Skip Resume sareng Paméran Pakasaban

jalma garis

Dinten Minggu, kuring nuju ngagarap rencana ngamimitian anu sanés sareng gaduh diskusi sareng sadayana mitra kuring ngeunaan transparansi sareng Internét. Teu aya bedana. Salaku pamimpin bisnis, aranjeunna kedah kaluar payuneun barung, kedah dipikanyaho ayana, kedah gaduh poto di luar sana anu tiasa ditingali ku jalma. Aranjeunna kedah kaluar di luar cangkang alamna pikeun janten introvert upami aranjeunna hoyong urang dibiayaan sareng mendakan sumberdaya.

Upami anjeun nganggur, anjeun kedah ngalakukeun hal anu sami.

Perusahaan anu kuring damel damel. Anjeun moal mendakan aranjeunna dina pameran damel sareng perusahaan ageung anu ngeusian posisi buntu di kebon bilikna. Anjeun moal mendakan aranjeunna ngorondang ngalangkungan resume, ogé. Anjeun ogé moal mendakan aranjeunna ngagaleuh rohangan dina situs digolongkeun pitulung online, ogé.

Kami mendakan calon hébat ngalangkungan jaringan kolega kami (kalebet firma panempatan) sareng kami nalungtik di Google pikeun ningali kumaha aranjeunna bakal cocog kana perusahaan média sosial. Éta perusahaan anu saé. Éta perusahaan anu nuju berkembang. Éta perusahaan anu pikabungaheun.

Husus pikeun ahli pamasaran, boloskeun jas sareng dasi sareng kaluarkeun nami anjeun di ditu. Pencét daging dina acara lokal, mulasara blog, janten sukarelawan ngajar sababaraha kelas pikeun propésional régional, sareng ngahubungi jaringan anjeun sareng ngalakukeun konsultasi freebie pikeun aranjeunna. Entong calik dina dipan ngantosan telepon disada.

Upami kuring nganggur, kuring leres-leres henteu yakin kuring hoyong damel pikeun perusahaan anu masih nuturkeun kawanan sareng malas milari calon anu sami tina situs online anu sami anu aranjeunna gunakeun dasawarsa ka tukang.

Ieu waktos anjeun, kasempetan anjeun, kaluar di payuneun pak sareng ngadamel nami kanggo nyalira.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Éta pasar dunungan. Biasana, anjeun moal tiasa nyéwa 10% top, sabab aranjeunna parantos gaduh padamelan sareng kedah dipikat. Tapi ayeuna, aya jalma anu rajin pisan kreatif, padamel anu teu padamelan. Perusahaan (sapertos perusahaan dunungan Compendium Doug) palinter ngarepkeun yén tiasa nyéwa anu pangsaéna tanpa kedah ngali.

    Ngalamar padamelan ngalangkungan panto payun sanés ideu anu saé, sareng upami anjeun hoyong padamelan anu saé, éta panginten nyéépkeun waktos dina ékonomi ieu. Ayeuna pikeun nunjukkeun karep sareng kompeténsi anjeun dina milarian padamelan. Dunungan anu kedah digarap bakal mikawanoh usaha anjeun sareng ngahargaan anjeun ku posisi anu hébat.

    @bobotoh

  4. 4
  5. 5

    Ieu mangrupikeun tulisan anu saé, seueur teuing jalma ngabahekeun pameran padamelan sareng teu aya anu tiasa dicapai. Upami jalma bakal linggih sareng sadar dimana badé ngupahan aranjeunna bakal langkung saé.

  6. 6

    Kuring parantos ngamajukeun kabutuhan pikeun ilubiung dina média sosial sareng ngawangun basis kontak anjeun di LinkedIn sareng anu sanésna. Sigana mah sanés hiji tempat jalma angkat pikeun milarian terang ngeunaan calon tapi tempat ka 1.

    Pikirkeun upami anjeun parantos nyambung dina target pasar anjeun, parantos mairan kana blog perusahaan sareng nuturkeun aranjeunna dina twitter. Kumaha anjeun betah dina wawancara éta? Meureun langkung penting, kumaha nyaman dunungan na?

    Kuring satuju Doug, jalma anu nembé ngamimitian 6 bulan ka pengker di média sosial jauh payuneun jalma-jalma anu henteu acan.

  7. 7

    Saé kanggo ningali kuring sanés ngan hiji anu ngagaduhan seueur jalmi milarian padamelan di média sosial anu henteu ngagaduhan propil! Goréng teuing yén sababaraha urang henteu mikirkeun milih dununganana kalayan bijaksana - tibatan éta ngan ukur hoyong kéngingkeun padamelan - padamelan naon waé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.