Pitunjuk B2B Marketing lengkep pikeun Slouriare

stratégi pamasaran slaidare

Kuring henteu yakin anjeun bakal mendakan sawala anu langkung lengkep ngeunaan kaunggulan sareng stratégi anu ditukangeun ngagunakeun Slalomare pikeun pamasaran B2B tibatan Pitunjuk A-to-Z pikeun SlideShare ti Feldman Creative. Kombinasi tulisan lengkep sareng infographic di handap ieu pikaresepeun.

SlideShare nargétkeun pikeun pangguna bisnis. Lalu lintas SlideShare didorong ageung ku milarian sareng sosial. Langkung 70% sumping ngalangkungan langsung. Lalu lintas ti pamilik bisnis 4X langkung ageung tibatan Facebook. Lalu lintas leres-leres global. Langkung ti 50% ti luar Amérika Serikat

Aya kasempetan anu saé pikeun ngamangpaatkeun platform presentasi… tapi numutkeun Laporan Industri Pidéo Pamasaran Sosial anyar, 85% pemasar henteu nganggo SlideShare. Kami nganggo Slouriare sareng ajak klien kami ogé! Éta platform anu saé pikeun ngabagi eusi visual.

Di sagigireun tip anu disayogikeun, kuring badé nambihan deui! Nalika kami ngembangkeun infographics pikeun klien kami, kami sering ngembangkeun versi presentasi infographic pikeun digunakeun dina Slouriare sareng promosi dina akun LinkedIn perusahaan. Repurposing grafik inpormasi anjeun sareng bahkan whitepaper pikeun dianggo dina Slalomare tiasa ngalegaan jangkauan kontén anu anjeun atos damel, ningkatkeun pangasilan dina investasi!

Pitunjuk Pemasaran Slideshare

2 Komentar

  1. 1

    Douglas,

    Abdi sanjung sareng nganuhunkeun anjeun mendakan tulisan sareng infografis kuring, ngadukung aranjeunna kalayan sumanget sapertos kitu sareng ngabagikeunana sareng The MTBers. Kuring miharep dulur nyokot sababaraha pointers, sarta paling importantly, percobaan kalawan SlideShare.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.