Masa depan Kontrak Ngajalankeun Diri Nganggo Blockchain

Kontrak pinter sareng Blockchain

Kumaha upami kontrak sacara otomatis tiasa ngajalankeun diri upami aya sarat-sarat anu pasti? Dina infographic ieu, Kakuatan Kontrak Smart dina Blockchain, Etherparty ngajelaskeun kumaha ieu sanés kapayunna - Kontrak Smart anu janten kanyataan. Kontrak pinter tiasa nyandak sipat subyektif kualifikasi kontrak sareng perundingan tina panangan kaputusan, nyayogikeun kasempetan anu luar biasa pikeun pihak-pihak pikeun nutup penawaran anu sampurna pikeun unggal pihak - ngeunaan biaya, kapercayaan, sareng pelaksanaan.

Upami anjeun hoyong tulisan anu jero ngeunaan téknologi Blockchain sareng Cryptocurrency, kuring nyarankeun CB wawasan whitepaper.

Naon Téknologi Blockchain

Naon Kontrak Smart?

Etherparty, alat nyiptakeun kontrak pinter anu ngamungkinkeun pangguna pikeun nyiptakeun kontrak pinter dina blok anu cocog, ngajelaskeun kontrak pinter sukamaha kieu:

Sakumaha namina nunjukkeun, kontrak pinter dioperasikeun ku arah basa kode, ngamungkinkeun aranjeunna fungsionalitas anu ngaleungitkeun kabutuhan keterampilan program manusa saluareun paréntah anu disandi aslina. Fungsi kontrak ngamungkinkeun dua pihak pikeun beroperasi ngalangkungan perjanjian digital anu ditetepkeun, dina sababaraha instansi ngaleungitkeun kabutuhan perantara atanapi pengacara. Kontrak pinter dumasar-hasil, kalayan basa kode na ngukur réngsé tina input anu ditunjuk.

Tapi kontrak pinter nawiskeun langkung seueur tibatan namina; skala gangguan aranjeunna jauh ngaleungitkeun dua entitas pilari pikeun ngaresmikeun kasapukan. Kontrak pinter ngagaduhan fungsionalitas pikeun mempermudah sareng skala prosés sareng sistem otonom, épisién mindahkeun data tina hiji éntitas ka anu sanés tanpa komplikasi atanapi gangguan tina prosésor manual. Sifat aman tina jaringan distribusi téknologi blockchain sareng blok anu dicap waktos ngaganggu dirina nyalira, tapi mangrupikeun sipat anu unik pikeun ngolah data anu ngajantenkeun répolusionér pikeun usaha anu ayeuna peryogi pihak katilu pikeun ngesahkeun transaksi.

Infographic ieu ngajelaskeun téknologi, prosés, manpaat, nilai, sareng pajeulitna Kontrak Smart sareng Blockchain.

Kontrak Blockchain

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.