Kumaha Usaha Leutik Anggo Média Sosial

média sosial ngagunakeun

Éta pikaresepeun pikeun dicatet yén para pemasar sanés nganggo média sosial pikeun kapentingan nyalira. Pagemodo parantos ngembangkeun infographic on Kumaha Pamasar Ngagunakeun Média Sosial Suksés. Infographic dumasar kana survey anu anyar sareng nunjukkeun manpaat anu paling umum tina média sosial. Kaasup:

  • Kumaha pentingna pamasaran média sosial pikeun usaha leutik?
  • Naon persentase tina pangasilan usaha leutik meunang via média sosial
  • nu mana faktor ngahasilkeun paling hasilna
  • Tambih deui!

Kengingkeun Hasil Média Sosial kumaha pamasar ngagunakeun pamasaran média sosial hasil

6 Komentar

  1. 1

    Anu sok kaget kuring nyaéta kurangna panggunaan Aplikasi Geolocation. Kuring yakin eta boga nilai hébat dina tingkat ritel, gammifying inisiatif kasatiaan customer. Kuring terang tingkat nyoko dina tingkat konsumen masih rendah tapi urang bakal ningali yén dilegakeun dina taun-taun anu bakal datang kalayan naékna Mobile.

    • 2

      Punten pisan, @twitter-281224701:disqus ! Ironisna dina pernyataan anjeun nyaéta yén kalolobaan jalma ieu panginten tiasa nyandak kauntungan tina aplikasi anu didasarkeun geolokasi bahkan LEBIH ti aplikasi média sosial umum. Lokal penting pisan pikeun unggal usaha leutik!

  2. 3

    Abdi henteu ngartos naha sadaya Google + dileungitkeun tina "rencana pikeun dianggo". 
    Naha anjeun leres-leres mikir henteu penting atanapi moal nyandak seueur rohangan dina taun payun?

    • 4

      @google-3edd56e2ef9c5b26e450ffc79d099b0e: disqus - teu yakin naha éta teu dipaliré dina ieu, Vane. Tapi kami pikir éta penting, utamana saprak Google+ nyadiakeun insentif pikeun usaha pikeun ngahijikeun pangarang jeung penerbitan. Kami parantos ngajantenkeun éta prioritas sareng para nasabah kami pikeun ngahijikeunana.

  3. 5

    matak pikabitaeun. Kuring ogé reuwas dina kurangna geolokasi tapi panginten ieu sadayana ngeunaan 'budak ageung'? Nice share, hatur nuhun.

  4. 6

    Ogé manggihan eta metot yén Google+ ditinggalkeun pareum. Google+ sanés ngan ukur jaringan sosial. Salaku produk Google eta boga pangaruh dina pilarian sarta kudu nengetan ku marketers pilari cara pikeun ngaronjatkeun ayana search engine maranéhanana.  

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.