Pidéo: Sliderocket Béta Datang Moal lami deui!


Pencét upami anjeun tong ningali pidéo na.

Intisari: Anjeun parantos ningali PowerPoint Microsoft. Tapi anjeun henteu kantos ningali alat presentasi kolaborasi anu diidinan ku Internét sapertos Sliderocket - dugi ka ayeuna. Di dieu Mitch Grasso, CEO sareng pangadeg, nyaritakeun ngeunaan Sliderocket perusahaan teras nunjukkeun kami démo.

Sliderocket ayeuna nuju siap pikeun béta umum, daptar ayeuna.

One comment

  1. 1

    SlideRocket fenomenal. Abdi masihan 2 presentasi langsung ti SlideRocket énjing dina konperénsi. Éta bakal ngamungkinkeun kuring bouncing antara conto online sareng slide kalayan gampang pisan. (Tangtosna, kuring gaduh cadangan .pdf dina Gmail kuring sareng dina flash drive janten aman! Henteu percanten ka halaman wéb sepanjang waktos ....)

    Kuring sigana bakal ngeposkeun tautan SlideRocket kana blog abdi engké minggu ayeuna saatos presentasi. Antarbeungeut pisan bersih.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.