SlayerAI: Nangtukeun Seueur Kecap Béda anu anjeun Peryogikeun Menang

SlayerAI - Headline jieunan sareng Optimasi Garis Subjek

Rata-rata, lima kali saloba jalma maca headline salaku maca salinan awak. Lamun anjeun geus nulis headline Anjeun, Anjeun geus spent dalapan puluh cents kaluar dollar Anjeun.

David Ogilvy, Ogilvy ngeunaan Iklan

Slayer nyaéta kecerdasan jieunan (AI) produk nu prédiksi kumaha ngalakonan headline pikeun panongton dibikeun. Contona, eta understands denim éta daisy adipati anu 15% langkung pikaresepeun tibatan denim pondok pondok di pasar fashion. Slayer ngolah téks dumasar kana tempat salinan bakal muncul, masihan anjeun hasil anu cocog pikeun maksimalkeun kasuksésan pikeun pamiarsa anjeun. AI jalanna ku nganalisa rébuan kampanye sareng téks saméméhna, sareng éféktivitasna. Ieu lajeng dilatih pikeun mikawanoh lamun téks ieu ngalakonan atawa henteu.

Studi Kasus SlayerAI

Salah sahiji conto kumaha Slayer dianggo nyaéta ningkatkeun customer touch 30% pikeun perusahaan cybersecurity anu didagangkeun umum, OneSpan. OneSpan ngagunakeun Slayer pikeun ngaoptimalkeun garis subjek email ku cara ngidentipikasi permutasi anu paling pikaresepeun:

studi kasus slayerai onespan

Naha SlayerAI penting?

Sapanjang 3 taun ka pengker jumlah salinan anu dihasilkeun gaduh ngaronjat 10x leuwih.

Ukuran Pasar Penciptaan Konten Digital Global diperkirakeun ngahontal $ 38.2 milyar ku 2030 dina CAGR 12% salami 2020 sareng 2030. Kusabab munculna kanyataan virtual sareng intelijen buatan, alat nyiptakeun kontén digital nyaksian kanaékan paménta anu ngadadak. salila periode ramalan. 

InsightSLICE, Pasar Penciptaan Digital

Pertumbuhan ieu didorong ku sababaraha faktor - paningkatan kana perdagangan online, proliferasi pangguna anyar anu pertama kalina online, sareng kamampuan nyiptakeun salinan sareng AI.

Aya langkung seueur bakat sareng alat ti kantos pikeun nyiptakeun kontén, sareng peralihan kana perdagangan online ngagedékeun paménta pikeun salinan…

SlayerAI méré Anjeun kamampuhan pikeun resonate kalawan panongton anjeun dina lautan eusi dihasilkeun murah. Kalayan ieu, komunikasi hébat janten adidaya. Pikeun nangtung kaluar sareng salinan anjeun, peryogi langkung ti ngan ukur mastikeun yén anjeun gaduh tata basa sareng éjahan anu leres, atanapi ngan ukur nuturkeun prakték pamasaran anu pangsaéna, sabab endgame sadayana ngeunaan tiasa pendak sareng pamiarsa anjeun dina Ecological maranéhanana.

Ayeuna, masalah komunikasi goréng keur direngsekeun ngaliwatan campur manual (misalna redaktur manusa) jeung pamakéan parabot software tangtu nu bakal nawiskeun Anjeun konvénsi generik (Grammarly nu pang populerna). Nalika éditor manusa tiasa hébat sareng spésifik khusus, milarian panulis salinan khusus tiasa mahal sareng ngan ukur seueur padamelan anu tiasa dilakukeun.

SlayerAI mangrupikeun asistén idéal, khususna nalika tujuanana nyaéta pikeun ngalaksanakeun kampanye pamasaran anjeun sacara saé, konsistén.

Saha anu pangsaéna pikeun SlayerAI?

SlayerAI mangrupikeun alat anu saé pikeun saha waé anu nyerat salinan online. Ayeuna, pangguna Slayer kalebet perusahaan ageung, usaha alit, agénsi pamasaran, sareng panulis bebas individu.

AI bébas dianggo pikeun waktos kawates, sareng éta tiasa langsung ngabantosan ningkatkeun eusi, salian ti:

  • Ngalakukeun minggu tés A / B dina sababaraha menit tinimbang bulan
  • Pariksa ejaan pikeun dampak, tinimbang grammar
  • Kontrol kualitas instan pikeun copywriters junior

Konci pikeun nyerat salinan anu saé nyaéta nangtukeun naon anu dipikahoyong ku pamiarsa anjeun, teras ngalebetkeun merek anjeun. Éta sababna Slayer nyiptakeun kamampuan pikeun milih tina puluhan pamirsa target; ti jalma kabetot dina crypto, ka jalma museurkeun fashion, kageulisan, kabugaran, mobil, renovasi imah jeung leuwih.

AI kami parantos diuji sacara éksténsif sareng sakelompok leutik pangguna béta, sareng hasilna luar biasa. Naha éta ngabantosan ngamimitian ningkatkeun ongkos kabuka ti 12% ka 19%, atawa nulungan agénsi pamasaran tumuwuh ku sahingga aranjeunna méakkeun kirang waktos mariksa karya maranéhanana.

Hoyong nyerat judul halaman wéb anu langkung saé, baris judul, judul blog, salinan iklan, tulisan sosial sareng SMS? Slayer parantos anjeun katutupan di sadaya payun.

Kumaha SlayerAI jalanna?

Ngagunakeun Slayer saderhana, ngan ngadaptarkeun akun gratis, login, teras:

  1. Pilih panongton target Anjeun
  2. Lebetkeun salinan anu anjeun hoyong skor, teras pilih upami anjeun hoyong saran
  3. prosés klik

Éta pisan! Upami anjeun henteu ningali pamiarsa target idéal anjeun, maka anjeun tiasa nyuhunkeun anu énggal ti kami nganggo lungsur di sisi kénca halaman wéb.

Skor anu anjeun tingali nyaéta persentase kasempetan téks anjeun janten pikaresepeun pisan. AI nyaeta 80%+ akurat, nu hartina headline anjeun ayeuna bakal narik panon pembaca adi anjeun cara leuwih sering.

Naon anu lumangsung nalika anjeun viral?

Masihan produk atanapi jasa anjeun kasempetan pangsaéna pikeun janten viral tiasa ngarobih rejeki perusahaan anjeun sacara signifikan. Éta bédana antara taun penjualan catetan sareng ngajaga status quo.

Kasempetan pangsaéna anjeun pikeun tumuwuh sareng janten viral nyaéta ngagunakeun SlayerAI pikeun mastikeun anjeun ngamangpaatkeun usaha pamasaran anjeun. Asupkeun ayeuna sareng kéngingkeun 2 minggu SlayerAI gratis!

Ngadaptar Pikeun Percobaan SlayerAI

Panyingkepan: Abdi nganggo tautan afiliasi pikeun Amazon sareng SlayerAI dina artikel ieu.