Kumaha Usaha Leutik Anggo Média Sosial

média sosial ngagunakeun

Éta pikaresepeun pikeun dicatet yén para pemasar sanés nganggo média sosial pikeun kapentingan nyalira. Pagemodo parantos ngembangkeun infographic on Kumaha Pamasar Ngagunakeun Média Sosial Suksés. Infographic dumasar kana survey anu anyar sareng nunjukkeun manpaat anu paling umum tina média sosial. Kaasup:

  • Kumaha pentingna pamasaran média sosial pikeun usaha leutik?
  • Naon persentase tina pangasilan usaha leutik meunang via média sosial
  • nu mana faktor ngahasilkeun paling hasilna
  • Tambih deui!

Kengingkeun Hasil Média Sosial kumaha pamasar ngagunakeun pamasaran média sosial hasil

6 Komentar

  1. 1

    Anu sok kuring héran nyaéta kurangna panggunaan Aplikasi Geolocation. Kuring yakin éta ngagaduhan nilai hébat dina tingkat ritel, ngagagas inisiatif kasatiaan palanggan. Kuring terang tingkat adopsi dina tingkat konsumen masih handap tapi urang bakal ningali yén dilegakeun dina taun-taun ka hareup ku naékna Mobile.

    • 2

      Titik hébat, @ twitter-281224701: disqus! Anu ironis dina pernyataan anjeun nyaéta yén kaseueuran jalma ieu sigana tiasa nguntungkeun tina aplikasi anu dumasar geolocation bahkan LEBIH batan aplikasi média sosial umum. Lokal penting pisan pikeun unggal usaha alit!

  2. 3

    Kuring henteu ngartos naha kaluar sadaya Google + disingkirkeun tina "rencana pikeun dianggo". 
    Naha anjeun leres-leres pikir henteu penting atanapi henteu bakal nyandak seueur rohangan dina taun payun?

    • 4

      @ google-3edd56e2ef9c5b26e450ffc79d099b0e: disqus - henteu yakin naha éta teu dipaliré ngeunaan ieu, Vane. Tapi kami pikir penting, khususna kusabab Google+ nyayogikeun insentif pikeun bisnis pikeun ngahijikeun panulis sareng penerbitan. Kami parantos ngajantenkeun prioritas sareng konsumén pikeun ngahijikeunana.

  3. 5

    Pikaresepeun. Kuring ogé reuwas ku kurangna geolokasi tapi tebak anu ieu sadayana ngeunaan 'budak gedé'? Bagikeun anu saé, hatur nuhun.

  4. 6

    Ogé ngaraos pikaresepeun yén Google+ ditingalkeun. Google+ sanés ngan ukur jaringan sosial. Salaku produk Google éta ngagaduhan pangaruh dina milarian sareng kedah diperhatoskeun ku para pemasar milari cara pikeun ningkatkeun ayana mesin pencari.  

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.