Kabuktian Cara Kauntungan Usaha Leutik anjeun ti Marketing Média Sosial

kauntungan bisnis leutik média sosial

Anjeun bakal kaget yén, saatos sadaya studi kasus sareng buktina, masih aya jalma anu teu terang-terang di dunya bisnis alit anu percanten yén média sosial ngan ukur nyéépkeun waktos. Entong salah paham ... éta tiasa nyéépkeun waktos. Upami anjeun nyéépkeun waktos anjeun nonton sareng ngeposkeun pidéo ucing, anjeun panginten moal kéngingkeun teuing bisnis.

Kuring yakin nalika usaha munggaran ngagaduhan telepon, para pamimpin prihatin yén pagawé ogé bakal ngobrol sareng babaturanana sadidinten ogé. Tapi ayeuna teu aya anu naroskeun pentingna tiasa nyambung kana bisnis ngalangkungan telepon - boh ka luar atanapi inbound. Média sosial henteu béda ... éta média komunikasi sareng gumantung kana strategi anu dianggo perusahaan anjeun pikeun nyebarkeunana.

Upami anjeun ngiringan grup, ngabagi topik anu nilai, nyambung sareng nuturkeun influencer, ngabantosan jalma anu ngagaduhan masalah, ngamajukeun kontén hébat anjeun, curate sareng ngabagi kontén hébat ti anu sanés, anjeun tiasa numuwuhkeun jaringan anu hebat anu tiasa nyayogikeun panghasilan mangtaun-taun.

Masalahna nanging henteu aya dina ayana média sosial tapi kumaha usaha ieu nempatkeun média sosial pikeun panggunaan anu saé. Tina sudut pandang bisnis alit, pamasaran média sosial langkung ti ngan saukur kéngingkeun resep, kipas, repins sareng retweet, tapi langkung kéngingkeun manpaatna luhur ieu, sareng seueur deui, anu bakal ngahasilkeun pangaruh hébat kana bisnis. Jomer Gregorio, Pamasaran Digital CJG.

8 Cara anu Pamasaran Média Sosial Mangpaat Usaha Leutik

  1. Ngarambah lalu lintas halaman wéb.
  2. Ngahasilkeun lead dina biaya minimal.
  3. Ningkatkeun pamasaran kontén.
  4. Ningkatkeun kasadaran mérek.
  5. Ngalereskeun mérek anjeun.
  6. Ngaronjatkeun penjualan.
  7. Méré anjeun wawasan pemirsa anu hébat.
  8. Ngaronjatkeun kasatiaan mérek.

Éta pikaresepeun yén CJG ngamangpaatkeun istilah éta merek sapanjang infographic. Sanaos seueur data pikeun nyokong kauntungan média sosial dina mérek, kuring bakal ngajawab yén pangaruhna pikeun anjeun jelema langkung ageung. Média sosial sanés produk atanapi jasa anu nyarios ka anjeun ti usaha leutik, éta jalma tina bisnis leutik!

Jalma-jalma nyayogikeun kasempetan pikeun kapercayaan sareng Dursasana anu mérek anjeun henteu. Jalma-jalma tiasa kenal sareng anjeun, percanten ka anjeun, naroskeun patarosan, sareng akhirna mésér ti anjeun. Merek anjeun ngagaduhan kauntungan tina sadaya ieu, tangtosna ... tapi kusabab jalma anjeun. Intina inti, éta sosial média, sanés ngan ukur sedeng saarah.

Mangpaat Usaha Leutik Média Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.