Fitur Pangénggal Facebook Ngabantosan SMBs Salamet COVID-19

Tulung

Usaha leutik sareng sedeng (SMBs) nyanghareupan tantangan anu teu acan pernah dilakukeun, sareng 43% tina usaha anu parantos ditutup samentawis kusabab Covid-19. Dina kaayaan gangguan anu lumangsung, pangetatan anggaran, sareng pembukaan deui ati-ati, perusahaan anu ngalayanan masarakat SMB nuju naék kanggo nawiskeun pangrojong. 

Facebook Nyayogikeun Sumber Kritik Kanggo Usaha Leutik Nalika Pandemi

Facebook anyar-anyar ieu dibuka URANG SUNDA mayar acara online gratis produk pikeun SMB dina platform na - inisiatif pang anyarna ti perusahaan, ngabantosan usaha kalayan anggaran terbatas ngamaksimalkeun usaha pamasaranna nalika pandemi. Langkung ti 80 juta usaha leutik ayeuna nganggo alat pamasaran gratis Facebook, anu nyambungkeun langkung ti 1.4 milyar pangguna anu ngadukung halaman usaha alit dina platform éta nyalira. Garis handap? Teu pernah langkung penting pikeun SMBs nganggo stratégis sosial sapertos Facebook bari palanggan tetep cicing di bumi pikeun masa depan.

Kalayan fitur anyar Facebook, SMB gaduh kasempetan pikeun monetisasi acara sareng kelas online, sareng méréskeun tawaran unik anu panginten henteu gaduh platform nyalira. Cara séjén anu Facebook parantos naékkeun pikeun ngabantosan komunitas SMB kalebet masihan $ 100 juta dina artos tunai sareng kiridit iklan pikeun nyayogikeun usaha alit sareng ngaluncurkeun Facebook Shops pikeun ngabantosan SMBs nawiskeun tawaran e-commerce na. Platform ogé ngamungkinkeun SMBs nyebarkeun pembaruan jam sareng parobihan jasa dina Halaman Facebook, sareng usaha tiasa nandaan dirina 'ditutup samentawis,' sami sareng Google Bisnis kuring.

Facebook Mayar Acara Online pikeun Pamulihan Usaha Leutik

Platform sanésna Léngkah Pikeun Némbongkeun Dukunganna

Salaku tambahan pikeun Facebook's outs outsourcing, seueur panyadia parantos mayunan solusi anu nyumbang kana kasuksésan jangka panjang SMBs, salaku conto:

  • Salesforce dilegakeun jasa Penjagaan Salesforce na sareng solusi pangrojong, ngajantenkeun éta gratis pikeun konsumén sareng sanés nasabah salami 90 dinten.
  • Alibaba awan parantos ngembangkeun solusi e-commerce anyar pikeun ngabantosan pangecér B2C ngaluncurkeun platform e-commerce di gancangna lima poé.
  • Google nyaeta ngalamar $ 340 juta dina kiridit iklan ka SMB pikeun ngabantuan usaha ieu tetep hubungan sareng konsumén. Perusahaan ogé nyayogikeun $ 20 juta dina dana iklan pikeun ngabantosan lembaga kauangan nyebarkeun berita ngeunaan dana bantuan sareng sumber daya anu sayogi pikeun SMBs.
  • Venmo dijieun Profil Usaha anu ngamungkinkeun para SMB pikeun nambihan nomer telepon sareng alamat langsung kana propil na dina aplikasi pamayaran

Kalayan inisiatif ti Facebook sareng raksasa téknologi sanés, SMBs tiasa teras-terasan ngahasilkeun kasadaran mérek, komunikasi pembaruan bisnis, sareng hubungan sareng konsuménna dina platform sosial anu parantos dianggo ku jalma pikeun tetep terang nalika Covid-19.

Salajengna, SMBs anu henteu gaduh halaman wéb bakal nguntungkeun pisan tina ngagunakeun platform sosial pikeun ningkatkeun pidangan diantara pemirsa. Ngiringan inisiatif ieu pamustunganana mangrupikeun solusi panengah anu saé pikeun SMB pikeun salamet dina waktos anu henteu pasti, sareng ngawangun sumber daya anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun ayana wéb anu lengkep.

Kumaha SMB tiasa Ngartos Saluran Mana Anu Nyetir Hasil Pangsaéna

Nalika SMB ngawaskeun ngamangpaatkeun tawaran anyar ieu sareng ngaoptimalkeun kampanye iklanna sapinuhna, penting pikeun mastikeun unggal iklan, kecap konci, sareng nomer telepon. Di CallRail, urang ngabantosan SMBs ngamanfaatkeun pamasaranana sareng ngartos hasil unggal dolar anu dibalanjakeun. Ngagunakeun perangkat lunak pelacak sareng pamasaran analytics, SMBs tiasa: 

  • Pinpoint taktik mana anu paling épéktip ngarah tiasa langkung hadé nyayarkeun anggaranana
  • ngarti kumaha konsumén resep ngahontal aranjeunna - adaptasi komunikasi sareng stratégi iklanna saluyu
  • sari wawasan ngeunaan kualitas telepon sareng kinerja pikeun ningkatkeun kumaha aranjeunna komunikasi sareng konsumén

Penting pikeun dicatet yén ngagunakeun hiji platform pikeun nyambungkeun ngawujud tina sadaya sumber ngabantosan para pemasar ngagaduhan pandangan holistik kana usahana - ngaleungitkeun narasi anu bertentangan anu akibat tina ngagunakeun sababaraha platform pikeun ngalaporkeun kinerja.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.