Naon Anu Dipilih Tunggal, Dikonfirmasi, sareng Ganda?

milih dina pilihan langganan

Paduli naon jinis olahtalatah pamasaran anu anjeun laksanakeun, anjeun kedah nyayogikeun metodologi pikeun palanggan pikeun milih-milih pesen éta. Kaseueuran nagara sareng kawijakan padagangan ngalaksanakeun sababaraha jinis peraturan anti-spam, janten ngarekam sumber sareng kagiatan paripolah kritis. Ieu metodologi:

  • Opt-In Tunggal - Ieu metoda anu has pikeun milih email sareng pesen téks. Palanggan ngadaptar dina situs atanapi diimpor ku perusahaan kana platform olahtalatah. Kauntungannana opt-in tunggal aya dina kesederhanaan na, teu kedah aya interaksi tambahan. Turunna opt-in tunggal nyaéta formulir anjeun tiasa janten sasaran sareng alamat spam bubu otomatis ngalanggan kana daptar anjeun. Anjeun tiasa mendakan email anjeun diblokir di jalan. Kauntungan tina opt-in tunggal nyaéta yén pangguna sering milih-milih langganan tapi henteu nyandak tindakan salajengna nganggo metodologi opt-in ganda.
  • Single Opt-In sareng Konfirmasi - Ieu mangrupikeun prakték anu paling saé pikeun langganan pesen opt-in tunggal tapi sering teu dipalire. Pesen sambutan anu saé anu negeskeun yén palanggan parantos milih sareng netepkeun pangharepan kumaha sering pesen anu bakal dikirim sareng naon nilai anu bakal dibawa palanggan mangrupikeun strategi anu saé.
  • Opt-In Ganda - Sadaya platform olahtalatah hoyong anjeun nganggo metodologi ieu kusabab éta ngirangan résiko keluhan spam. Palanggan milih dina ngalangkungan formulir, impor, atanapi pesen téks. Éta dituturkeun ku pesen saharita pikeun mastikeun milih anu aya. Upami éta email, aranjeunna biasana kedah pencét kana tautan dina email. Upami éta pesen téks, aranjeunna kedah ngaréspon sareng mastikeun yén aranjeunna milih.

Aya ogé sababaraha psikologi anu aya hubunganana sareng pilihan ganda:

Opt-in dobel intina ngagulung kana prinsip kapamalian, a hukum dasar psikologi sosial anu nyebatkeun dina seueur kaayaan sosial, urang masihan deui naon anu urang tarima ti batur. Mimitian hubungan ku nunjukkeun anjeun hormat ka jalma éta - sareng alamat email anu aranjeunna pasihkeun ka anjeun - sareng anjeun nyetél diri pikeun balik dina kapamalian sareng tingkat kabuka.

Infographic ieu ti Salesforce, Kumaha Psikologi Tiasa Ngajantenkeun Email Anjeun Langkung Ditarik, ngaliwat unggal jenis milih-milih sareng ngabahas cara personalisasi pangalaman email anjeun pikeun ningkatkeun papacangan sareng ngirangan langganan sareng laporan SPAM. Éta ogé ngungkulan personalisasi sareng ngaoptimalkeun garis matuh pikeun ningkat papacangan.

Metodologi Opt-In Email

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.