Nalika Nyebarkeun Situs Anyar: Ukur Dua kali, Potong Sakali

pakakas

Pemasar Online sering ngembangkeun strategi situs wéb anu nembé dirarancang ku nyéépkeun sadaya waktos dina ngararancang teras nyebarkeun situs énggal ... teras ngukur hasil parobihanana. Kuring jepret nalika kuring ningali sababaraha perusahaan nyebarkeun sababaraha situs dina sababaraha bulan silih sabab masing-masing “henteu jalan”.

Sateuacan ngawitan ngarencanakeun desain situs anyar, anjeun kedah sadar pisan dimana situs anjeun ayeuna didirikeun. Nyebarkeun situs-situs énggal-énggal sapertos ngamimitian marathon sababaraha kali. Anjeun moal ngarobih waktos anu anjeun leungit, anjeun ngadorong pangasilan dina investasi langkung jauh.

Upami anjeun henteu gaduh analytics pinuh nyebarkeun sareng ngukur masing-masing sareng kantos dina situs anjeun, luangkeun waktos pikeun leres-leres nyebarkeunana ayeuna - dina situs anjeun ayeuna. Éta sigana mah bodo nyéépkeun waktos pikeun ngalaksanakeun analytics leres dina situs anu anjeun badé sampah, tapi anjeun kedah ngartos kumaha jalma nuju kana situs anjeun, nganapigasi situs anjeun, sareng ngarobih dina situs anjeun sateuacan ngararancang situs énggal anjeun.

Ogé, anjeun kedah waspada pisan ngeunaan halaman naon anu ayeuna dirarangkénan saé pikeun konci anu relevan. Ngamangpaatkeun alat sapertos Semrush, anjeun tiasa pinpoint di halaman anjeun parantos parantos diindéks sareng anu peringkat ogé ku mesin pencari. Sababaraha kali pemasar nyebarkeun situs énggal kalayan hirarki sareng jalur anu leres-leres robih. Henteu saé.

Salaku tambahan pikeun milarian, ngarujuk situs sareng halaman penting pisan. Upami situs sanés parantos ngarujuk pangunjung ka anjeun, atanapi halaman anjeun parantos ditandaan dina situs sosial… anjeun henteu hoyong patalimarga éta réngsé dina 404 halaman. Ngembangkeun rencana alihan tina halaman anjeun anu lami kalayan patalimarga ka halaman anyar anjeun - sareng mastikeun konténna saluyu.

Pondokna, ukur dua kali sareng potong sakali. Ukur situs lami anjeun sacara efektif ngalangkungan analytics, peringkat mesin pencari sareng backlinks. Nyebarkeun situs énggal anjeun pikeun ngamangpaatkeun patalimarga sareng otoritas ayeuna anu parantos anjeun bina sareng, ngan éta, nyebarkeun situs anyar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.