SPAM sareng Industri Pesen Téks

pesen téks dumasar umur

Usaha parantos nganggap enteng pisan pangaruh tina olahtalatah teks seluler. Olahtalatah téks, anu sanés dikenal salaku SMS (Short Message System), parantos dilebetkeun kana aplikasi wéb mobile anu langkung populér. Nanging, henteu unggal telepon mangrupikeun telepon pinter sareng tiasa nganggo aplikasi. Unggal telepon sélulér ngamungkinkeun olahtalatah téks.

Nalika bisnis balik deui ka médium anu luar biasa ieu, seueur anu henteu nganggap ijin anu diperyogikeun. Industri biasana meryogikeun dobel milih pikeun resi, tapi saprak éta turunna sarat éta pikeun milih anu tunggal. SPAM naékna lungkawing sareng bakal aya balukarna. Seueur pangguna sélulér kéngingkeun muatan kanggo unggal téks anu ditampi - opening the industry for lawsuits.

ieu laporan nyorot masalah utama dina industri pamasaran pesen téks. Kalayan naékna spam pesen téks, épéktipitas pamasaran ngalangkungan saluran ieu bakal lungsur sacara signifikan upami ical. Kalayan langkung ti dua per tilu penduduk Amérika Serikat nampi spam pesen téks, waktosna pikeun usaha ngamimitian nyadar pangaruh téks pesen spam aya ka palangganna sareng milih panyayogi perangkat lunak sapertos Tatango anu parantos ngawangun kabijakan toleran nol pikeun spam pesen téks. Derek Johnson, Tatango CEO

Dina Juli 2011, panyadia pamasaran pesen téks Tatango surveyur 500 konsumén AS pikeun kéngingkeun wawasan kana pangalamanana ku spam pesen téks. Hasil survey digunakeun pikeun nyiptakeun infographic ieu dina spam pesen téks.

  • 68% responden survey nyarios yén aranjeunna nampi spam pesen téks.
  • Awéwé di handapeun 17 taun paling dipikaresep nampi spam pesen téks sareng 86% responden survey nyarios yén aranjeunna parantos nampi spam pesen téks.
  • Awéwé 55+ anu paling henteu nampi spam pesen téks sareng 51% réspondén survey nyarios yén aranjeunna parantos nampi spam pesen téks.
  • Lalaki sareng Awéwé sami-sami kamungkinan janten panampi spam pesen téks.

Pemasaran Pesen Téks ku Tatango.

Rekomendasi kami pikeun ngamanfaatkeun metodologi opt-in dobel. Éta peryogi pangguna pikeun langganan heula ngalangkungan situs wéb atanapi pesen téks, dituturkeun ku konfirmasi aa yén aranjeunna hoyong ngalanggan. Nalika kami nyetél jasa ieu pikeun klien kami di Mobile Panyambung, kami ogé nyungkeun sababaraha inpormasi - sapertos kode pos. Hal ieu ngamungkinkeun kami ngirim pesen engké ku kodeu pos, ka palanggan kami. Ieu ngirangan total jumlah ngirim sareng ningkatkeun tingkat réspon kumargi pesenna sacara geografis aya hubunganana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.