Kuring Nyandak sataun Henteu Ti Konperénsi, Kieu Anu Kajantenan

airplane.jpg

Dua belas bulan terakhir parantos paling sibuk dina sejarah bisnis urang. Kami ngarékrut deui publikasi Martech, mindahkeun kantor kami saatos 7 taun, sareng paruk ngawangun jasa kami ti payun. Kuring mutuskeun pikeun ngaleungitkeun konperénsi salami sataun pikeun fokus dina bisnis. Nyatana, kuring bahkan henteu ngalakukeun perjalanan ka Florida salami waktos, dimana kuring resep istirahat sareng ngadatangan Ibu kuring. (Ibu henteu resep pisan ngeunaan ieu!)

Sateuacan période ieu, kuring nyarios ampir di unggal konperénsi pamasaran utami di Amérika Kalér sareng nyarios ogé di luar negeri. Nyatana, salah sahiji konferensi favorit kuring lumangsung ayeuna - Dunya Pamasaran Media Sosial. Kuring resep pisan nyarios dina konperénsi - éta masihan énergi kuring sareng kuring pendak sareng seueur anjeun anu ngagaduhan hubungan digital sareng henteu kantos pendak sateuacanna. Abdi hoyong bagikeun kumaha éta mangaruhan kuring sareng bisnis.

Ngalangkungan Konperénsi Pemasaran - Anu Saé

Anu matak, sababaraha taun ka pengker, bisnis urang ageung kalebet ku palanggan ti luar tengah kulon. Kami kagungan palanggan sapanjang garis pantai sareng sababaraha mérek anu kacida gedéna. Sanaos éta mangrupikeun padamelan anu hadé sareng anggaran basisir nyéépkeun saé di tengah kulon, urang berjuang pikeun ngajaga hubungan éta.

Ayeuna, sadaya palanggan kami aya di beulahan tengah sareng urang gaduh hubungan anu saé sareng aranjeunna. Upami aranjeunna ngalaman masalah, kuring ngan ukur ngaluncat kana mobil sareng nyetir pikeun ngabantosan aranjeunna. Henteu leres-leres pilihan sareng palanggan luar negeri. Janten, upami anjeun hoyong ngawangun ayana anu luar biasa di bumi, ngiringan konperénsi pamasaran sanés kabutuhan.

Nalika kuring ningali réréncangan luncat konperénsi online, kuring ngagaduhan perasaan campuran. Nonton nyeri sirah perjalanan sareng kulawarga anu ditingali henteu pikaresepeun. Kuring henteu sono bandara, cicing di luar koper kuring, sareng waktos jauh tina damel sareng kulawarga.

Naha kuring sono learning? Kuring bakal jujur ​​yén kuring henteu leres-leres diajar nanaon dina konperénsi utama anu kuring henteu acan diajar online. Nyatana, ku pokus kana pagawéan klién sareng hasil na, kuring sigana tiasa langkung diajar ku ngajaga sirah kuring di buruan didieu di bumi.

Kuring mendakan pamiarsa konperénsi ngahibur, tapi jero sareng detilna sering kirang kanggo kuring pikeun nempatkeun pandanganana pikeun digawé di bumi. Upami anjeun nyarios dina konperénsi, éta tujuan anjeun leres ... kumargi éta hartosna salah sahiji perusahaan di pemirsa tiasa nyéwa anjeun konsultasi sareng aranjeunna.

Ngalangkungan Konperénsi - Anu Goréng

Sakumaha kuring didadarkeun di luhur, basis klien kami churned jauh ti mérek ageung sareng klien nasional. Kuring masih ngalakukeun hiji proyék damel Dell, tapi éta sanés papacangan anu khas pikeun agénsi kami sabab kuring janten co-host séri podcast anu bakal dileupaskeun sateuacana. Nyatana, perjalanan gedé kuring salajengna nyaéta Dell EMC Dunya. Kasempetan éta timbul ku batur sapagawean anu damel sareng ngumbara ka Dell, janten, janten kuring henteu tiasa ngitung éta dina tulisan ieu.

Henteu damel sareng mérek ageung henteu ngirangan profil anjeun sakedik dina industri. Éta mangrupikeun hal anu pikareueuseun, tapi perusahaan di Midwest henteu damel sareng agénsi anu henteu tiasa dianggo sareng mérek ageung. Untungna, kami parantos ngabantosan mérek ageung supados urang nyandak urang serius di kota.

Hayu urang nyanghareupan éta, perusahaan anu ngiringan konperénsi ngagaduhan anggaran pamasaran. Serius, aya sakedik kualifikasi kalungguhan dina konperénsi ... upami perusahaanna nyéépkeun sababaraha rébu dolar dina tikét konperénsi, aranjeunna sadar yén investasi dina pamasaran mangrupikeun hal anu saé. Kuring tiasa minuhan sapuluh usaha dina konperénsi sareng sadayana ngagaduhan anggaran. Abdi tiasa mendakan sapuluh usaha di bumi sareng salah sahijina ngagaduhan anggaran. Konperénsi mangrupikeun investasi anu hébat dina strategi penjualan anjeun.

Sedengkeun kuring nyebatkeun yén kuring henteu diajar nanaon dina konperénsi, waktos jauh ti damel sareng kulawarga pikeun difokuskeun is sono. Kuring mendakan sonten kuring linggih di palang barengan sasama pemasar anu ngagumbirakeun. Kami sering ngabagi kasuksesan sareng kagagalan anu teu tiasa disebatkeun tina pidato atanapi presentasi, sareng ngupingkeun éta bebeneran nguatkeun sabab anjeun terang yén anjeun henteu nyalira dina perjuangan sareng kasuksésan anjeun nyalira.

Ngalangkungan Konperénsi - Goréng

Naha anjeun ningali nami abdi, Douglas Karr, dibagi dina daptar luhur? Naha anjeun ningali kuring dina podcast nasional? Naha anjeun ningali kuring dina halaman wéb nasional? Henteu. Sedengkeun kuring parantos mekarkeun pamiarsa urang online, teraskeun kéngingkeun ton pamirsa pikeun urang wawancara pamasaran, sareng ngaluncurkeun suksés anu luar biasa Komunitas Martech, Kuring kantos kaleungitan seueur lampu sorotan anu kuring kantos gaduh.

Kuring henteu ragu yén ngahadiran konperénsi, ngadukung konperénsi éta, sareng kéngingkeun sababaraha inuman di bar sareng réréncangan kuring tetep janten perhatian.

Perbatasan digital mangrupikeun hal anu luar biasa, tapi manusa manusa sareng masih peryogi kontak hiji sareng anu sanésna kanggo kesan anu teu tiasa dielegkeun. Nalika kuring superstar pikeun anjing kuring Gambino, kuring henteu didaptarkeun dina seueur Top 100's online dina taun ka tukang. Nalika kuring ngahadiran konperénsi, kuring sering didaptarkeun dina Top 25 babaturan kuring.

Janten ... Naha Henteu Matuh?

Naha éta penting atanapi henteu gumantung kana tujuan anjeun. Upami éta sadayana tentang diaku, maka leres. Upami éta ngeunaan ego, leres pisan leres. Upami ngeunaan damel sareng mérek profil ageung, maka leres. Upami ngeunaan pasamoan pamimpin di industri anjeun, maka enya. Upami ngeunaan diajar karajinan anjeun? Meh.

Pikeun kuring, sacara pribadi, juri masih kaluar. Abdi resep sorotan, tapi kuring henteu yakin éta asup akal pisan sacara finansial. Usaha kuring langkung sehat dinten ayeuna tibatan anu kantos aya. Sareng, urang ngadamel kesan anu hébat di bumi di Indianapolis, ngawangun studio di fasilitas damel di mana urang nuju ngabimbing usaha ngora, nyayogikeun kasempetan pikeun mahasiswa di kota, sareng ngabantosan seueur nirlaba di kota.

4 Komentar

  1. 1

    Sanaos diajar langkung online tibatan dina konperénsi, kuring leres-leres resep kana konperénsi sareng nongkrong sareng jalma anu nyarios basa pamasaran digital. Kuring boro kantos angkat ka aranjeunna, sabab, sabab éta mahal pisan.

    Sugan upami kuring ngadamel blogging cekap pikeun kéngingkeun hal-hal ieu, maka kuring bakal DIBAYAR pikeun ngiringan sareng nyarios, daripada kedah ngusap kartu kiridit kanggo kasempetan aya.

  2. 2
  3. 4

    Nuhun, Doug. Supir pikeun kuring ngahadiran konperénsi sok janten panyatur kualitas. Dina sababaraha kasempetan kuring milih cicing di bumi, kuring parantos ngahémat rébuan dolar ku ngan ukur mésér bukuna - éta publikasi anu ngamankeun kasuksésan panelna. Tangtosna bari ieu sanés gaganti pangalaman anu saleresna sareng jaringan ... éta kedah pantes dipertimbangkeun ku saha waé. Hasilna, kuring ngaraos kéngingkeun sumber anu langkung beunghar sareng jero anu tiasa didatangan ku sababaraha kali deui.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.