Awan Pesen Ngagabungkeun Olahtalatah Kontekstual kana Pangalaman Mobile Di-Toko

smartfocus SF Pesen Awan visual 1

SmartFocus diumumkeun di Mobile Kongrés Dunya dinten ayeuna yén éta bakal nawiskeun beacon maya munggaran di dunya. Beacon virtual ngamungkinkeun pamasaran basis deukeutna tanpa integrasi hardware atanapi pangropéa. Perusahaan tiasa memicu olahtalatah lokasi mikro pikeun ngaktipkeun pangalaman kontekstual nganggo ngan ukur rencana lantai.

SmartFocus The Cloud Awan

SmartFocus urang Awan Pesen téknologi masihan pemasar mérek pandangan holistik konsuménna, ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nganteurkeun interaksi pamasaran anu langkung dipersonalisasi kalebet tawaran kontekstual, pamayaran, kasatiaan, sareng ulasan.

Unggal palanggan aya dina perjalanan unikna nyalira. Motivasi pikeun nyobaan, ngagaleuh, atanapi tetep robih satia gumantung kana masing-masing anu milih. Mobile ngagaduhan kakuatan aksés 24/7 kana 'kadali jauh' tina kahirupan konsumén anjeun sareng kamampuan pikeun ngaktipkeun pesen pamasaran khusus dumasar lokasi langkung saé tibatan médium sanés. Rob Mullen, CEO di SmartFocus

Awan Pesen ngolah data ageung pikeun otomatis ngahususkeun sareng kontekstualisasi komunikasi ka unggal palanggan. Ngagunakeun seueur faktor kalebet lokasi, cuaca, umur pelanggan sareng jenis kelamin, mérek sareng produk paporit, riwayat browsing wéb, kabiasaan mésér kapungkur sareng karanjang anu ditilar, The Message Cloud ngupingkeun sareng diajar ti nasabah.

Pangecér cocooan pangbadagna di Inggris, Penghibur, nganggo SmartFocus's Message Cloud.

SmartFocus ngabantosan pengalaman konsumén urang janten anu pangsaéna, henteu paduli naon saluran anu kami anggo, sareng SmartFocus Message Cloud mastikeun yén tim kuring sareng kuring tiasa nawiskeun pangalaman pangguna anu sampurna unggal waktos. Nyalin pangalaman di toko urang nalika masing-masing konsumén nganjang kana halaman wéb urang atanapi nampi salah sahiji pesen pamasaran kami penting pisan pikeun kami. Solusi SmartFocus nawiskeun ka urang sadayana kamampuan anu urang peryogikeun dina hiji platform anu lengkep. Phil Geary, Kapala Marketing Officer pikeun Penghibur

SmartFocus Virtual Beacons

Ngeunaan SmartFocus

SmartFocus mangrupikeun inovator dina olahtalatah sareng komunikasi, ngaktipkeun merek panggedéna sadunya - kalebet Nestlé, Mercedes-Benz, Macy sareng Levi sareng ngartos sareng hubungan anu langkung caket sareng konsumén anu nyambung ayeuna; naha éta via wéb, mobile, email atanapi saluran sosial. Ngaliwatan solusi The Cloud Cloud, SmartFocus leres-leres ngupingkeun sareng diajar ti nasabah nganggo algoritma anu dipaténkeun sareng pakakas pamasaran unik dumasar lokasi. Ngagunakeun The Cloud Cloud, palanggan SmartFocus ngagaduhan data anu beragam, intelegensi sareng alat-alatna pikeun aktipitas anu kontekstual unik, ngalangkungan saluran digital.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.