Aplikasi Pembuat Tampilan Langsing Pangsaéna (Perangkat Lunak Desktop, Aplikasi Mobile, sareng Platform Online)

Pembuat Tampilan Langsing Gratis Pangsaéna Kanggo Aplikasi Mobile, Software Desktop, sareng Platform Online

Parangkat lunak pembuat pintonan slaid anu saé ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun presentasi atanapi pidéo anu saé ku sababaraha alat anu tiasa disesuaikan sapertos témplat, sora, épék, pormat téks sareng bentuk, sareng sanés file anu dihasilkeun disimpen dina sababaraha format sapertos. MPEG, MOV, .AVI atanapi .MP4, jst. Maka tiasa gampang diakses dina platform anu sanés sapertos Android, iOS atanapi komputer. Presentasi ieu tiasa ngabantosan anjeun ngajantenkeun acara-acara khusus sapertos ulang taun atanapi kawinan anu henteu hilap, sabab éta nyayogikeun cara anu pangsaéna pikeun nganyatakeun kreativitas anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil mendakan seueur aplikasi dina internét pikeun nyiptakeun slaid sareng dina tulisan ieu, kuring bakal ngadaptar 12 diantarana!

Bagéan 1: Top 4 Gratis Desktop Maker Desktop Platform

Pakakas pembuat pintonan slaid pangsaéna anu didaptarkeun di handap ieu nyaéta parangkat lunak anu cocog pikeun Windows sareng Mac. Prosés pikeun nyiptakeun pintonan slaid sareng poto mirip pisan: nambihan heula poto teras nambihan audio / musik, simpen kana DVD atanapi komputer atanapi bagikeun dina média sosial.

1. Wondershare Filmora

Wondershare Filmora

Wondershare Filmora sanés ngan ukur éditor pidéo tapi ngamungkinkeun anjeun pikeun nyiptakeun gelaran slaid, pikeun anu ngamimitian sareng anu propésional. Sadaya ieu pisan saderhana tugas ngembangkeun pidéo sareng pintonan slaid dina Windows sareng Mac. Salaku alat anu nyiptakeun gelaran slaid kalayan musik sareng transisi, saringan, overlay, sareng sajabana, Filmora nawiskeun langkung tina 300 épék sareng langkung ti 20 musik anu ngagaduhan hak cipta anu ngamungkinkeun anjeun ngaluarkeun kreativitas anjeun.

Éta ngadukung sadaya format file anu populér sareng pintonan slaid tiasa dibagi langsung dina platform média sosial sapertos YouTube, Vimeo, jsb.

kaunggulan:

  • Seueur fitur ngajantenkeun pamekaran presentasi épéktip pisan.
  • Antarmuka intuitif sareng alat anu gampang dianggo.
  • Filmora ngagaduhan perpustakaan audio internal anu nyayogikeun gaya musik sareng épék sora anu béda
  • Éta ngagaduhan seueur potongan musik, saringan, elemen gerak, transisi sareng overlay.
  • Sadaya format file anu populér dirojong.
  • Gampang unggah kana média sosial.

2. Wondershare DVD Slideshow Builder

Wondershare DVD Slideshow Builder

Wondershare DVD Slideshow Builder alat nyayogikeun solusi anu kuat pikeun ngembangkeun slaidaman anu euyeub kanggo kabutuhan profesional. Pangguna tiasa gampang ngagabungkeun pidéo sareng poto dibarengan épék transisi 2D atanapi 3D. Video hasilna tiasa langsung dibagi kana YouTube, iPod atanapi TV.

kaunggulan

  • Gampang pisan ngagunakeun alat ieu ku fitur sateuacana.
  • Éta nawiskeun seueur koleksi gambar, video sareng audio format.
  • Éditan tiasa dilaksanakeun dina média sateuacan ngalarapkeun kreasi akhir.

kontra

  • Éta henteu ngijinkeun pangguna pikeun ngabagi presentasi ngalangkungan email atanapi langsung kana CD interaktif.

3 Paramén Parobihan Freemake

Freemake Video Parabot Parobah

Freemake Video Parabot Parobah mangrupikeun parangkat lunak anu idéal pikeun nyiptakeun slaid gancang. Éta ngatur kumpulan pidéo sareng poto anu pangsaéna ku cara anu paling endah pikeun Windows PC. Upami anjeun kedah ngahijikeun sajumlah ageung gambar kana pintonan slaid anjeun, Freemake mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun.

kaunggulan

  • Leres pisan gratis sareng teu kedah pendaptaran.
  • Seueur format file kaluaran anu didukung.
  • Éta ngamungkinkeun anjeun unggah proyék anjeun ka YouTube langsung.
  • Presentasi tiasa ditransfer langsung ka DVD.

kontra

  • Teu aya témplat atanapi témplat pikeun ngamimitian.
  • Anjeun ngan ukur tiasa nganggo hiji pangaruh sareng anjeun moal tiasa nambihan téks dina pintonan slaid.

4. Windows Movie ker

jandéla pilem maker

Windows Movie Maker Microsoft ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan kumpulan musik, video sareng poto karesep anjeun kana pintonan slaid. Pidéo ogé tiasa direkam langsung tina Webcam teras dihijikeun kana proyék. Gampang pisan nerapkeun épék visual sareng animasi.

kaunggulan

  • Platform enteng sareng gampang dianggo.
  • Sajumlah ageung transisi kalayan épék visual.
  • Éta nawiskeun fitur bagi média sosial langsung.

kontra

  • Fungsi terbatas dibandingkeun alat-alat sanés anu sayogi dina pasaran.
  • Éta ngadukung format file anu kawates.

Bagéan 2: Parangkat Lunak Online Luncur Gratis Terbaik

Pikeun aranjeunna anu badé ngadamel presentasi tanpa ngaunduh parangkat lunak atanapi masang aplikasi, kami parantos mendakan sahenteuna 3 platform online GRATIS anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalakukeun éta.

4. Lalaunan Tembongkeun

Lalaunan Tembongkeun

Lalaunan Tembongkeun mangrupikeun aplikasi média-terintegrasi sosial anu terkenal anu ngamungkinkeun gampang ngabagi eusi dina jaringan sosial. Pangguna tiasa ngimpor pidéo atanapi gambar tina komputer bumi na atanapi tiasa ngaksés média langsung tina platform média sosial sakumaha diperyogikeun.

kaunggulan

  • Éta tiasa ngalakukeun seueur hal saluareun ngan ngembangkeun presentasi saderhana.
  • Éta ngagaduhan seueur fitur bagi-bagi komunitas.
  • Pangguna tiasa ngimpor file média tina sababaraha platform média sosial.
  • Pidéo tiasa disetél salaku pribadi atanapi umum.
  • Ieu nawiskeun seueur pilihan anu tiasa disesuaikan pikeun transisi poto sareng kagancangan.

kontra

  • Éta henteu gampang pisan dianggo.
  • Pidéo anu dikembangkeun henteu tiasa diunduh.

4. FlexClip

FlexClip 100% gratis tapi masih nawiskeun seueur fitur kanggo sadaya pangguna. Henteu diperyogikeun unduhan, sabab tiasa dianggo online sareng sadayana anu tos aya pakakas pamekaran pintonan slaid. Pangguna tiasa nambihan pidéo atanapi musik kana platform sareng file na engké tiasa dibagi kana platform média sosial.

kaunggulan

  • Éta tiasa ngalakukeun seueur hal saluareun ngan ngembangkeun presentasi saderhana.
  • Éta ngagaduhan seueur fitur bagi-bagi komunitas.
  • Pangguna tiasa ngimpor file média tina sababaraha platform média sosial.
  • Pidéo tiasa disetél salaku pribadi atanapi umum.
  • Ieu nawiskeun seueur pilihan anu tiasa disesuaikan pikeun transisi poto sareng kagancangan.

kontra

  • Éta henteu gampang pisan dianggo.
  • Pidéo anu dikembangkeun henteu tiasa diunduh.

4. Kizoa

Kizoa

Kizoa mangrupikeun panyunting pidéo online anu terkenal anu ngamungkinkeun aksés gampang kana fitur anu luar biasa tanpa pendaptaran. Éditor canggih ngadukung animasi, transisi, sareng épék sareng nawiskeun seueur pilihan musik pikeun ngembangkeun pidéo interaktif. Pamaké tiasa sacara gampang ngarobih detil waktos, durasi, ukuran atanapi lokasi, sareng sajabana, diperyogikeun.

kaunggulan

  • Éta tiasa ngalakukeun seueur hal saluareun ngan ngembangkeun presentasi saderhana.
  • Éta ngagaduhan seueur fitur bagi-bagi komunitas.
  • Pangguna tiasa ngimpor file média tina sababaraha platform média sosial.
  • Pidéo tiasa disetél salaku pribadi atanapi umum.
  • Ieu nawiskeun seueur pilihan anu tiasa disesuaikan pikeun transisi poto sareng kagancangan.

kontra

  • Éta henteu gampang pisan dianggo.
  • Pidéo anu dikembangkeun henteu tiasa diunduh.

Bagéan 3: Aplikasi pintonan slaid gratis pangsaéna pikeun Android

Jalma anu hoyong ngadamel pintonan slaid nganggo smartphone Android, tiasa ngaunduh aplikasi pembuat pintonan slaid gratis di handap ieu.

1. Carita Poto

Carita Poto

Carita Poto tiasa ngembangkeun presentasi hébat sareng pilem kalayan gampang dina tilu léngkah. Pangguna ngan ukur kedah milih poto tina alatna, nyiptakeun pintonan slaid kalayan transisi sareng tema anu dipikahoyong, sareng akhirna nyimpen atanapi ngabagi numutkeun cita rasa na.

kaunggulan

  • Aya seueur saringan, animasi sareng terjemahan.
  • Ieu nawiskeun hasil-resolusi luhur.
  • Laju playback tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pangguna.

kontra

  • Ngan ukur jumlah poto anu tiasa dipilih.

2. PIXGRAM - pidéo poto pidéo

3 1 henteu dingaranan

Pixgram mangrupikeun alat anu raoseun, saderhana sareng hebat anu tiasa sacara gampang ngumpulkeun sadaya poto babarengan pikeun ngabentuk pintonan slaid kalayan épék latar tukang anu matak. Aya seueur fitur anu tiasa disesuaikan pikeun pangaluyuan pangaruh sareng selera anjeun.

kaunggulan

  • Babagi gampang dina platform média sosial.
  • Saderhana dianggo nganggo seueur fitur.
  • Sayaga haratis

kontra

  • Éta nawiskeun fitur éditan panggih sareng épék.

3. FilmoraGO

FilmoraGO

FilmoraGO nyaéta aplikasi sélulér anu nawiskeun pangalaman pangguna anu tiasa disesuaikan pisan sareng antarbeungeut anu gampang dianggo. Gampang pisan pikeun motong pidéo sareng anjeun ogé tiasa nerapkeun sababaraha saring kana konténna ku seueur téma siap pakai. FilmoraGo parantos kéngingkeun perhatian khusus ti komunitas pangguna kusabab panyiapan propésionalna sareng pakakas pangwangunan.

kaunggulan

  • Éta nawiskeun seueur seueur téma.
  • Éta ngagaduhan seueur épék tiis sapertos mundur, gerak lambat sareng gerak gancang, jst.
  • Babagi gampang dina platform média sosial.

kontra

  • Kadang-kadang éta lalaunan kalayan file ageung.

Bagéan 4: Aplikasi Pembuat Tampilan Langsing Gratis Terbaik pikeun ios

Salian ti ngagunakeun Apple iMovie pikeun nyiptakeun gelaran slaid dina iPhone anjeun, anjeun ogé tiasa nyobian aplikasi gratis ieu pikeun nyiptakeun slaid dina alat ios.

1. SlideLab

SlideLab

Jalma anu butuh aplikasi pikeun nyiptakeun presentasi kalayan fitur anu euyeub sareng intuitif dina iPhone na bakal mendakan Lab Gésér aplikasi rada pikaresepeun. Gampang pisan pikeun ngolah gambar, musik sareng pidéo nganggo alat ieu. Tambih Deui, pintonan slaid naon waé anu panjang tiasa dikembangkeun kalayan gampang.

SlideLab mangrupikeun alat canggih, kuat sareng narik pikeun ngembangkeun slaid anu tiasa dianggo pikeun kabutuhan propésional sareng pribadi.

kaunggulan

  • Aplikasi anu saé sareng gampang dianggo.
  • Gampang pisan pikeun nambihan épék anu pikaresepeun.

kontra

  • Rada sesah ngatur poto-poto upami diperyogikeun.

2. PicPlayPost

PicPlayPost

Aplikasi ieu ngamungkinkeun pangguna ngagabungkeun poto kana pigura, kalayan rasio aspék anu tiasa disesuaikan, ukuran sareng warna, sareng sajabana. Léngkahna saléngkah deui sareng saringan canggih pikeun nyiptakeun tayangan slaid anu interaktif pisan anu tiasa dikembangkeun kalayan gampang.

PicPlayPost ngamungkinkeun pangguna pikeun milih gif, pidéo sareng poto, sareng sajabana Kanggo ngembangkeun presentasi anu narik ati.

kaunggulan

  • Éta nawiskeun fungsi integrasi pidéo saderhana pikeun presentasi.
  • Muterkeun sekuensial sareng sakaligus tiasa didamel babarengan sareng seueur fitur anu unik.
  • Éta ngamungkinkeun pangguna pikeun mikir di luar kotak kalayan susunan sababaraha sét video.

kontra

  • Éta henteu nawiskeun dukungan basis iCloud pikeun mindahkeun atanapi nyimpen kontén antara alat anu sanés.

Salah sahiji hal anu paling hébat anu tiasa urang lakukeun dina komputer nyaéta nyiptakeun presentasi fotografi, dimana gambarna ngaguluyur hiji-hiji teras-terasan sareng otomatis. Kami parantos nunjukkeun situs wéb anu pangsaéna pikeun nyiptakeun slaid poto sareng gambar pikeun ditingali dina Internét, tanpa kedah nganggo program. Ieu waktuna pikeun anjeun milih anu anjeun pikaresep sareng ngamimitian!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.