Pamakéan sareng Hasil Média Sosial Leutik Usaha

média sosial biz leutik

CrowdSPRING parantos nyebarkeun infographic ieu ngeunaan kabiasaan média sosial bisnis leutik. Nalika kuring mimiti ningali stats dina panggunaan, kuring rada kagét kumaha statistik panggunaan low pikeun bisnis leutik. Tingali langkung jero sareng kuring anggap éta henteu heran, sanaos. Éta pisan sumberdaya intensif pikeun ngajalankeun usaha leutik anu suksés sahingga ngadukung ayana média sosial tiasa nangtang.

Kitu cenah - éta mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun jalma séjén anu ngajalankeun usaha leutik. Éta nunjukkeun yén ampir teu aya persaingan di ditu! Mimitian blog sareng gaduh pasar anjeun. Kalibet dina média sosial sareng ngawangun pemirsa anjeun. Éta henteu bakal muterkeun bisnis anjeun sapeuting, tapi éta mangrupikeun investasi anu bakal mayar. Butuh waktu sababaraha minggu, butuh sababaraha bulan ... tapi anjeun kedah miluan. Upami anjeun henteu, pesaing anjeun bakal.

Usaha Leutik Média Sosial Infographic crowdSPRING
Logo Crowdsourced sareng Desain Grafis ku crowdSPRING

2 Komentar

  1. 1

    Ieu pasti gaduh seueur inpormasi anu pikaresepeun… Hiji statistik sanaos, pikeun kuring, sigana henteu pikaresepeun pisan nyaéta stat yén 51% pangguna facebook langkung dipikaresep mésér produk merek anu aranjeunna tuturkeun atanapi fans.

    Leres? Ngan 51%? Upami urang nganggap sésa-sésa acuh, éta henteu kunanaon. Tapi kumaha upami urang nganggap yén sésana saleresna KURANG kamungkinan ku produk? Ieu sanés nomer anu saé pisan.

    Utamana kuring bakal nganggap éta bakal langkung luhur, sabab kalolobaan jalma bakal langkung dipikaresep nuturkeun merek anu aranjeunna dipikacinta. Dina hal naon, stat ieu leres-leres hartosna naon waé? Anjeun nuturkeun merek anu anjeun langkung dipikaresep mésér, écés. Janten naon latar belakang ieu? Naha aranjeunna langkung dipikaresep mésér salaku hasil langsung janten kipas dina facebook khusus? Upami kitu, éta leres-leres hartosna.

    Tapi kuring henteu nyangka bakal aya cara pikeun ngukur éta. Janten, sakumaha anu aya, kuring henteu nyangka saha waé anu kedah maca teuing kana nomer ieu.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.