Kumaha Halaman Wéb Slow Anjeun Dupi Nganggu Usaha anjeun

Usaha Laju Ngagancangkeun Situs Wéb

Mangtaun-taun ka pengker, urang kedah hijrahkeun situs kami ka host énggal saatos host urang ayeuna nembé mimiti laun sareng laun. Teu aya anu hoyong ngalihkeun perusahaan hosting… utamina anu ngayakeun sababaraha halaman wéb. Migrasi tiasa janten prosés anu nyeri. Kumisan ti dorongan kagancangan, Flywheel ditawarkeun hijrah gratis janten win-win.

Kuring henteu ngagaduhan pilihan, sanaos, nunjukkeun yén sakedik padamelan anu kuring lakukeun nyaéta ngaoptimalkeun situs kanggo klien sanés. Éta henteu saé saéna upami situs kuring sorangan henteu gancang dimuat! Kitu cenah, éta henteu ngan ukur mangaruhan kuring salaku ahli dina industri, éta ogé mangaruhan anjeun.

Meunteun kagancangan halaman wéb anjeun panginten henteu pati penting tapi éta ngan ukur dugi ka anjeun terang tingkat Bouncing atanapi tingkat Abandonkeun pikeun karanjang balanja anjeun. Penghasilan Konversi sareng Periklanan anjeun turun sacara tetep tanpa dirumuskeun aktif pikeun halaman wéb anjeun.

Laju situs anjeun mangrupikeun gabungan tina hosting anjeun sareng faktor séjén. Sareng sateuacan ningali hosting, anjeun kedah ngaoptimalkeun sadayana… teras tingali hosting anjeun. Kecepatan situs henteu ngan ukur mangaruhan paripolah pangguna, éta ogé ngagaduhan pangaruh hilir kana sababaraha hal:

  • Ongkos Konversi - 14% pengunjung anjeun bakal balanja di tempat sanés upami situs anjeun alon.
  • Tingkat ingetan - 50% pengunjung nyarios yén aranjeunna moal satia kana situs wéb anu lami teuing pikeun dimuat.
  • Paringkat Search Engine - Mesin pencari hoyong ngajalankeun pangunjung kana situs anu nyayogikeun pangalaman pangguna anu saé. Aya seueur panilitian anu nunjukkeun yén kagancangan situs mangrupikeun faktor langsung (Google nyarios kitu) sareng kusabab jalma-jalma tetep dina situs anu gancang, éta mangrupikeun faktor anu henteu langsung ogé.
  • lomba - Komo bédana kacepetan situs anu halus antara anjeun sareng pesaing tiasa ngarobih persépsi perusahaanna sareng anjeun. Konsumén sareng prospek bisnis sering ngotéktak antara situs vendor ... naha anjeun langkung gancang tibatan pesaing anjeun?

Naon Kacepetan Loka?

Sedengkeun éta sigana patarosan gampang ... éta kumaha gancang halaman wéb anjeun ... éta henteu leres. Aya sajumlah ageung faktor anu mangaruhan kagancangan halaman:

  • Waktos Pikeun Mimiti Bait (TTFB) - Kieu gancangna wéb anjeun langsung ngabales paménta éta. Host wéb anu gaduh prasarana anu goréng panginten ngagaduhan masalah peruteutan internal anu tiasa nyandak detik ngan saukur pikeun situs anjeun pikeun némbalan ... henteu kapikiran lengkep beban.
  • Jumlah Panjaluk - Halaman wéb sanés hiji file, éta diwangun ku sababaraha halaman anu dirujuk - javascript, file font, file CSS, sareng média. Waktos perputaran pikeun masing-masing pamundut tiasa nyata nunda kagancangan situs anjeun sareng ngalambatkeun anjeun. Seueur situs nganggo alat pikeun ngagabungkeun, dikomprés, sareng cache sababaraha pamundut kana kirang seueur permintaan.
  • Jarak Pikeun Wéb Host - Percanten atanapi henteu, jarak fisik tina situs anjeun kana masalah pangunjung anjeun. Perusahaan sering nganggo a Pangiriman Network eusi pikeun ngabantosan sacara geografis nyumput sumberdaya na supaya jalma anu jauh ti host tetep gaduh pangalaman gancang.
  • Kaca Parantosan - Halaman anjeun tiasa dimuat pinuh tapi ngagaduhan aset tambahan anu dimuat saatos halaman réngsé. Salaku conto, aya biasana a males loading fitur dina sistem manajemen kontén modéren dimana gambar henteu leres-leres dipénta upami éta henteu aya di daérah anu tiasa ditingali anu ditingali panyungsi. Nalika jalma ngagulung, gambar na dipénta sareng dipidangkeun.

Perkara Hosting Anjeun

Mayar sababaraha dolar tambahan tiasa ngabédakeun ageung nalika ngeunaan wéb.

  • Platform hosting lami tiasa dijalankeun dina sérver anu lami sareng pangarahan infrastruktur sareng henteu kantos ditingkatkeun. Kusabab téknologi anyar meryogikeun sumber daya tambahan, situs anjeun bakal langkung laun sabab alat-alatna kadaluarsa.
  • Hosting anjeun tiasa dibagi di seueur klien. Nalika klien sanés nganggo sumber, situs anjeun bakal langkung laun sareng laun. Téknologi hosting virtual anu langkung anyar sanggup ngawatesan sumberdaya pikeun tiap situs atanapi akun supados anjeun henteu kapangaruhan ku anu sanés.
  • Téknologi hosting anu langkung énggal sering ngalebetkeun infrastruktur pikeun cache sareng jaringan pangiriman kontén.

Hayu urang ngalakukeun matématika. Anjeun mayar $ 8 sabulan kanggo halaman wéb anu murah sareng pesaing anjeun mayar $ 100. Anjeun gaduh 1000 nasabah anu nyéépkeun $ 300 sareng anjeun salami sataun. Kusabab situs anjeun lambat, anjeun kaleungitan 14% pengunjung anjeun ka klien anjeun.

Anjeun yakin yén anjeun ngahémat $ 92 per bulan, an tabungan taunan $ 1,104. Woohoo! Tapi dina kanyataanna, anjeun kaleungitan 140 konsumén x $ 300 masing-masing… janten anjeun parantos kaleungitan $ 42,000 dina bisnis pikeun ngahémat sababaraha artos dina wéb hosting anjeun.

Aduh! Rahayat… tong nyimpang kana wéb hosting!

WebiteSetup parantos ngempelkeun infographic informatif ieu, Kumaha Halaman Wéb Slow Anjeun Ngaduruk liang dina Kantong Anjeun, pikeun nyayogikeun tim anjeun kana kanyataan anu diperyogikeun pikeun mindahkeun organisasi anjeun kana infrastruktur anu langkung gancang atanapi nyewa tim profesional anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngaoptimalkeun situs anjeun ayeuna. Éta henteu kedah janten usaha anu mahal. Nyatana, urang leres-leres nyimpen artos ku host anyar kami!

Pangaruh Kaléngkah Léngkah Halaman Wéb

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.