Éta Revolusi Smartphone! Anjeun siap?

demografi smartphone infographic

Émut ka jaman urang nalika urang ngan ukur nganggo telepon sélulér pikeun nyauran babaturan sareng kulawarga urang? Ayeuna, teu seueur urang henteu tiasa ngalakukeun smartphone urang, kalebet balanja, perbankan, kupon, sareng seueur deui. Smartphone ngadamel kahirupan urang saderhana, sareng éta kanyataan.

Nyatana, alat-alat genggam anu saderhana ieu parantos populér janten seueur anu ngaduga yén jumlah telepon sélulér bakal langkung seueur tibatan jalma, sareng penjualan parantos nguasai pasar. Janten naon anu hartosna révolusi smartphone ieu pikeun bisnis?

Numutkeun kana infographic ieu, éta aplikasi anu maénkeun pangdeudeul pangageungna pikeun popularitas smartphone. Sareng upami pangguna smartphone rata-rata ngaunduh 12 aplikasi, éta panginten yén bisnis anjeun kedah ogé ngagabung kana révolusi. Kalayan seueur jalma anu ngagunakeun smartphone pikeun kupon digital, perbankan online, sareng scanning, pasti bakal janten tempat pikeun bisnis anjeun di toko aplikasi.

Salajengna, ku seueur pisan jalma anu nyaah kana telepon sélulérna pikeun fitur hébat ieu, ayeuna urang diprediksi yén balanja sélulér ngalangkungan smartphone bakal ngahasilkeun penjualan $ 163 milyar di panjuru dunya ku 2015. Jelas, teu aya anu ngeureunkeun revolusi ieu. Teu yakin? Tingali sakedik kana stats dina infographic ieu:

Smartphone-Revolusi

Infographic ieu didamel sebagian ku GlobalTollFreeNumber.com

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.