7 Konci pikeun Penjualan Usaha Leutik sareng Pamasaran

pamasaran penjualan smb

Sedengkeun urang ngabantosan usaha ageung ku usaha penjualan sareng pamasaranna, urang janten bisnis alit ku nyalira. Éta ngandung harti yén urang gaduh sumber daya anu kawates sareng nalika klien angkat, penting pisan urang gaduh klien sanés anu ngagentoskeun tempatna. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngatur arus kas urang sareng ngajaga lampu hurung! Éta kaayaan anu sesah, kitu. Kami sering ngan ukur ngagaduhan hiji atanapi dua bulan kanggo nyiapkeun angkatna hiji klien sareng dina waktos salajengna. Usaha ageung gaduh modal kanggo naék sareng didamel pikeun éta, usaha alit henteu.

Janten, aya garis dasar kagiatan anu kedah diperyogikeun ku unggal usaha alit dina tindakan pikeun ngajaga ngawujud sareng ngarobih konsumén! Infusionsoft parantos ngagabungkeun infographic solid ieu dina The Big 7: Naon Unggal Usaha Leutik Kedah Dipikertos perkawis Penjualan sareng Pemasaran. 7 konci pikeun penjualan bisnis leutik sareng pamasaran nyaéta:

  1. Mikat Lalu Lintas online ngamangpaatkeun milarian sareng média sosial.
  2. Candak Anjog ku dagang inpo kontak pikeun tawaran.
  3. Prospék Nurture ku komunikasi sacara pribadi sareng périodik.
  4. Penjualan Ngarobih ku peramban ngajantenkeun pembeli ngalangkungan prosés penjualan anu dioptimalkeun.
  5. Nganteurkeun & Nyugemakeun pikeun ngarobah konsumén anyar janten konsumén satia.
  6. Palanggan Upsell ku ngirimkeun tawaran lanjutan pikeun produk sareng jasa gratis.
  7. Kéngingkeun Rujukan ku nanyakeun konsumén satia nyebarkeun warta ngeunaan anjeun na rewarding aranjeunna.

7-léngkah-leutik-bisnis-penjualan-pamasaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.