Smallpdf: Konversi Gratis sareng Komprési Utiliti PDF

komprési konversi pdf.png

Kadang-kadang sanés platform anu rumit, mega-perusahaan, rumit anu leres-leres ngadamel dinten anjeun. Dinten ayeuna kami nampi sababaraha sampel hiji-lambar ti desainer urang anu katingali hebat tapi 12Mb nalika kuring ngarobah kana PDFs. Jujur, kuring henteu terang ngeunaan komprési PDF janten kuring indit sareng Google pikeun setélan sareng tutorial anu optimal.

Anu kuring mendakan mangrupikeun permata - smallpdf. Hilap setélan, hilap tutorial ... ngan sered tur teundeun file PDF anjeun sareng komprési pikeun anjeun.

Utiliti PDF Online

Fitur PDF Ayeuna dina smallpdf

  • Ngomprés PDF - Ngirangan ukuran file PDF anjeun sacara dramatis
  • Ngagabung PDF - Ngagabungkeun sababaraha file PDF kana hiji file tunggal
  • pamisah PDF - Nyiptakeun dokumén anyar tina halaman anu kapilih
  • Buka konci PDF - Buka konci file anu dilindungan sandi
  • JPG kana PDF, PDF ka JPG - Ngarobih gambar kana PDFs sabalikna
  • Kecap kana PDF, PDF kana Kecap - Ngarobih file Word anjeun kana PDFs sabalikna
  • Excel kana PDF, PDF ka Excel - Ngarobih file Excel anjeun kana PDFs sabalikna
  • PPT kana PDF, PDF ka PPT - Ngarobih presentasi PPT kana file PDF sareng sabalikna
  • Kirim serat - Aranjeunna bahkan ngagaduhan jasa énggal dimana aranjeunna nyetak PDF anjeun dina kertas sareng ngirim kana alamat naon waé

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.