Aspék Jualan Tunggal Ieu Bisa Kaleungitan Perusahaan Anjeun $ 4 Juta Tahunan

manajer gagal biaya

Kami condong ngobrolkeun ngeunaan penjualan ku pendapatan anu dihasilkeun, tapi henteu ku karugian nalika éta henteu lancar. Penjualan mangrupikeun olah raga getih di seueur perusahaan sareng sigana aya sakedik kasabaran ayeuna pikeun para profesional penjualan pikeun ningkat, ngawangun hubungan, sareng ngarobih konsumén. The ménéjer panjualan malah ngagaduhan posisi anu teu tiasa dilemeskeun pikeun memotivasi sareng nyetir staf pikeun nohonan sareng ngalangkungan tujuan. Kéngingkeun manajer anu salah dina sareng sadaya staf penjualan tiasa kaganggu. Kuring parantos nyaksian éta langsung, niténan fokus manajemén penjualan kana usulan, lebet data atanapi promosikeun jalma anu saé pisan dina penjualan kana posisi di luar bailiwick aranjeunna.

Téknologi enablement penjualan mangrupikeun alat pikeun ngabantosan staf penjualan anjeun sareng ngaktipkeun kamampuanana pikeun mindahkeun langkung épisién sareng épéktip. Éta henteu kedah naékkeun halangan, éta kedah ngaleungitkeunana. Éta salah sahiji alesan kunaon urang bogoh ka urang Salesvue platform (sponsor) pisan. Dasborna pikeun Salesforce pikeun duanana staf penjualan sareng manajemén sacara nyata ngirangan waktos pikeun ngarékam, ngalacak sareng ngalaporkeun kagiatan penjualan.

Seueur manajer penjualan anu nampi sakedik teu aya pangrojong pangembangan ti organisasi na. Sabalikna, aranjeunna diarepkeun bakal nungkulan tangtangan boh transisi kana manajemén ogé épolusi tina ngajual produk dugi ka nyayogikeun wawasan komérsial nyalira. Tina organisasi-organisasi éta anu nanem modal pikeun manajerna, seuseueurna gagal pikeun nanem modal strategis pikeun ngembangkeun katerampilan anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun manajer sakumaha épéktip mungkin. Ieu henteu ngan ukur pangaruh hébat ka pangurus éta sorangan, tapi ogé ngajantenkeun anu ngical kirang épéktip sareng, pamustunganana, menyakiti garis handap perusahaan. Jessica Cash, Diréktur Senior, Pangembangan Solusi & Inovasi pikeun CEB Global.

Intina nyaéta saurang manajer anu gagal tunggal tiasa kaleungitan perusahaan ka luhur $ 4 juta dina produktivitas anu leungit, manajemén tim anu goréng, pangalaman palanggan anu kirang, perekrutan, gaji sareng pelatihan. Ieu ngarecahna kumaha Penjual Manajer gagal.

biaya-gagal-penjualan-manajer

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.