Smartcards Rolling Out salami sababaraha taun ka hareup

kartu kiridit smartcard

Wah… nalika anjeun mikirkeun sadaya pakakas anu didédikasikeun sareng gumantung pikeun kartu kiridit belang magnét tradisional, éta sapasang peralatan sareng biaya di luar sana kanggo ngagentos. Salami sababaraha taun ka hareup, sanaos kitu pisan anu bakal kajadian! Kartu kiridit tradisional badé kaluar.

Butuh peretasan 70 juta kartu kiridit Target dina usum liburan 2013 pikeun nyurung Kongrés pikeun ninggali kartu strip-magnét anu teu aman anu dianggo ku kaseueuran urang Amérika sareng netepkeun tenggat waktos pikeun téknologi kartu pinter anu anyar (ka AS, atoh) Nalika urang Amerika nembé diajar diajar naon anu dimaksud kartu pinter, éta parantos (hasil) dianggo di pasar sanés langkung ti 20 taun, ngajantenkeun AS hiji-hijina pasar utama di planét anu masih nganggo téknologi gesek sareng tanda.

Téknologi Anyar katelah EMV (singkatan tina: Europay, MasterCard sareng Visa) - ogé katelah kartu pinter. Kartu pinter nganggo chip sareng PIN atanapi chip sareng téknologi tanda tangan ogé sababaraha lapisan kaamanan, kalebet chip tertanam sareng identifier unik, anu tiasa robih iraha waé.

Hacking sistem pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan chip sareng nyiptakeun kartu kiridit tiruan rumit tapi kartu stripe magnét, data tiasa gampang dibaca, ditulis, dihapus atanapi dirobih ku alat-alat luar angkasa, dugi ka panipuan kartu kiridit tinggi. Di pasar dimana kartu palinter parantos dikintunkeun, karugian turun satengahna sareng pemalsuan turun 78%. Biaya parobihanana diperkirakeun $ 35 milyar, anu utamina ditanggung ku pangecér.

smartcard-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.