Sitecore Nyandak Manajemén Eusi kana Brosur Anu Dicitak

studio cetak sitecore

Siklus hirup produksi kampanye pamasaran, dimimitian ku konsép konsépisasi hiji ideu sareng ngalangkungan fase pangwangunan kana laporan akhir, lambaran data, brosur, katalog, majalah atanapi anu sanés mangrupikeun prosés anu pikasebeleun sareng nyéépkeun waktos.

Sitecore, pamimpin pasar dina parangkat lunak sistem manajemen kontén online, parantos ngagulung téknologi énggal anu poténsial pikeun merevolusikeun prosés ieu pikeun bahan cetak. Sitecore's Adaptive Print Studio henteu ngan ukur nyayogikeun organisasi sareng kontrol anu langkung saé dina sadaya prosés, tapi ogé tiasa ngirangan waktos siklus kahirupan pangembangan tina perkiraan dua ratus dinten dugi ka kirang ti dua puluh dinten, sareng éta ogé ngagunakeun langkung seueur sumberdaya tibatan sateuacanna!

Sitecore Adaptive Print Studio dipasang salaku plug-in ka Adobe InDesign sareng janten hub terpusat pikeun sadaya kontén Adobe InDesign. Éta nyayogikeun platform wéb pikeun ngahijikeun désainer wéb, pamekar, manajer produk, pemasar sareng sadaya pamangku kapentingan sanésna dina kampanye, ngagampangkeun kolaborasi tim, manajemén multi-basa, kaamanan sareng kontrol alur kerja sareng pangiriman dokumen anu dinamis.

studio citakan adaptif sitecore

Désainer wéb ngamuat karyana, kalebet tata perenah dokumén sareng setélan. Suite ogé narik eusi tina Sitecore's Content Management System (CMS) ka InDesign langsung, sareng nyayogikeun aksés online kana antrian damel. Manajer produk ngamutahirkeun katalog unggal dinten sareng ngalakukeun siklus tinjauan. Non-désainer dina pamasaran, penjualan, jasa sareng departemén anu aya hubunganana ngarobih produk PDF sareng nyetak ti tata perenah pikeun diterbitkeun, bahkan tanpa kanyaho téknis ngeunaan cara ngadamel dokumén InDesign.

Kalayan rarancang sareng produksi citak bahan pamasaran biasana mangrupikeun 30 persén anggaran pamasar, kauntungan téknologi ieu teu kedah disebatkeun. Waktos anu dihémat ogé ngamungkinkeun para pamasar pikeun ngagulung kampanye dina waktos langsung, teu ternilai di lingkungan anu kalapa sareng cairan ayeuna dimana adaptasi gancang sareng maneuverability mangrupikeun konci pikeun kasuksesan.

ngundeur brosur resmi atanapi ngadaptar pikeun démo online.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.