Kegiatan Pamasaran Online Top pikeun Usaha Leutik sareng Sedeng

smb

Emarsys, panyadia utama parangkat lunak pamasaran awan pikeun perusahaan B2C, parantos ngaluarkeun hasil survey pribadi na online 254 ahli ritel anu diterbitkeun dina kemitraan sareng WBR Digital. Kpapanggihan ey kalebet SMBs (usaha kalayan pendapatan $ 100 juta atanapi kirang) dina ritel B2C ngembangkeun strategi omnichannel sakitar kabuktosan kasuksésan, anu nyéépkeun langkung seueur waktos pikeun nyiapkeun usum balanja liburan anu kritis, sareng ngusahakeun nyandak téknologi anu langkung maju, sareng tetep sareng inovasi omnichannel ku cara ngahubungkeun pangalaman digital sareng pangalaman bata-na-mortir, bari nanem modal dina kamampuan dagang sélulér.

SMBs ayeuna aya dina posisi anu pikaresepeun - sanaos ukuranana, aranjeunna masih tiasa nguntungkeun tina strategi sareng téknologi pamasaran anu sami anu dikaluarkeun sareng dianggo ku organisasi anu langkung ageung. Ngaliwatan stratégi digital omnichannel, perusahaan sapertos Amazon tetep naékkeun barengan ngeunaan genah, ingetan pelanggan, sareng minuhan. SMB henteu ngan ukur ngakuan ieu, tapi di 2016, aranjeunna ngupayakeun langkung adaptasi sareng cara aranjeunna beroperasi pikeun cocog sareng paradigma omnichannel.

Per hasil survey, para pemasar ti SMB nyatakeun kagiatan online luhur sareng pangaruhna kana akuisisi sareng ingetan. Email pamasaran ngabalukarkeun duanana akuisisi sareng ingetan salaku supir primér. Ogé didaptarkeun nyaéta milarian organik, milarian mayar, média sosial, retargeting, pamasaran apiliasi, pamasaran mobile, sareng mesin balanja perbandingan.

Ingetan sareng akuisisi SMB Marketing

Dumasar kana timuan SMB ritel luhur anu disurvei:

  • 81% SMB masih ngandelkeun email salaku supir pikeun akuisisi palanggan, sareng 80% kanggo ingetan palanggan
  • 73% pangecér rengking email salaku item anggaran anu paling luhur, kalayan hiji tina lima peringkat éta salaku prioritas utama pikeun nanem modal
  • SMBs ningali kauntungan dina KPI utama: tingkat konvérsi naék ku 72%, rata-rata nilai urutan naék ku 65%, sareng pamulangan pelanggan balikeun naék ku 58%
  • 70% SMB ngamimitian perencanaan liburan teu langkung ti Juli
  • 54% SMB ngaidéntifikasi email ninggali karinjang salaku taktik pamasaran anu paling suksés sareng rekomendasi dumasar situs sumping kadua dina 47%

Kami mendakan yén SMBs lincah sareng gancang ngabales di lingkungan ritel anu kalapa ayeuna. SMB milarian platform lincah anu gancang dilaksanakeun sareng gampang dianggo. SMBs sapertos langkung mirah tibatan kokotor!, Rawlings, sareng Scrubs & Beyond tos ka Emarsys ningali ROI saharita, tetep kalapa sareng ngahubungi pelangganna dina waktos anu pas dina saluran anu leres. Salaku tambahan, SMBs ngungkitkeun wawasan ngeunaan paripolah palanggan pikeun nyiptakeun pangalaman balanja anu lancar pikeun konsumén ngalangkungan alat sareng saluran. Ieu buktina yén SMB fokus kana ingetan konsumén - hal anu kedah diperhatoskeun ku pamaén anu langkung ageung. Sean Brady, Présidén Amérika, Emarsys

Pikeun survey ieu, Emarsys damel sareng WBR Digital anu nginpokésan para ahli ritel ti sababaraha jinis industri B2C anu tanggung jawab pamasaran, e-commerce, penjualan sareng operasi perusahaan. Survei sareng wawancara langsung dilakukeun dina situs di 2016 konferensi eTail Kulon

Unduh Laporan lengkep

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.