Kick Slick: Platform Pemasaran Multi Channel Global

titajong licik

Sedengkeun situsna ngumumkeun platformna salaku Automation Pamasaran sistem, kuring henteu yakin kuring bakal satuju dibéré tinjauan fitur Slick Kick. Otomatisasi pamasaran biasana kalebet aliran kampanye sareng nyetak skor pikeun ngabantosan program pamasaran inbound ... anu Slick Kick henteu katingalina ngadukung. Tapi kuring bakal ngabuktoskeun ka aranjeunna kamampuan pamasaran multi-kanal sakumaha anjeun bakal ningali tina daptar di handap pidéo ieu ... wow! Platform ieu parantos multi-basa sareng siap angkat. Aranjeunna malah ngumumkeun akun gratis pikeun kahirupan pikeun konsumén anu ngagaduhan sahandapeun 2,000 kontak dina basis data na.

Nalika platform nyarioskeun ngeunaan Sadaya-dina-Hiji, panon kuring condong molotot ... tapi Slick Kick ampir unggal média dibungkus kana platform na:

  • surélék Marketing - leyuran pamasaran email sareng sababaraha témplat dimana anjeun tiasa ngirim, ngalacak sareng ngatur.
  • Panyiaran Fax - leres, éta masih hirup sareng kadang gampang kéngingkeun nomer fax pikeun masarkeun barang anjeun tibatan alamat email.
  • SMS Marketing - olahtalatah téks teras-terasan universal sareng épéktip, nyayogikeun sababaraha tingkat panebusan pangluhurna pikeun tawaran médium mana waé.
  • formulir Pangwangun ngabantosan anjeun pikeun ngumpulkeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngawangun daptar Opt In. Gampang ngadamel pembina formulir pikeun ngumpulkeun data dumasar kana kabutuhan khusus anjeun.
  • Kaca badarat - ngabantosan bisnis anjeun pikeun tuwuh sareng kéngingkeun paparan saluareun situs tunggal anjeun.
  • Autoresponder - nguatkeun hubungan anjeun sareng klien anjeun sareng prospek dibarengan sareng mekarkeun kampanye pamasaran sareng pangasilan email anjeun.
  • Survey Online - nyiptakeun bentuk, jajak pendapat sareng survey pikeun kéngingkeun intél dina seueur prospek sareng konsumén anjeun.
  • Panyiaran Sora - ngingetan konsumén anjeun ngalangkungan jasa otomatis penyiaran sora ngeunaan pamayaran, janjian, pembaruan sareng anu sanésna.
  • Manajemén acara - hosting acara henteu kantos langkung gampang sateuacanna.
  • Manajemén kontak - atur sadaya kontak anjeun dina hiji lokasi sareng gabungkeun sareng Zoho, Salesforce atanapi Microsoft Dynamics.
  • Kampanye Twitter - Go Sosial, Go Global sareng Go Viral.
  • Kampanye Facebook - Jaringan sareng konsumén sareng prospek anjeun.

Kuring henteu yakin dimana ayana, tapi ku sabab sababaraha basa Inggris anu rusak dina situs éta kuring ngan ukur tiasa nganggap yén aranjeunna ayana di tempat anu basa Inggris mangrupikeun basa kadua. Kusabab katingalina blogna nembé diluncurkeun tanggal 1 Nopémber 2013 - Kuring nebak masih aya sababaraha padamelan anu kedah dilakukeun ... tapi katingalina pisan ngajangjikeun.

Abdi resep tantangan anu platform ieu nempatkeun payuneun platform pamasaran anu mantep. Sedengkeun pamekaran parantos langkung gampil sareng téknologi parantos langkung mirah, platform pamasaran henteu nyaluyukeun hargaana sareng tren. Startup anyar sapertos kieu pasti bakal meunang tunjangan sareng ngirangan harga di panjuru industri, ngajantenkeun pamasaran multi-kanal sayogi pikeun bisnis ukuran naon waé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.