Smartling: Jasa Tarjamahan, Kolaborasi, sareng Software Automation Process

Platform Tarjamahan Smartling

Upami perdagangan didorong ku kecap, perdagangan global didorong ku tarjamahan. Tombol, karanjang balanja, sareng salinan roman. Situs wéb, email, sareng bentuk kedah ditarjamahkeun kana basa anu béda-béda supados mérek pikeun global sareng ngahontal pemirsa anu énggal.

Ieu nyandak tim jalma sacara ati-ati ngatur unggal saluran distribusi pikeun eusi sumber; sareng biaya ngalarang pikeun tim pikeun alamat unggal basa anu didukung. Lebetkeun: Smartling, sistem manajemen tarjamahan sareng panyedia jasa bahasa anu memberdayakeun mérek kalayan alat pikeun lokalisasi eusi di saluruh alat sareng platform. Smartling's Enterprise Translation Cloud, pendekatan anu didorong ku data kana lokalisasi, ngamungkinkeun para nasabah na pikeun ngahontal tarjamahan anu kualitasna paling luhur kalayan total biaya anu langkung handap. 

Smartling mangrupikeun platform tarjamahan pilihan pikeun ratusan mérek, kalebet Hootsuite, InterContinental Hotels Group, Sprout Social, GoPro, Shopify, NextDoor, Slack, sareng SurveyMonkey.

Naon Anu Ngajantenkeun Smartling Béda?

  • Lokalisasi data-driven - Smartling henteu ngan ukur nampilkeun konsumén ku data real-time ngeunaan prosés tarjamahanana, tapi ogé cukup pinter pikeun nyandak kaputusan pikeun aranjeunna.
  • hal nu ngajadikeun otomatis - Pamekar henteu sayogi tapi tarjamahanana parantos réngsé. Smartling mulus nyambung ka CMS klien, gudang kode, sareng alat otomatis pamasaran pikeun ngirangan beban lokalisasi.
  • Kontéks visual - Panarjamah kedah ningali kecap-kecap dina kontéksna pikeun nganterkeun padamelan anu bermutu. Tanpa éta, pangalaman pangguna-tungtung sangsara. Antarmuka tarjamahna Smartling ngamungkinkeun penerjemah naon waé pikeun ngartos proyék anu ayeuna.

Tarjamahan Mesin Smartling (MT)

Henteu unggal padamelan meryogikeun panarjamah manusa. Nalika ngeunaan narjamahkeun kecap dina skala, tarjamahan mesin mangrupikeun pilihan panggancangna sareng paling murah. Smartling nyambung sareng mesin MT anu paling kuat sareng modéren, kalebet Amazon Translate, Google Translate, Microsoft Translator, Watson Language Translator, sareng seueur deui, pikeun ngabantosan pangguna mendakan jasa MT anu pas pikeun kabutuhan khusus na. Smartling ogé ngamangpaatkeun tarjamahan mesin neural pikeun adaptasi tarjamahan kontén kana unggal sora sareng nada anu unik pikeun tiap waktos.

dasbor tarjamahan pinter

Jasa Basa Smartling

Jasa Tarjamahan Smartling narjamahkeun langkung ti 318 juta kecap unggal taun tina 150 pasangan basa. Perusahaan ngabantosan nyaring perjalanan pelanggan ngalangkungan 50 vertikal bisnis anu béda. Smartling ngagunakeun prosés vetting anu ketat, kalayan ngan ukur 5% pelamar ngalangkunganana, mastikeun perusahaan ngungkit ngan ukur penerjemah pangsaéna di panjuru dunya. Atanapi, upami anjeun gaduh panarjamah anjeun nyalira, anjeun tiasa sacara gampil nambihanna kana platform Smartling sareng kana alur tarjamahan anjeun.

Ku nyandak pendekatan anu holistik pikeun ngahémat biaya, Layanan Basa Smartling langkung saé tibatan harga per-kecap anu kompetitif, nawiskeun program tarjamahan anu diwangun khusus kalayan henteu aya minimum proyék, sareng susunan panarjamahan anu paling komprehensif anu tiasa ngirangan belanja tarjamahan dugi ka 50 %.

Tarjamahan Anu Dibantosan ku Komputer ku Smartling (CAT)

Prosés tarjamahan anu saleresna kajantenan langsung di jero Smartling, kalayan alat Tarjamahan Mantuan Komputer (CAT) internal. Kalayan Smartling's CAT, Kontéks Visual sok disayogikeun ka panarjamah, ngamungkinkeun panarjamah pikeun ngartos persis eusi naon anu ditarjamahkeun, sareng kumaha kecap-kecapna cocog dina kontéks éta. Sakali tarjamahan nyalira réngsé, panarjamah tiasa gancang ngalih kana tugas salajengna hatur nuhun kana alihan otomatis.

alur kerja tarjamahan pinter

Smartling ogé dianggo pikeun ngajantenkeun padamelan panarjamah manusa saderhana mungkin ogé, berkat:

  • Kontéks Visual - Panarjamah tiasa ningali langsung hasil karyana dina format naon waé
  • Memori Tarjamahan Nyata
  • Kontrol Vérsi - Ngan eusi anu énggal diunggah anu ditingalkeun pikeun tarjamahan, sedengkeun eusi lami ditarjamahkeun tina mémori Smartling
  • Asét Brand - Sumber pikeun tungtunan nada sareng mérek
  • Pariksa Kualitas Terpadu - Cék kualitas waktos-nyata ngabantosan ngahémat waktos panyuntingan
  • Potong kompas keyboard - Ngahémat waktos dina unggal tindakan
  • Ngagabungkeun Senar - Ngahijikeun bagéan ku ngan hiji tombol
  • Penanganan Tag fléksibel - Ngamangpaatkeun pembelajaran mesin pikeun nempatkeun tag akurat
  • Routing Otomatis - Smartling ngajaga kontén kontén, sareng otomatis ngalirkeun tarjamahan anu réngsé kana léngkah salajengna

Integrasi Smartling

Ku ngahijikeun langsung sareng prosés sareng pakakas anu aya - contona, unggah eusi ka CMS - Smartling ngaktipkeun pangguna pikeun ngajadikeun otomatis prosés dina tarjamahan anu saleresna. Smartling sanggup ngahijikeun sareng sakur platform atanapi alat naon waé anu parantos diamankeun ku mérek anjeun:

  • Manajer Pangalaman Adobe
  • Bagéa
  • Drupal
  • Sitecore
  • WordPress
  • Hubspot
  • Marketo
  • Salesforce Marketing Awan
  • Oracle Eloqua

Pimpinan dina panarjamahan méga, Smartling néwak unggal kagiatan anu aya hubunganana sareng prosés tarjamahan, nyintésiskeun aranjeunna kana data anu tiasa dilakukeun anu dianggo konsumén pikeun ngajalankeun inovasi dina usahana. Hatur nuhun kana Kontéks Visual sareng daptar fitur otomatisasi anu mantep, konsumén sadar tarjamahan hemat biaya kualitas luhur, dina waktos anu kirang.

Mindahkeun Dunya ku Kecap

Taun ayeuna, Smartling debut kampanye pamasaran anyar anu disebut Pindahkeun Dunya ku Kecap. Ieu dimimitian ku ideu yén aya jalma anu balik naon waé anu dilakukeun ku perusahaan pikeun palanggan: panarjamah. Janten tim ieu damel fotografer anu angkat dina perjalanan sadunya pikeun ngadokumentasikan kahirupan sareng carita ti 12 panarjamah Smartling anu hirup di sakumna dunya. Carita-carita hirup di The Pindahkeun Dunya kalayan buku méja kopi Words aya ayeuna.

Perusahaan anu milari kamekaran sareng kasuksésan global terus mikaresep pisan kana tawaran kami. Henteu ngan ukur konsumén urang janten titik reueus, tapi naékna sapertos anu signifikan dina NPS hartosna sapertos nunjukkeun yén konsumén urang ayeuna ngagaduhan pangalaman Smartling anu pangsaéna. Éta ngawartoskeun ka kami yén kami minuhan jangji ka konsumén nalika nyayogikeun pangalaman lokalisasi anu hadé ku téknologi tarjamahan anu inovatif sareng panarjamah anu pelanggan terang sareng janten perpanjangan timna. Kami moal aya tanpa ogé.

Pendiri sareng CEO Smartling, Jack Welde

Jadwalkeun Demo Smartling

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.