareng gampang pikeun nyieun sababaraha halaman badarat pikeun ngalacak halaman anu paling saé.
  • Ukuran Online - Nyiptakeun sareng ngirim survey online anu narik eupan balik pangguna dina sababaraha menit.
  • Ngalacak Link - Gampang lagu klik-liwat sareng harga kabuka pikeun ngabantosan naon anu dianggo pamasaran anu pangsaéna.
  • Autoresponder - Ngawangun hubungan anu kuat sareng saharita sareng solusi turutan otomatis aranjeunna.
  • Monitor Blacklist - Entong nyandak kasempetan dina infrastruktur sareng reputasi pamasaran anjeun. Ngawitan ngawaskeun IP anjeun ayeuna.
  • Pamasaran Fax - Kirimkeun blast fax ka rébuan organisasi tanpa repot. Cocog pikeun nargétkeun usaha lokal.
  • Manajemén acara - kampanye acara kalayan alat pikeun maksimalkeun pungsi kahadiran.
  • Panyiaran Sora - Sacara otomatis nyiarkeun pesen sora anu dirékam pikeun nginpokeun sareng ngingetan palanggan anjeun.
  • Pamasaran Téks - sambungkeun sareng palanggan anjeun ku nempatkeun pesen anjeun leres-leres dina panangan aranjeunna.
  • Pemasaran Sosial - ngahijikeun sareng jaringan sosial anu kawéntar ayeuna, kalebet Facebook sareng Twitter.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.