Dimana Jalma Ngagunakeun Smartphone

pamakean smartphone

Tatango, perusahaan Pemasaran SMS, parantos kaluar sareng infographic sanés anu cukup saderhana tapi ngaganggu anu ngungkabkeun kumaha smartphone parantos ngambah kahirupan sareng kagiatan urang. Kuring miharep bioskop bakal masang parangkat meungpeuk sinyal anu bakal ngajadikeun ponsel henteu kapake dina bioskop. Nyanggakeun dina mobil, jalma! Serius!

Dimana Kaméra Smartphone Dianggo Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun? Naha smartphone ngagampangkeun kahirupan urang? Atanapi aranjeunna ngaganggu urang tina kahirupan sacara umum?

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.