Épéktip Eusi Usaha Leutik Épéktronik pikeun Konsumén

muka usaha leutik

70 persén pelanggan langkung resep kéngingkeun inpormasi ngeunaan perusahaan tina kontén tinimbang ngaliwatan iklan. 77 persén usaha leutik anu nanem modal dina metodologi pamasaran eusi pikeun ngarobih pangunjung online kana konsumén. Intina ieu:

Pencét tina Kontén anu Dibagi lima kali langkung kamungkinan pikeun ngahasilkeun beuli!

Di luar biaya waktos, pamasaran kontén sanés mangrupikeun cara anu mahal pikeun promosi bisnis anjeun. Mayoritas ageung usaha leutik gaduh sistem manajemen eusi mantap up na ngajalankeun, ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahasilkeun sareng ngabagi eusi online. Tapi aranjeunna ngalakukeun sagala anu aranjeunna tiasa?

Naon Métode Marketing Eusi Anu Ngagawe pikeun Usaha Leutik

  • surélék Marketing - 80% usaha alit ngarobih pangunjung online ka palanggan anu nganggo e-buletin.
  • Artikel - 78% usaha alit anu ngarobah pangunjung online ka konsumén ku medarkeun tulisan online.
  • Babagi Gambar - 75% usaha alit ngarobih pangunjung online ka konsumén ku ngabagi poto sareng ilustrasi online.
  • pidio - 74% usaha alit ngarobih pangunjung online ka konsumén ku medarkeun pidéo online.

4 statistik top ieu persis naha urang ngembangkeun CircuPress salaku a plugin buletin pikeun WordPress. Kami perhatoskeun seueur pisan usaha alit anu damel dina konténna, tapi henteu ngagaduhan sistem email anu tiasa sacara otomatis nyebarkeun konténna ka palanggan tanpa nyéépkeun waktos atanapi téknologi nangtang integrasi sareng skrip.

Infographic ieu dihasilkeun ku angka. Unggal taun, SCORE nyayogikeun bimbingan bisnis alit, bengkel sareng pendidikan ka langkung ti 375,000 usaha alit énggal sareng berkembang. Langkung ti 11,000 ahli bisnis janten rélawan salaku mentor dina langkung ti 320 bab anu ngalayanan komunitas lokal kalayan pendidikan pengusaha.

Praktek Eusi Pamasaran Usaha Leutik

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.