Kumaha Cara Ngagunakeun Smartphone?

intro panggunaan smartphone

Jalma-jalma di Tatango parantos ngaluarkeun infographic hébat anu sanés - waktos ayeuna nyayogikeun kumaha panggunaan panggunaan Smartphone na. Upami anjeun percanten ka hype, anjeun panginten yakin yén aplikasi, khususna Facebook, mangrupikeun raja ... tapi anjeun bakal lepat. Olahtalatah téks ol anu saderhana tetep janten tempat anu hadé pikeun kumaha jalma-jalma anu nganggo Smartphone na ayeuna. Anu jelas henteu aya di infographic nyaéta panebusan QR Code.

infographic panggunaan smartphone1

2 Komentar

  1. 1

    Pikaresepeun ningali checkins bahkan kéngingkeun 12%. Sigana kuring tinggi. Kuring nebak ieu dilumangsungkeun ku pamirsa anu cukup pinter téknologi sanés sareng masarakat offline normal

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.