Kumaha Ngahindaran Bunuh Diri Migrasi Situs

seo lisung

Patarosan kahiji urang nalika klien ngawartosan aranjeunna aranjeunna badé ngembangkeun situs énggal nyaéta naha hirarki halaman sareng struktur link badé robih. Kaseueuran waktos jawaban na enya ... sareng éta nalika senangna dimimitian. Upami anjeun perusahaan mantep anu gaduh situs bari, hijrah ka CMS anyar sareng desain tiasa janten jalan anu saé ... tapi henteu Mindahkeun Lalu lintas anu aya sami sareng bunuh diri SEO.

404 pangkat seo

Lalu lintas nuju kana situs anjeun tina hasil pamilarian ... tapi anjeun ngan ukur ngarahkeun aranjeunna ka 404 halaman. Lalu lintas nuju kana situs anjeun tina tautan anu disebarkeun dina média sosial ... tapi anjeun ngan ukur ngarah ka 404 halaman. Jumlah sebutan sosial per URL ayeuna ngalaporkeun 0 kusabab aplikasi count sosial sapertos resep Facebook, tweet Twitter, saham LinkedIn, sareng anu sanésna nyimpen data dumasar kana URL ... anu nembé dirobih. Anjeun bahkan panginten henteu sadar kumaha seueur jalmi anu langsung kana 404 halaman kusabab seueur situs tong ngalaporkeun data éta kana analytics anjeun.

Anu paling parah, akumulasi kecap konci anu aya hubunganana anu anjeun ngawangun per halaman ngalangkungan backlinks ayeuna dialungkeun kaluar jandela. Google masihan anjeun sababaraha dinten kanggo ngalereskeunana ... tapi nalika aranjeunna henteu ningali parobihan, aranjeunna muragkeun anjeun sapertos kentang panas. Éta henteu sadayana goréng, kitu. Anjeun tiasa cageur. Gambar di luhur mangrupikeun palanggan asli urang anu kaleungitan langkung ti 50% sadaya patalimarga teangan organik, demo parangkat lunak, sareng bisnis akhirna énggal. Kami nyayogikeun aranjeunna a Rencana hijrah SEO pikeun tautan tapi éta teu dipaliré ku rilis situs énggal salaku prioritas pangluhurna.

Prioritas éta robih.

Perusahaan ngempelkeun rébuan alihan kana sérverna. Saatos sababaraha minggu, Google nyandak catetan sareng ngahanca éta deui dimana deui ayana. Henteu tanpa panik sareng wengi teu sare ku tim, sanaos. Moral carita di dieu nyaéta ngawangun situs anyar kalayan struktur tautan énggal tiasa janten strategi anu hadé (jalma SEO kadang-kadang ngajawab yén dugi ka maot) kusabab paningkatan konversi anjeun tiasa ngalaman. Tapi, tapi, tapi… pastikeun 301 alihan sadaya tautan anjeun.

Anjeun masih bakal icalan cacah sosial anjeun. Kami nuju ékspérimén sareng sababaraha cara pikeun bahkan ngeureunkeun éta tina kajadian dimana urang nyimpen struktur tautan pikeun kontén anu langkung lami teras ngapdet strukturna pikeun kontén anyar. Éta bakal senang!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.