Skip Resume sareng Paméran Pakasaban

jalma garis

Dinten Minggu, kuring nuju ngagarap rencana ngamimitian anu sanés sareng gaduh diskusi sareng sadayana mitra kuring ngeunaan transparansi sareng Internét. Teu aya bedana. Salaku pamimpin bisnis, aranjeunna kedah kaluar payuneun barung, kedah dipikanyaho ayana, kedah ngagaduhan poto di luar sana anu tiasa ditingali ku jalma. Aranjeunna kedah kaluar di luar cangkang alamna pikeun janten introvert upami aranjeunna hoyong urang dibiayaan sareng mendakan sumberdaya.

Upami anjeun nganggur, anjeun kedah ngalakukeun hal anu sami.

Perusahaan anu kuring damel nyaéta nyewa. Anjeun moal mendakan aranjeunna dina pameran damel sareng perusahaan ageung anu ngeusian posisi buntu di kebon bilikna. Anjeun moal mendakan aranjeunna ngorondang ngalangkungan resume, ogé. Anjeun ogé moal mendakan aranjeunna ngagaleuh rohangan dina situs digolongkeun pitulung online, ogé.

Kami mendakan calon hébat ngalangkungan jaringan kolega kami (kalebet firma panempatan) sareng kami nalungtik di Google pikeun ningali kumaha aranjeunna bakal cocog kana perusahaan média sosial. Éta perusahaan anu saé. Éta perusahaan anu nuju berkembang. Éta perusahaan anu pikabungaheun.

Husus pikeun ahli pamasaran, boloskeun jas sareng dasi sareng kaluarkeun nami anjeun di ditu. Pencét daging dina acara lokal, mulasara blog, janten sukarelawan ngajar sababaraha kelas pikeun propésional régional, sareng ngahubungi jaringan anjeun sareng ngalakukeun konsultasi freebie pikeun aranjeunna. Entong calik dina dipan ngantosan telepon disada.

Upami kuring nganggur, kuring leres-leres henteu yakin kuring hoyong damel pikeun perusahaan anu masih nuturkeun kawanan sareng malas milari calon anu sami tina situs online anu sami anu aranjeunna anggo dasawarsa ka tukang.

Ieu waktos anjeun, kasempetan anjeun, kaluar di payuneun pak sareng ngadamel nami kanggo nyalira.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Éta pasar dunungan. Biasana, anjeun moal tiasa nyéwa 10% anu paling luhur, sabab aranjeunna parantos ngagaduhan padamelan sareng kedah diusir. Tapi ayeuna, aya jalma anu luar biasa terang, kréatip anu kerja keras anu henteu ngagaduhan padamelan. Pausahaan (sapertos Doug's Compendium dunungan) pinter ngaharepkeun tiasa nyewa anu pangsaéna tanpa kedah ngagali.

    Ngalamar pakasaban ngaliwatan panto hareup téh pernah mangrupakeun ide nu sae, sarta lamun hayang pakasaban hébat, meureun nya runtah waktu dina ékonomi ieu. Ayeuna pikeun nunjukkeun gairah sareng kamampuan anjeun dina milarian padamelan. Dunungan patut digawé pikeun bakal ngakuan usaha anjeun sarta ganjaran anjeun kalawan posisi hébat.

    @robbyslaughter

  4. 4
  5. 5

    Ieu mangrupikeun tulisan anu saé, seueur teuing jalma anu ngabahekeun pameran padamelan sareng teu aya anu tiasa dilaksanakeun. Upami jalma-jalma bakal calik sareng sadar dimana angkat pikeun nyéwa aranjeunna bakal langkung saé.

  6. 6

    Kuring geus promosi kudu ilubiung dina média sosial sarta ngawangun base kontak anjeun dina LinkedIn jeung sajabana. Sigana mah lain hiji tempat jalma indit pikeun manggihan ngeunaan hiji calon tapi tempat 1st.

    Ngan pikir lamun anjeun geus disambungkeun di target pasar anjeun, kungsi commented on blog parusahaan jeung dituturkeun aranjeunna dina twitter. Kumaha anjeun bakal nyaman dina wawancara éta? Meureun leuwih penting, kumaha nyaman dunungan bakal?

    Kuring satuju Doug, jalma anu nembé ngamimitian 6 sababaraha bulan kapengker dina média sosial langkung jauh ti anu henteu.

  7. 7

    Alus ningali Kaula mah ngan hiji anu meunang loba jalma pilari pakasaban di média sosial nu malah teu boga propil! Hanjakal pisan yén sababaraha urang henteu mikir ngeunaan milih dunungan kalayan bijaksana - tibatan aranjeunna ngan ukur hoyong kéngingkeun padamelan - padamelan naon waé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.