Handphone Entong Disebat Pendaptaran Anu Henteu Kasar

mobile ambek

mobile ambekSigana mah nomer sélulér tiasa ditambihan kana daptar pendaptaran Do's Call Indiana. Teu acan aya kecap naha atanapi henteu ieu bakal mangaruhan olahtalatah téks ogé, tapi henteu diragukeun yén ieu caket dieu.

nu karajaan Inggris jeung Kanada parantos kalebet nomer sélulér dina registrasi hormatna Do Not Call. Di Amérika Serikat, duanana Utah sareng Michigan gaduh Entong Telepon pendaptaran anu kalebet telepon sélulér sareng SMS parantos. Dina pendapat abdi, kuring yakin yén ieu mangrupikeun warta anu hébat. Kuring kantos janten pangacara pamasaran dumasar ijin. Kalayan panerapan masif alat sélulér sareng jalma ngora, urang kedah ngalaksanakeun pendaptaran DNC sababaraha taun ka pengker. Tangtosna, maka puluhan jutaan dolar kanggo biaya pikeun jasa mobile haram teu tiasa dikoleksi.

Ieu penting pikeun pemasar boh panyadia jasa. Upami anjeun ngagunakeun olahtalatah sora atanapi jasa olahtalatah téks, anjeun bakal hoyong mastikeun yén layanan anjeun mersihan nomer pendaptaran tina ngirim pesen. Walter Meyer, Présidén sareng COO of Vontoo - layanan olahpesen sora sareng téks ngarah nyarios yén perusahaanna nyaring telepon kaluar ngalawan daptar DNC féderal sareng nagara.

Hal anu kedah diémutan nyaéta upami perusahaan ngagaduhan ijin tertulis pikeun ngahubungi batur, aranjeunna tiasa ngalakukeun éta sanaos upami nomer jalma éta aya dina DNC. Walter Meyer, Vontoo.

Walter nambihan yén anjeunna sadayana pikeun daptar Henteu Kontak pikeun surat kéong (pos) sareng email ogé ... éta mangrupikeun kameunangan pikeun pemasar etika sareng masarakat umum. Walter ngabahas tantangan pamasaran sora sareng nyarios yén nalika Vontoo sajarahna fokus kana pamasaran, kamekaran anu pang kuatna nyaéta dina panginget, béwara, sareng survey.

Penting pikeun dicatet yén pendaptaran Do Not Call ulah kalakuanana sami sareng email. Kalayan email, anjeun tiasa ngirim email awal salami anjeun ngagaduhan sarana pikeun milih. Ayeuna, ieu kumaha olahtalatah téks biasana dianggo… anjeun kedah milih-milih pikeun nampi pesen téks sareng tiasa milih-milih iraha waé. Sakali pendaptaran (sareng denda salajengna) parantos aya, anjeun bahkan henteu tiasa ngirim pesen anu munggaran - upami anjeun henteu résiko sababaraha denda monster!

Ieu daptar dimana anjeun tiasa mendakan daptar Do Not Call dumasar nagara: Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida, Géorgia, Idaho, Illionis, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Maén, Michigan, Minnesota, Missouri, Mississippi, Montana, Nevada, New Hampshire, jersey New, Méksiko Anyar, New York, Karolina Kalér, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Dakota Kidul, Tennesse, Texas, Utah, Vermont, Wisconsin jeung Wyoming.

nu féderal Entong Telepon pendaptaran pikeun Amérika Serikat ayeuna henteu ngajagaan konsumén sélulér ... tapi kuring yakin yén tambihan olahtalatah seluler sareng téks caket.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.