Naon Téknologi Anu Dipiceun Ku Smartphone?

Telepon sélulér, Telepon sélulér, sareng Téhnologi Killer Smartphone

Kami badé angkat dina ulang taun ka-10 tina iPhone, diluncurkeun 29 Juni 2007.

Sapertos psychopath anu ngayakinkeun, smartphone tiasa nempatkeun payuneun anu pikaresep. Aranjeunna marahmay, ngabantosan sareng sigana moal nganyenyeri. Salami éta mangrupikeun pembunuh sadis anu ngaganggu jam alarm dina bobo sareng pastikeun sistem GPS anjeun henteu kantos kapendak deui. James Pelton

Ngan ukur pantes yén Téks Téks Seluler ngaluncurkeun ieu jelema nu maehan infographic: Killer Serial Ponsel - Gadget Anu Dipaéhan ku Smartphone ngagungkeun pupusna seueur pisan téknologi anu parantos disayogikeun platform anu endah dina dampal leungeun urang. Ieu mangrupikeun 10 téknologi anu parantos tiwas berkat smartphone endah kami

  1. Jam alarem - 61% pangguna telepon pinter nyarios yén teleponna parantos ngaganti jam alarmna.
  2. Watch - Pangiriman Smartwatch ngiringan pengiriman jam swiss pikeun kahiji kalina dina kuartal 4 2015.
  3. kabugaran Trackers - 58% pangguna telepon pinter parantos ngaunduh sahenteuna hiji aplikasi kabugaran.
  4. MP3 Pamaén - Rencana data murah sareng jasa streaming dina smartphone parantos dialihkeun.
  5. Titik sareng Kaméra Tembak - Ponsel cerdas nyumbang langkung ti 50% gambar anu dibagikeun ti saprak 2011, sakaligus turun pisan dina penjualan kaméra lensa tetep.
  6. Camcorder - Sareng kaméra, penjualan camcorder terus terjun ogé.
  7. GPS sareng Peta - Pendapatan TomTom turun ku 2 / 3rds dina 2 taun, sareng Google Maps ayeuna gaduh 1 milyar pangguna (sanaos kuring milih Waze).
  8. Telepon Landline - 41% bumi henteu gaduh deui telepon darat sareng ngan ukur 100 telepon sésana di Hong Kong.
  9. koran - Telepon pinter ngagantikeun koran salaku pilihan bahan bacaan pikeun lalaki dina wc.
  10. Gameboys - Penghasilan kaulinan handphone 3 kali tina konsol genggem khusus.
  11. senter - Aplikasi karesep pangguna smartphone!
  12. Buku Alamat - Maéhan buku kontak anu nyingkronkeun sareng kontak kami sareng sadaya jasa online kami.
  13. Pamaén Pidéo Pribadi - Bareng sareng musik, smartphone ayeuna janten tipi portabel kami. Sareng perusahaan kabel ngaréspon, kalayan jasa streaming.
  14. Perékam Sora - Émut kana telepon telepon? Abdi ogé henteu.
  15. kalkulator - Anjeun terang yén anjeun parantos nganggo pikeun ngitung tip atanapi dua.
  16. Notepad - Tuliskeun panginget sareng catetan.
  17. poto Albeum - Naha anjeun ningali gambar anjing kuring, Gambino? Kuring sigana gaduh 100 diantarana dina iPhone.
  18. hawa - Henteu kedah ngahurungkeun berita, Saluran Cuaca sayogi dina dampal panangan urang.
  19. Telepon Bobo - Anjeun henteu boloho upami anjeun nganggo telepon flip, kuring janji ... tapi anjeun henteu aya hubungan.
  20. Tambih deui - Urang tiasa mendakan di masa depan radiasi éléktromagnétik (EMR) anu dipancarkeun ku mastaka telepon sélulér nyababkeun masalah tambahan pikeun lingkungan ... tetep dituturkeun.

transformasi téknologi telepon pinter

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.