Pamasaran ka Pamaké Smartwatch: Panilitian Anu Anjeun Kedah Terang

panerapan smartwatch

Sateuacan maca tulisan ieu, anjeun kedah terang dua hal ngeunaan kuring. Abdi resep jam tangan sareng Abdi kipas Apple. Hanjakalna, rasa kuring dina jam tangan henteu pas pisan sareng harga di karya seni anu kuring pikahoyong dina pigeulang kuring - janten Apple Watch kedahna. Sigana mah kuring henteu ngan ukur jalma anu nyangka kitu. Numutkeun ka NetBase, anu Apple Watch ngéléhkeun Rolex dina nyebut sosial.

Kuring henteu ngarep pisan yén Apple Watch bakal ngarobih padamelan atanapi kahirupan pribadi kuring, tapi kuring resep pisan kana pangaruh anu dialami. Sanaos kaseueuran réréncangan kuring ditancebkeun kana telepon sélulérna, kuring condong ngantep telepon kuring caket sareng hilap sadidinten. Kuring ngan ukur nyaring aplikasi anu kuring hoyong béja ngeunaan anu nonton. Hasilna, kuring henteu ngahontal telepon kuring sareng ical dina sababaraha bewara aplikasi kanggo jam payun. Éta nyalira parantos ngajantenkeun investasi anu berharga pikeun produktivitas kuring.

Survey Smartwatch Kentico mangrupikeun cicilan ka-10 tina séri Panilitian Pangalaman Digital Kentico anu lumangsung. Sanaos penjualan anu teu pikaresepeun, ampir 60% réspondén hoyong pamustunganana gaduh jam tangan; sareng 36% ngarencanakeun pikeun ngalakukeunana dina taun payun.

Unduh Kentico's Smartwatch Research

Smartwatches ngagambarkeun kasempetan unik pikeun aranjeunna tiasa ngajalankeun aplikasi pihak katilu. Janten nalika pabrik alat narékahan pikeun nyiptakeun kasus panggunaan anu pikaresepeun pikeun jam tangan, merek sareng pemasar ogé kedah awas kana layar alit.

Sapertilu réspondén resep kana ideu pikeun kéngingkeun arahan, nyukcruk diet sareng kabugaran, maluruh sora anu diaktipkeun, sareng waspada real-time ti maskapai, bank atanapi jaringan sosial ngalangkungan smartwatch. Integrasi Apple Maps sareng Watch saé saé pisan ... ieu diarepkeun kualitas peta tetep ningkat!

Pangguna Smartwatch Tambahan:

  • 71% konsumén moal kunanaon ku pilih iklan anu ditepikeun dina jam tangan
  • 70% konsumén yakin bakal ngagunakeun smartwatch pikeun panggunaan pribadi hungkul
  • Seuseueurna réspondén nyarios yén aranjeunna paling bungah ngeunaan ideu kéngingkeun email sareng téks dina jam tanganna.

Ieu infographic anu saé anu ngarecah sababaraha papanggihan:

Panilitian Adopsi Smartwatch ti Kentico

Ngeunaan Kentico

Kentico mangrupikeun platform CMS, E-commerce, sareng Online Marketing sadaya-dina-hiji anu ngadorong hasil bisnis pikeun perusahaan sadaya ukuran boh dina premis atanapi dina awan. Éta masihan palanggan sareng mitra alat anu kuat, komprehensif sareng solusi anu dipokuskeun ku customer pikeun nyiptakeun halaman wéb anu ngajentul sareng ngatur pangalaman pelanggan kalayan gampang dina lingkungan bisnis anu dinamis. Pilihan anu hadé tina Kentico Web Content Solution Solution ngeunaan bagian wéb anu teu aya dina kotak, kustomisasi gampang, sareng kabuka API gancang janten halaman wéb operasional. Nalika digabungkeun sareng set lengkep solusi terpadu, kalebet Online Marketing, E-commerce, Online Communities, sareng Intranet sareng Kolaborasi, Kentico sapinuhna ngaoptimalkeun pangalaman palanggan digital di sababaraha saluran.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.