Éta Sadaya Ngeunaan Kodeu Anu Dianggo Deui? er… Eusi

pamekar média sosial

Abdi sanés teknisi! Henteu leres, tapi kuring nyéépkeun seueur waktos sakitar tukang sihir téknologi, sapertos host kuring, Douglas Karr. Salah sahiji pelajaran anu paling penting anu kuring pelajari tina salah saurang programer anu kuring damel, nyaéta nilai kode anu tiasa dianggo deui. Sanaos unggal palanggan resep pikir aranjeunna unik, anjeunna ngajelaskeun sakali anjeun nyerat kode pikeun ngajadikeun otomatis prosés, langkung ti hiji nasabah bakal tiasa nganggo prosés sareng kode na.

Konsép anu sami tina kode anu tiasa dianggo deui lumaku pikeun loba kaayaan anu béda kalebet pamasaran. Gawe sareng pamilik usaha leutik sibuk anu nyarios yén aranjeunna henteu ngagaduhan waktos nyerat kontén anyar pikeun blog atanapi halaman wébna, kuring nunjukkeun aranjeunna kumaha nerapkeun logika kode anu tiasa dianggo deui. Salaku conto: Pencét rilis atanapi email anu dikirim salaku réspon kana pamundut palanggan janten buletin, tulisan blog sareng tweet. Teu aya alesan pikeun nyiptakeun deui roda, kantun ngamajukeun naon anu parantos ditulis. Kadang kode? atanapi kontén meryogikeun sakedik ngarobih pikeun blog atanapi pemirsa buletin, tapi sakali anjeun ngagaduhan pondasi sésana gampang.

Sareng pikeun kuring, gampang mangrupikeun kecap konci. Kacuali anjeun panulis atanapi blogger anu propésional, alat-alat ieu, WordPress, Twitter, Plaxo, Ngabandungan, sadayana hartosna kana tujuan. Sareng hasil tungtung na nyaéta ningkatkeun minat kana produk anjeun, jasa atanapi mérek. Kalayan tujuan éta dina pipikiran, tim kuring teras-terasan milarian alat blog énggal pikeun mempermudah sareng ngalancarkeun prosés na. Sareng sigana unggal sababaraha minggu aya anu ngaluncurkeun anu anyar. Ayeuna karesep kuring TweetDeck jeung TweetLater.

tweetdeck.png

TweetDeck ? Kusabab urang ngatur kontén pikeun sababaraha akun klien, kuring resep kanyataan kuring tiasa nyiptakeun grup kontak atanapi milarian khusus pikeun masing-masing klien. Pamutahiran anu pangénggalna ngamungkinkeun kuring ngalih gampang ti pangguna ka pangguna pikeun interaksi nyata waktu.

Ieu mangrupikeun bentuk interaksi kuring anu pikaresep dina Twitter, tapi kuring henteu tiasa dimana-mana sakaligus, janten kuring ngandelkeun TweetLater pikeun ngajaga pisibilitas kuring nalika kuring henteu tiasa aya. Kuring henteu nganggo seueur ieu pikeun akun Twitter pribadi kuring, tapi pikaresepeun pikeun klien sapertos organisasi latihan anu gaduh pengumuman rutin sareng pembaruan kelas. Nugaskeun magang kana tugas éta, kami gaduh Tweet harian anu dijadwalkeun dugi ka akhir Séptémber. Kuring tiasa ucul nalika kuring gaduh langkung waktos, tapi TweetLater ngajaga tingkat dasar kagiatan pikeun kuring.

Hiji pamikiran terakhir, gampang gampang kabebanan ku sadaya pilihan. Saran kuring, pilih sababaraha anu tiasa dianggo, sareng anggoana ogé sareng éta bakal ngahasilkeun hasil.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.