Anjeun Terang Anjeun Sanggup Nalika ...

hippy
Waktu maca: 3 menit

Anjeun terang anjeun hiji hippy média sosial (smippy), lamun:

(Sateuacan anjeun masihan koméntar, pastikeun maca bagian terakhir tina pos ieu!)

Abdi bogoh smippies, teu meunang kuring salah. Abdi hoyong janten salah someday - sanggeus Kuring geus disimpen nepi cukup duit keur meuli sababaraha darat di pagunungan (kalawan broadband satelit) jeung sababaraha quarts of patchouli. Antara ayeuna lajeng, sanajan, kuring kudu mayar ka tagihan.

Tagihan kuring dibayar nalika perusahaan gaduh tipayun sareng kawani pikeun ngamangpaatkeun medium anu ngahasilkeun ROI anu hadé sareng kapuasan pelanggan tibatan iraha waé anu kapengker. Kuring ngabantosan aranjeunna pikeun ngalakukeun éta, sareng kuring moal ngahampura pikeun éta.

Twitter salaku Medium Marketing

Guy Kawasaki ngawartoskeun Robert Scoble yén Twitter panginten janten alat PR anu paling hébat dina sajarah. Twitter anu ngembang.

Dina wawancara panganyarna, pangadeg Evan Williams geus dicatet yén anjeunna deui gumbira ngeunaan kasempetan tina Twitter salaku medium pamasaran ti cukup ku hiji platform sosial. Twitter ogé nyandak léngkah pikeun kas dina kasuksésan. Candak nu smippies!

Twitter nyaéta idin basis médium pamasaran. Salaku misalna, éta nyadiakeun Kasempetan sampurna for jeung sya ka pasar sorangan kumaha aranjeunna deem éféktif. Ku automating réspon langsung via Tweetlater sareng pasang otomatis tulisan blog kuring di Twitterfeed, Abdi geus ningkat Jumlah langganan blog abdi ku 5% jeung ngaronjat readership poean (langsung ti Twitter) ku 8% rata-rata.

If anjeun pilih nuturkeun kuring, anjeun sacara alami nyayogikeun kuring idin pikeun komunikasi sareng anjeun. Entong kesel nalika kitu mah. Hal kahiji anu kedah dilakukeun ku unggal perusahaan nyaéta modalkeun sasalaman éta sareng langsung bales kalawan hal nice. Upami anjeun henteu resep? Unfollow! Éta gampang.

Marketing Sosial Media

Smippies kudu meunang happier, teu langkung kesel, ngeunaan pamasaran média sosial. Popups sarta pamasaran intrusive séjén anu fading kana Panonpoé Tilelep dina. Tungtungna, perusahaan-perusahaan adaptasi sareng milari pikeun milarian sareng ngahubungkeun sareng konsumén dimana konsumenna - sanés ku nyéred konsumén najong sareng ngagorowok ka aranjeunna.

Search Engine Marketing mangrupikeun conto anu hadé pikeun ieu. blogging perusahaan ieu jadi hiji latihan penting pisan pikeun pausahaan, Saprak éta hiji hartosna beredar duanana ingetan jeung akuisisi. Pamakéna aya di mesin pencari - yén urang mana pausahaan kudu jadi!

Nalika Perusahaan mogok!

Jadi maneh geus maca ngaliwatan sagalana jeung anjeun kudu pikir Aku sababaraha badag 'ol babi kapitalis nu bakal advising pausahaan ngagunakeun unggal sedeng mémang pikeun ngamanipulasi, ngamanipulasi, ngamanipulasi jeung ngajual, ngajual, ngajual.

Teu kasus.

Hal anu saé ngeunaan média sosial nyaéta tungtungna saimbang lapangan maén. Perusahaan anu nyobian nyiksa médium moal ngan ukur gagal, aranjeunna bakal éra. The manipulasi jeung nyiksa Twitter, Blogging jeung Media Sosial geus jadi patepung jeung nyeri na Swift hukuman ... lamun henteu kabeh kaluar bencana.

Éta saé kanggo sadayana! Smippies kaasup.

8 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Cinta pos ieu! Éta leres-leres ngajantenkeun kuring LOL.

    Nalika kuring mimiti ngaréspon, éta ngagaduhan kuring mikir sakedik deui, janten kuring saleresna tungtungna ngirim réspon kana blog kuring: http://www.afhill.com/blog. Pasti aya smippies kaluar aya, sareng sigana bakal salawasna. Tapi langkung seueur urang kedah hoyong janten smullets - anu mikawanoh kadua sisina média sosial: pribadi ogé propésional.

  3. 4

    Sabenerna nuturkeun Andrea di dieu tina postinganna tentang postingan anjeun (sareng saur kuring ogé bakal ngarujuk éta).

    Pasti cacah kuring (sareng Jaringan kami) kaluar tina riungan Smippy. Nanging, sakumaha postingan anjeun nunjukkeun, blogging sacara cerdas sareng salaku manusa asli nempatkeun salah sahiji kategori Smippy sareng "Smullets" (pujian ti Andrea) 🙂

    Blogging pasti "otomatis" pas anjeun ngalangkungan input (ku tangan) tina naon anu anjeun sampikeun. Saur blog anu nyababkeun kuring rada gélo nyaéta anu mana waé manusa ngan ukur mendakanana nalika nuju disiapkeun.

    Anjeun tiasa ngabédakeunana 🙂

    Anehna, Twitter sigana janten téma anu ngagumkeun pikeun kuring ayeuna - boh dina email sareng postingan. Kami parantos nutupan éta ogé, sareng nganggona, tapi éta sapertos diajar kecap anu énggal ... sok aya alesan hal-hal muncul deui (janten penyegaran Twitter dina urutan, atanapi semesta sigana nyarios ka kuring).

    Oh, sareng btw, undur-undur di gunung kalayan sambungan satelit kadéngéna ogé pikeun kuring!

  4. 5

    Smippy, Smulets… Ieu ngajantenkeun kuring seuri! Anjeun damel titik anu saé pisan ngeunaan kumaha smippies bakal kagorénan sabab éta anu kuring ngupingkeun .. .. piceun sadayana kecuali téma na. Upami anjeun hoyong patalimarga ti tweeners, langkung saé anjeun ngagaduhan sababaraha lonceng sareng peluit pikeun aranjeunna ningali kana blog anjeun.

    Pokokna, kuring aya di leuweung pinus, resep, tapi masih gaduh tagihan kanggo mayar. 🙁

  5. 6
  6. 7

    Abdi resep mendakan postingan anu nyababkeun obrolan anu kuring lasut. Doug, kuring ngahargaan transparansi anu anjeun tawarkeun pikeun pangalaman langsung anjeun sorangan. Éta nambihan lapisan kana kapercayaan anjeun sareng masihan jalma (sapertos kuring) anékdot anu nyata sareng relevan.

    Ayeuna kuring kedah buru-buru sareng nganggo Smippy dina kalimat sahingga kuring bunuh kana vokal média sosial jangka panjang kuring. 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.