Pidéo: Sliderocket Béta Datang Moal lami deui!


Pencét upami anjeun tong ningali pidéo na.

Intisari: Anjeun parantos ningali PowerPoint Microsoft. Tapi anjeun henteu kantos ningali alat presentasi kolaborasi anu diidinan ku Internét sapertos Sliderocket - dugi ka ayeuna. Di dieu Mitch Grasso, CEO sareng pangadeg, nyaritakeun ngeunaan Sliderocket perusahaan teras nunjukkeun kami démo.

Rokét slaid ayeuna nuju siap pikeun béta umum, daptar ayeuna.

One comment

  1. 1

    SlideRocket nyaéta fenomenal. Abdi masihan 2 presentasi langsung ti SlideRocket isukan dina konperénsi. Éta bakal ngamungkinkeun kuring mumbul antara conto online sareng slides pisan gampang. (Tangtosna, kuring gaduh cadangan .pdf dina Gmail kuring sareng dina flash drive janten aman! Teu tiasa percanten kana situs web sadaya waktos….)

    Kuring sigana bakal ngeposkeun tautan SlideRocket ka blog kuring engké minggu ieu saatos presentasi. panganteur pisan beresih.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.