Slides: Design Interaction, User Interface Design, User Experience Design

ixd ui ux

Kuring nuju mariksa proyék sumber kabuka anu écés wengi ayeuna disebat slides dimana anjeun tiasa ngadamel halaman HTML sareng CSS babarengan dina pangalaman pintonan slaid anu tiasa dianggo dina platform cross. Éta tiasa dianggo dina alat sélulér sareng tablet (bahkan ngadukung layar sentuh sareng layar lengkep). Sareng slide na disimpen online tapi tiasa dipajang ogé offline! Éta ogé nyingkronkeun sareng Dropbox sareng tiasa dibagi sakumaha anu kuring lakukeun di handap!

Ieu slide anu saé, ringkes ku Jamie Cavanaugh anu ngajelaskeun bédana antara Interaction Design (IxD), User Interface Design (UI) sareng User Experience Design (UX). Analogi séréal, mangkok sareng sendok ti Ed Lea nyaéta akalna.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.