SiteKick: Otomatis Ngalaporkeun Laporan Berlapis Bodas pikeun Klién Anjeun

Ngalaporkeun SiteKick Analytics

Upami anjeun damel pikeun sababaraha klien, ngawangun laporan dasar atanapi ngahijikeun sababaraha sumber kana solusi dasbor tiasa rada rumit. SiteKick tiasa ngadamel sadaya laporan anjeun anu teras-terasan nganggo laporan mingguan, bulanan, sareng triwulanan.

Unggal laporan aya dina format presentasi (PowerPoint) sareng tiasa dicap, bodas dilabélan ka agénsi atanapi klien anjeun, sareng hasilna tiasa diédit atanapi inpormasi tambihan disayogikeun sateuacan dikirim ka klien anjeun.

SiteKick Nyayogikeun Manpaat Di handap ieu

  • Ngalaporkeun Multi-Sumber - Tautan data Google, Facebook, sareng / atanapi Microsoft anjeun, pilih rekening anu anjeun badé laporkeun, teras ngantep SiteKick sésana.
  • Bagan anu kuat - SiteKick sacara otomatis ngawangun grafik sareng grafik anu saé anu pasangkeun sareng katerangan tertulis pikeun tiap saluran.
  • Ngalaporkeun Multi-Saluran - SiteKick nganalisa unggal kanal, mendakan wawasan anu nunjukkeun nilai anjeun: kampanye hébat, hasil SEO anyar, sareng seueur deui.
  • Konsistensi Sareng Skala - SiteKick nganalisis unggal titik data, nyokot papanggihan konci, sareng nganteurkeunana ku gaya sareng nada anu saluyu. Nanganan langkung seueur palanggan sareng ngantepkeun tim anjeun fokus kana hasil, sanés laporan tulisan tangan.
  • Ngalaporkeun Kampanye sareng Tanggal Rentang - Sadayana laporan tiasa dibandingkeun sareng jaman sateuacanna atanapi période anu sami taun kamari pikeun klien musiman.

Laporan Corong Google Ads

Integrasi Sitekick sareng Sumber Data Kalebet

  • Google Analytics - Crystal jelas, wawasan propésional dina Google Analytics. Ngajelaskeun tren ngeunaan sési, konversi, tujuan, kinerja saluran, sareng halaman badarat.
  • Google Iklan - Pelaporan Google Ads anu dilabélan bodas anu nunjukkeun pangaruh anjeun dina pamilarian, tampilan, sareng kampanye pidéo. Bor kana grup iklan, kecap konci, pamundut, sareng seueur deui.
  • Google konsol Search - Laporan ngeunaan réngking konci, tayangan milarian organik sareng tingkat klik-liwat, sareng halaman badarat konci.
  • Usaha Google abdi - Pelaporan Google My Business dilabélan bodas anu nunjukkeun pangaruh anjeun kana telepon lokal anu dihasilkeun, nyungkeun arahan pikeun nyetir, sareng ulasan anu diusahakeun ku bisnis.
  • Iklan Facebook - Komentar otomatis, tertulis dina Iklan Facebook. Jelaskeun jelaskeun corong, kinerja kampanye, sareng ngungkabkeun sadaya cara pemirsa kalibet ku iklan klien.
  • Kaca Facebook - Laporan Halaman Facebook anu nyaritakeun klien kumaha aranjeunna nyambungkeun sareng pemirsa. Témbongkeun sabaraha sering pemirsa kalibet sareng postingan sareng diajar naon anu tiasa dianggo.
  • Microsoft Ads - Pelaporan Microsoft Ads anu dilabélan bodas anu nunjukkeun pangaruh anjeun dina pamilarian, tampilan, sareng kampanye pidéo. Bor kana grup iklan, kecap konci, pamundut, sareng seueur deui.
  • MailChimp - Pamer kinerja email anjeun ku otomatis ngalaporkeun Mailchimp. Milarian dinten anu pangsaéna pikeun ngirim, garis matuh anu optimal, sareng ukuran audién.
  • Emma Email - Pamerkeun kinerja email anjeun ku ngalaporkeun Emma otomatis. Milarian dinten anu pangsaéna pikeun ngirim, garis matuh anu optimal, sareng ukuran audién.
  • Google cadar - Ngagabungkeun data sanés kana laporan SiteKick anjeun, sacara otomatis, nganggo integrasi Google Lambaran anyar kami. Ngadamel tabel khusus sareng bagan pas dina laporan SiteKick anjeun, sareng sadayana integrasi anu sanés.

Laporan KPI pikeun Analytics

Kéngingkeun Laporan Gratis Ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.