Smartfile: Daptar Wéb Lereskeun Solusi Berkas Anjeun

smartfile

Naha anjeun ngamimitian bisnis énggal, atanapi ngaluncurkeun produk énggal, patarosan anu mimiti anjeun naroskeun nyaéta, "Saha pasar / konsumén kuring"? Sora gampang, leres? Sateuacan kuring dugi ka bagian ngeunaan urang leres-leres gagal pikeun ngajawab patarosan éta leres, hayu atuh masihan anjeun lapangan bisnis dua kalimat kuring: SmartFile (éta kami) mangrupikeun perusahaan file sharing anu dirancang pikeun bisnis. Kami nawiskeun usaha ku cara anu aman sareng mérek pikeun gampang ngirim sareng nampi file.

Nalika urang ngamimitian 3 taun ka pengker, kami yakin yén ahli IT bakal ngagorowok ngagunakeun produk urang. Kami bakal ngajantenkeun padamelan na langkung gampang ku nempatkeun administrasi pangguna sareng file kana panangan pangguna. Saatos nyéépkeun rébuan dolar, sajajalan jam dina tradeshows, Adwords, sareng telepon anu bahkan dingin, kami sadar yén ahli IT mangrupikeun kelompok jalma anu terakhir anu hoyong ngobrol sareng kami… langkung-langkung mayar artos kami. Anu dasarna kami nanyakeun ka aranjeunna nyaéta nyandak bagian sanés tina padamelan na jauh, sareng anu langkung parah deui, angkat "kendali" na.

Sanaos pas faux kami, jalma-jalma tetep daptar pikeun nganggo produk kami. Salaku aranjeunna, urang mimiti sadar ieu sanés jalma IT, tapi langkung profesional pamasaran dina organisasi ieu; ahli pamasaran sering kedah ngirim file ageung ka batur sapagawean atanapi jalma luar anu ageung teuing kanggo email pikeun dicekel. Naha palanggan ieu mangrupikeun bagian tina perusahaan dua jalma atanapi perusahaan Fortune 500, aranjeunna terang pentingna mérek unggal aspek bisnisna, kalebet server FTP na. Barina ogé, aranjeunna ahli pamasaran! Sareng aranjeunna henteu hoyong ngaliwat sadaya pita beureum (repot) sareng departemen IT internalna pikeun nyetél sareng ngatur server FTP nyalira. Aranjeunna aya di handapeun bedil, sakumaha seueur urang pamasaran anu, sareng meryogikeun solusi gancang pikeun nyumponan kabutuhanna. Janten aranjeunna ngalakukeun naon anu urang sadayana lakukeun nalika urang ngagaduhan masalah: ngetik sababaraha kecap konci kana Milarian sareng ngantep Google méréskeunana. Syukur pikeun urang, kami némbongan sareng nyarios ka aranjeunna yén urang tiasa mempermudah kahirupan aranjeunna sakedik.

Janten patarosan anu kuring seringkeun nyaéta naon anu ngajantenkeun kami béda tibatan Dropbox, Box atanapi Google Drive sareng naha profesional pamasaran milih kami pikeun aranjeunna? Kuring bakal ngamimitian nganggo Dropbox sareng Google Drive. Ieu produk anu saé, sareng anu paling saé, éta gratis! Dua bédana utama antara aranjeunna, sareng urang kumaha ogé aksés mérek sareng multi-pangguna. Hal panungtungan Dropbox sareng Google Drive badé ngantepkeun anjeun nyaéta ngarobah logo sareng ngagentos ku anjeun, langkung-langkung ngamungkinkeun anjeun nganggo domain anjeun nyalira (file. Domain anjeun. Com). Upami anjeun paduli kana gambar perusahaan anjeun sapertos kuring, ieu ngan saukur henteu jalan. Bréh, produk ieu dirancang pikeun hiji pangguna. Unggal pangguna kedah gaduh akun sareng aranjeunna, teras anjeun tiasa ngabagi folder. Coba jelaskeun prosés ieu ka "awam"; hal pamungkas anu hoyong dilakukeun ku jalma pamasaran nyaéta janten dukungan téknis.

Kalayan Box, anjeun kéngingkeun aksés multi-pangguna, ngalaporkeun, komo mérek, anu ngamungkinkeun anjeun nganggo logo sareng skéma warna anjeun nyalira; Nanging, aranjeunna henteu nawiskeun pilihan pikeun nganggo domain anjeun nyalira.

Watesan anu paling ageung pikeun masing-masing panyadia ieu nyaéta ukuran file. File panggedéna anu tiasa anjeun unggah nyaéta 2GB. Éta sigana disada sapertos file ageung, tapi éta henteu cekap kanggo unggah pidéo atanapi presentasi PowerPoint anu beurat. Kalayan SmartFile anjeun tiasa unggah file ukuran naon waé ngalangkungan peramban naon waé. Kanggo anu langkung téknis, kami nawiskeun dukungan FTP lengkep.

Janten balik deui ka saha palanggan kami sareng kumaha kuring pasar ka aranjeunna? Kami terang éta sanés jenis kelamin, umur, bisnis, atanapi bahkan departemén khusus, tibatan jinis jalma. Jalma-jalma ieu damel di dunya anu sibuk sareng kawengku antara lereskeun sareng anu paling penting pikeun nyayogikeun waktos. Datang tina latar pamasaran kuring henteu tiasa mikir saha waé anu cocog kana katerangan éta langkung saé tibatan kuring sorangan. Saha anu terang?

One comment

  1. 1

    Éta henteu kunanaon pikeun "memberdayakan" pangguna anjeun, tapi pemberdayaan éta kedah kalebet panyalindungan dumasar kawijakan pikeun ngajaga data bisnis kritis tina teu dihaja atanapi dihaja dihapus kusabab data éta ngan ukur disimpen dina awan koboy, di luar IT sareng teu aya anu ngadukung jalma-jalma file nepi, dimana wae. IT henteu ngaheureuyan ku pangguna-tungtung sareng kontrol sabab kami ngagaduhan sababaraha masalah "kontrol freak", tapi kusabab kami parantos ningali, ngalangkungan alam dunya anu pikasediheun tina jumlah kekesalan anu salah sahiji pangguna "maksud" "Sakadar cekap ilmu janten bahaya" nyobian ngalaksanakeun padamelan urang pikeun urang.

    Ngajadikeun otomatis cadangan? Hebat. Ngajadikeun otomatis cadangan di luar pengawasan naon waé ku ahli anu saleresna? Berpotensi, bunuh diri pikeun bisnis. Éta panyadia awan bakal ngalakukeun anu "pangsaéna" pikeun ngabantosan anjeun, dina wates kameunangan. Sakali janten langkung nguntungkeun pikeun aranjeunna ngan saukur ngantepkeun data anjeun "poof" éta leres-leres bakal dilakukeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.