Pitunjuk pikeun Usaha Leutik Ngaiklan dina Facebook

Pitunjuk Iklan Facebook Usaha Leutik

Kamampuh pikeun bisnis sacara organik ngawangun pemirsa sareng pasar ka aranjeunna dina Facebook parantos cukup liren. Éta henteu hartosna yén Facebook sanés mangrupikeun sumber iklan anu mayar anu hadé. Kalayan ampir unggal calon pembeli anu anjeun nyobian ngahontal dina hiji platform, sareng kamampuan pikeun udagan sareng ngahontal aranjeunna, iklan Facebook tiasa ngadorong seueur paménta pikeun usaha alit anjeun.

Kunaon Usaha Leutik Ngaiklan dina Facebook

  • 95% pemasar média sosial nyatakeun Facebook masihan kaseueuran investasi anu hadé tina sadaya platform média sosial anu sanés
  • Iklan Facebook ngamungkinkeun anjeun nargétkeun pamirsa dumasar lokasi, jenis kelamin, minat, sareng seueur deui
  • Iklan Facebook hargana langkung mirah tibatan saluran pamasaran online sanésna kalayan méakkeun minimum $ 1 per dinten

Infographic ieu ti Headway Capital, a Pitunjuk Usaha Leutik pikeun Iklan Facebook, milarian usaha alit ngalangkungan sadaya léngkah anu diperyogikeun pikeun nyebarkeun strategi Facebook Advertising anu suksés:

  1. pilih Anjeun tujuan pamasaran - kasadaran, tinimbangan, atanapi konvérsi.
  2. Nangtukeun Anjeun nu haladir - ngawangun pemirsa dumasar kana profil palanggan anjeun nyalira.
  3. Siapkeun anjeun anggaran sareng jadwal - pikeun pengeluaran kampanye anu tetep atanapi sadidinten.
  4. Ngararancang Anjeun reklameu - ngaoptimalkeun gambar anjeun, judul, téks, nelepon-to-aksi, sareng pedaran tautan.
  5. Ngartos Laporan Iklan Facebook - ngarecahna hasilna pikeun langkung ngaoptimalkeun kampanye anjeun (s).

Pikeun pituduh léngkah-léngkah dina ngamimitian (kalayan tangkepan layar lengkep), pastikeun pikeun parios sumber Buffer: Pitunjuk lengkep pikeun Manajer Iklan Facebook: Kumaha Cara Nyiptakeun, Ngatur, Nganalisis Iklan Facebook Anjeun.

Pitunjuk Iklan Facebook Usaha Leutik

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.