Pamilik Usaha Leutik sareng Média Sosial

iStock 000011834909XSmall

Poe ieu sadayana aya dina internét; maca, nyerat, nalungtik, ngobrol sareng réréncangan, nyolok mantan pameget, tapi naha produktif pikeun bisnis? Kusabab seueur bisnis kuring difokuskeun ngawangun situs wéb, sareng ngabantosan pamilik usaha alit nganggo média sosial salaku bagian tina PR / Marketing stategyna kuring kuring salawasna resep kana studi ngeunaan topik ieu.

Chuck Gose ngabagi video hébat anu anyar anu nampilkeun argumen yén B2B ayeuna nuju B2C dina ranah média sosial. Sedengkeun éta ngandung sababaraha kanyataan anu matak, kaseueuran data sigana ngeunaan perusahaan anu langkung ageung. Kusabab kuring langkung paduli kumaha pamilik usaha leutik ngagunakeun média sosial, panginten kuring parantos waktos kanggo kuring ngalaksanakeun survey kuring sorangan!

Éta ngan ukur 12 patarosan, (ditambah propil na) janten teu lami pisan. Kami bakal ngumpulkeun data saminggu, janten upami anjeun resep parios blog urang minggu payun kanggo hasilna, sareng nambihan alamat email anjeun sareng kuring bakal ngintunkeun hasilna ka anjeun.

Kuring terang yén panilitian bakal bias kusabab urang ngagunakeun média sosial pikeun ngamajukeunana, janten punten bantosan kuring, sareng kirimkeun tautan ka babaturan anu biasana henteu bakal lungsur kana halaman wéb ieu. Hatur nuhun!
_______________________________________________________

Kalayan ampir 50 réspon dugi ka dieu, ieu sakedik tina naon anu parantos kami pelajari.

  • Upami pamilik usaha aktip aranjeunna biasana maén dina tilu ageung: Twitter, Facebook sareng LinkedIn
  • Jaringan primér sigana sami dibagi antara Twitter sareng LinkedIN

One comment

  1. 1

    Narikna Facebook henteu acan aya ... panginten mangrupikeun 'kabaharuan' tina strategi Halaman Facebook.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.