Bank ngadorong pemanasan global

UPDATE 8 / 9 / 2007: Henteu yakin kana naha aya hubunganana sareng postingan blog kuring, tapi Sky Financial ayeuna parantos ngalunasan $ 1.75.

Pesen ka bank kuring, Langit kauangan:

Tanggal 8/3/2007 kuring ngumbara ka Smith Valley ATM sareng County Line ATM di luar US31 sareng duanana ATM parantos teu aya jasa. Abdi hoyong ngahapus 08-03-2007 BIAYA JASA LAYANAN ASING US $ 1.75 dina akun abdi. Kuring teu boga pilihan séjén tapi pikeun nganjang ka ATM bank sanés.

Tanggapan ti Sky Bank:

Tuan Karr,

Hanjakalna kami moal tiasa ngabalikeun biaya jasa panggunaan ATM asing. Aya lima lokasi anu béda dina radius 5 mil dina Greenwood. Kanggo diskusi salajengna ngeunaan masalah ieu anjeun tiasa nyarios sareng manajer Greenwood Financial Center anjeun.

Ogé ku ngahijina sareng Huntington Bank anjeun tiasa nganggo mesin ATM Hunington Bank naon waé tanpa muatan jasa sama sekali. Ayeuna aya 1,400 ATM antara Sky sareng Huntington anu tiasa anjeun anggo.

Hatur nuhun parantos perbankan sareng Sky Bank.

Téks Asli

Eupan Balik Langit Kauangan

Ieu naha kuring hate bank sareng naha diskusi réngsé:

  1. Entong hatur nuhun ka kuring pikeun perbankan sareng Sky Bank. Kuring nyobian dua kali bank sareng Sky Bank tapi ATM anjeun turun.
  2. Janten anjeun leres-leres ngarepkeun kuring pikeun terus nyetir ti ATM ka ATM dugi ka mendakan anu jalan?
  3. Abdi kedah gumbira yén bakal aya 1,400 deui ATM anu tiasa henteu sayogi?

Upami anjeun kantos ningal sabaraha biaya anu kuring parantos pasihkeun sareng jalma-jalma ieu, anjeun bakal kesel. Kanyataan yén aranjeunna moal nyungkeun alesan $ 1.75 anu pikaseurieun. Kuring miharep sakabéh departemén Palayanan Pelanggan janten turun dina ngahiji.

Ieu lima lokasi… merenah, hah?

Sky Financial Bank ATM di Greenwood

13 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Elizabeth!

    Leres, aranjeunna nyandak kuring bade! Kuring saleresna henteu kesel dugi ka kuring maca réspon! Abdi hoyong yakin yén aranjeunna kéngingkeun hargana $ 1.75 tina ieu. 🙂

    Cheers,
    Doug

  3. 3

    Doug,

    Anjeun kedah angkat sareng bank online. Abdi parantos perbankan Everbank salami 8 taun ka pengker. Aranjeunna reimburse kuring dugi ka $ 6 / bulan dina biaya ATM. Aranjeunna bahkan nyayogikeun amplop anu mayar kanggo ngirim kuitansi.

    Everbank ogé nyayogikeun seueur fitur hébat sanés anu kaseueuran bank bahkan tiasa disentuh.

    Abdi henteu percanten sabaraha jalma anu masih nganggo bata sareng mortir. Abdi henteu terang maksadna.

    Salam,

    Randy

  4. 4

    Ngan ukur ngajantenkeun anjeun raos langkung saé - henteu, henteu leres.

    Abdi nyarios éta waktos bank énggal, tapi kaayaan na moal ningkat. Hiji-hijina pilihan nyata anjeun nyaéta ngobrol sareng manajer bank lokal anjeun.

    Dina 1400 ATM - éta 1400 antara dua bank, sanés 1400 anu énggal, sareng sumebar antara sabaraha nagara bagian? Sareng, naha anjeun kantos ningali ATM Huningdon dimana anjeun cicing? Abdi henteu kantos ningali hiji didieu.

    Bank rekening pribadi kuring ogé aya di Langit. Éta parantos dijual tilu atanapi opat kali ti saprak kuring aya. Kuring pernah ngalaman masalah, tapi kuring henteu nganggo ATM.

  5. 5

    Jigana naon anu bener-bener matak ngaganggu nyaéta harga anu luhur pisan tina biaya jasa. $ 1.50 ka $ 1.75 per transaksi? Heck, anjeun kedah narik sahanteuna $ 100 sakaligus pikeun nguseup 1%!

    Di dieu di Kanada kami ngan ukur gaduh sababaraha bank anu saé, tapi, aya ATM anu kirang sareng kirang tina unggal bank sareng seueur deui ATM mandiri anu muncul di sakumna tempat. Kirang langkung ATM bank sareng langkung mandiri = langkung seueur biaya jasa…

    Abdi mendakan nyalira "Nuhun!" pikeun kas-tonggong nalika ditaros dina waktos checkout di toko - henteu aya biaya jasa bodo…. Sareng naon sih anu nganggo 'service charge' kitu? Éta muatan KONVENSI. Bank kuring ngeusi batre kuring pikeun jasa - ngan henteu yakin naon anu kuring pikagaduh…

    Bank sareng perusahaan telepon sélulér - balukar ayana kuring.

    • 6

      Jinis lucu ... Sigana mah kuring masih gaduh rekening Royal Bank Kanada di ditu. Upami éta henteu ditutup kanggo biaya (anu sigana éta) ... saha anu terang, panginten kuring miliuner! Utamana ayeuna yén loony beuki kuat tibatan kami!

      Amin di bank sareng perusahaan telepon sélulér. Sigana yén anjeun langkung sepuh salaku perusahaan, beuki parah dina ngurus nasabah! Buang maskapai di ditu ogé.

  6. 7

    @Rick: Abdi bankir online ageung, Rick. Jigana éta sababna kuring jadi ngukus pisan ieu. Kuring malah muka akun online! Éta henteu pernah ngarugikeun aranjeunna sénsér pikeun ngurus bisnis kuring.

    @Randy: Saé déngé yén aranjeunna leres-leres ngubaran anjeun, Randy! Abdi badé muka rekening sareng aranjeunna.

  7. 8
  8. 9

    Kumaha anjeun wani masihan koméntar yén anjeun ngarepkeun sadayana Dept Pelayanan Pelanggan berkurang kusabab ngagabung ??? Ya terang, aya seueur urang anu damel di ditu anu bakal SUKA masihan anjeun sadayana deui biaya anjeun tapi kami henteu ngagaduhan wewenang pikeun ngalakukeun éta. Aya ratusan jalma anu bakal kaleungitan padamelan. Ratusan murangkalih anu gaya hirup anu aranjeunna gunakeun bakal robih pisan. Janten tong masihan koméntar sapertos éta sabab anjeun henteu tiasa ngahartosan sakedik anu bodo $ 1.75 biaya ATM anu anjeun balikeun deui kanggo halaman wéb crybaby alit anjeun. Éta sanés palayanan pelanggan lepat anjeun ditagihkeun ogé éta kalepatanana éta henteu kedah dibalikeun heula. Naon anu anjeun lakukeun pikeun kéngingkeun éta saé tapi koméntar anu anjeun damel ditujukeun ka jalma-jalma anu salah. Kuring ampir tiasa ngajamin anjeun yén upami anjeun nyarios sareng ANJEUNG wakil ti padamelan éta aranjeunna bakal ngawartosan yén aranjeunna bakal SUKA masihan anjeun deui biaya anjeun. Janten sateuacan anjeun ngajalankeun sungut anjeun ngeunaan jalma, terang fakta anjeun sateuacan anjeun naksir jalma langkung seueur tibatan naon anu parantos ditumpes ku perusahaan. Kaseueuran jalma anu kaleungitan padamelan parantos aya mangtaun-taun sareng sanés lepatna anjeun yén anjeun ditagih biaya yén sababaraha jutair bankir mutuskeun mayar janten anjeunna tiasa janten langkung beunghar. Anu sakuduna anjeun nyarios nyaéta yén anjeun ngarep-ngarep jalma anu nyieun aturan éta leungit padamelan. Kami dibayar nanaon sareng nyandak seueur panyiksa, koméntar anjeun minangka panyiksa minor. Kumaha anjeun resep upami aya anu nyarios énjing yén anjeun teu gaduh padamelan deui? Atanapi upami aya jalma dina kulawarga anjeun dibéjakeun yén perusahaan sanés ngambil alih milikna sareng aranjeunna moal diperyogikeun deui? Éta pencét hésé nyandak. Janten tong masihan koméntar dumasar kana naon anu anjeun pikirkeun, pelajari fakta sateuacan anjeun mutuskeun anjeun kedah ngarepkeun urang sadayana tina padamelan.

    • 10

      Palanggan,

      Hiji-hijina cara perusahaan robih ti jero. Upami pagawé anu hébat ngantep dunungan anu goréng atanapi perusahaan anu goréng, éta bakal ngajarkeun pelajaran ka perusahaan éta.

      Upami anjeun leres-leres hoyong ngalakukeun hal éta sareng anjeun yakin éta henteu adil ogé, maka anjeun kedah angkat daripada ngadukung organisasi sapertos kitu.

      Anjeun terang sareng kuring terang yén Sky Bank (sareng nami sateuacana) ngahasilkeun artos anu seueur pikeun jalma-jalma miskin anu mayar biaya sareng denda. Éta kedahna kriminal ... tapi salami aranjeunna ngagaduhan lemmings pikeun ngalakukeun panawaranana, saur kuring mah hal-hal moal robih.

      Doug

  9. 11

    NINGGALKEUN? Éta langkung gampang tibatan dilakukeun nalika padamelan ampir teu exsistant dimana kuring cicing. Teu aya padamelan di luar sana anu teu ngagaduhan kabijakan / prosedur anu sadayana bakal disatujuan. Ngan kusabab anjeun damel pikeun perusahaan anu henteu sampurna henteu ngajantenkeun anjeun jalma jahat. Sareng Palanggan Palayanan teu aya hubunganana sareng $ 1.75 anjeun. Kami henteu mayar biaya éta. Sareng kuring yakin urang sadayana mayar biaya bodo éta ogé. Tapi kuring kedah ngawartosan anjeun, kaseueuran bank ngeusi batre. Sareng kaseueuran bank ngecas anjeun nganggo debit anjeun di toko. SKY henteu, nanging Huntington henteu. Jadi katingali, aya seueur kabijakan anu ngabandungan sareng anu mana waé anu anjeun buka. Kuring yakin yén batur anu damel di Walmart tiasa nyaritakeun ngeunaan hal anu lebay didinya… .jadi upami aranjeunna ngecas teuing pikeun barang naha éta jalma salah kusabab anjeun ngarasa anjeun dibobol? Sigana kuring anu anjeun kedah milari hal anu langkung saé pikeun waktos sareng anjeun tibatan hariwang ngeunaan $ 1.75 teras ngahurungkeun sareng ngarepkeun sadayana langkung ti 100 janten padamelan sareng dina garis pengangguran anu anjeun mayar pajak !!!!

    • 12

      Palanggan,

      Kuring panginten tiasa nyandak kasempetan kana pajak. Sahenteuna pajeg nyobian adil dina rentang pendapatan (saleresna, aranjeunna ngahukum jalma beunghar). Biaya bank ngan saukur ngahukum kelas menengah sareng handap.

      Sigana mah anjeun mangrupikeun padamel anu gairah anu paduli kana klien anjeun. Kuring miharep anjeun mendakan anu langkung saé! Nyaan atuh.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.