Naha Snap tiasa Léngkah Salajengna dina Lalampahan Anu Mésér anjeun?

Naha Snap tiasa Léngkah Salajengna dina Lalampahan Anu Mésér anjeun?

Ku sababaraha cara, ieu sadayana gumantung kana saha palanggan anjeun sareng naon perjalananna.

Sadayana terang ngeunaan Snapchat dina titik ieu, leres? Saha anu masih poek dina hiji ieu? Upami kitu, ieu sadayana anu anjeun kedah terang ... Éta mangrupikeun jaringan sosial anu paling populer di kalangan umur 16 - 25 taun, éta patut dikabarkan $ 5 Milyar, sareng asa teu aya anu ngasilkeun artos.

Ayeuna, bagian tina ieu ku desain. Ngan aya sababaraha daérah anu leres-leres tiasa diiklankeun dina Snapchat, sareng aranjeunna sadayana pikareueuseun. Anjeun tiasa mayar iklan dina "Live Stories," sareng intina kéngingkeun 10 detik tempat pre-roll anu ku pangguna tiasa diklik kalayan henteu kedah ngantosan pisan. Anjeun tiasa ngaiklankeun dina fitur "Discover" anyarna, anu siap ngaganggu cara situs berita sareng hiburan mimitian ti CNN dugi ka Comedy Central ngaleupaskeun konténna. Duanana pilihan ieu lumayan goréng kecuali upami anjeun hoyong kanaékan mérek anu mahal pisan sareng leres-leres teu kaduga.

Patarosan anu teu aya anu naroskeun, nyaéta, kumaha urang tiasa ngalebetkeun Snapchat kana naon anu urang nyaho parantos tiasa dianggo? Seueur jalma nyerat jaringan sosial salaku trend (kasalahan) sareng seueur deui sieun maén dina jaringan kusabab aranjeunna henteu ngartos éta (kasalahan langkung ageung). Ieu sababna jalma mayar budak bodo sapertos kuring pikeun asup sareng maén sareng téknologi anyar ieu, sareng kuring ngajempolan yén langkung seueur jalma anu henteu terang naon anu dipiboga dina ujung ramo - sacara harfiah.

Abdi tiasa mikirkeun ngeunaan belasan industri - kalebet kahirupan wengi, réstoran, sareng ritel lokal - anu tiasa nguntungkeun pisan ku ngalebetkeun elemen bébas tina Snapchat kana strategi pemasaranna, sareng éta sadayana ngalipet kana Injil anu paling sadayana pemasar digital taat kana… Perjalanan anu mésér.

Lalampahan Pembeli Tradisional

Upami anjeun parantos cukup pinter maca Martech Zone, Kuring yakin anjeun terang sadayana ngeunaan perjalanan anu ngagaleuh tradisional. Pangalaman konsumén sadayana digambar dina modél ieu salaku kaputusan anu logis, logis anu dilakukeun ku anu nyandak kaputusan rasional. Mimiti, palanggan sadar yén aranjeunna gaduh masalah, teras aranjeunna mimiti nalungtik solusi, teras aranjeunna langkung terang ngeunaan solusi anjeun, teras aranjeunna mésér, teras aranjeunna janten pangacara pikeun éta. Sigana bersih pisan, saderhana pisan. Ampir bersih teuing sareng saderhana teuing…

Éta sabab éta. Dina rohangan B2B, éta pisan relevan. Dina rohangan B2C éta sakapeung aya hubunganana, tapi éta langkung mirip sareng aturan jempol tibatan rumus anu saleresna. Janten kumaha anjeun tiasa nyaluyukeun aturan jempol ieu pikeun nyocogkeun Snapchat kana prosés na?

Nyaluyukeun Lalampahanna Pikeun Generasi Salajengna

Hayu urang mimitian ku hal generasi. Kuring teu aya di dieu pikeun nyerat bagian tren ngeunaan cara pasar ka millennial. Éta ditulis ku jalma-jalma anu parantos sepuh teuing pikeun ngarti urang atanapi ngora teuing pikeun ngarti bisnis, sareng kuring henteu resep kana éta bisnis. Disebutkeun, aya bédana BATAS antara kumaha jalma ngora meakeun inpormasi sareng kumaha modél pemasar ngirakeun aranjeunna meakeun inpormasi.

Salaku conto, milénium sacara umum kasohor henteu percanten kana pariwara. Éta mangrupikeun panyebaran anu saé sareng seueur jalma anu lirén di dinya. Anu teu aya anu naroskeun milénium anu urang nuju nyarios?

Anu paling pinter kalayan paling henteu percanten artos, tapi aranjeunna resep nalungtik sareng aranjeunna leres-leres bogoh mérek anu nyobian résonasi sareng aranjeunna. Aranjeunna ageung sareng sakumna élmu manusa dina ujung jari sareng aranjeunna ngagunakeunana pikeun ngabéréskeun taruhan bar, didiagnosa tikoro anu nyeri, sareng mutuskeun dimana nyéépkeun artosna. Pikeun grup ieu, buktina sosial mangrupikeun raja, sareng naon waé anu sigana teuing komérsial cenderung kaleungitan daya tarikna.

Janten ieu nimbulkeun patarosan anu penting pisan, kumaha kuring tiasa ngungkit platform anu henteu ngadukung pangiklan pikeun pasar ka demografi anu henteu hoyong dipasarkeun?

Papanggihan Snapchat Ngalangkungan Jauh Ngalangkungan Snapchat Discover

Salami sababaraha minggu ka pengker, tim kuring di Miles Design parantos ékspérimén sareng pamasaran Snapchat, sareng kami parantos mendakan sababaraha kamungkinan anu saé pisan dina platform anu leres-leres gratis sareng berpotensi ngajalankeun bisnis, sanés ngan ukur pangakuan merek.

Bayangkeun, contona, anjeun bar anu berjuang pikeun ngora-umur 20-taun datang dina panto. Aya seueur solusi anu dicobian-pikeun-leres pikeun masalah ieu, kalebet spesial inuman anu hébat, wengi-wengi sepele, musik live, sareng sajabana, tapi seueur insentif ieu langkung gumantung kana tanda-tanda di luar lokasi anjeun tibatan bentuk iklan anu sanés. Kumaha upami anjeun kedah ngusir jalma sacara masal ka lokasi anjeun supados insentif anjeun tiasa ngajurung pamésér?

Lebetkeun Snapchat.

Sababaraha hal unik ngeunaan Snapchat salaku jaringan sosial, kalebet geo-filters. Ayeuna, Snapchat moal ngantep anjeun nyiptakeun geo-filter pikeun bisnis anjeun, tapi aranjeunna bakal ngantepkeun anjeun nyiptakeun geo-filter kanggo daérah anjeun. Prosés ieu leres-leres gratis sareng awét salamina, hartosna iraha waé batur datang kana beuheung anjeun tina leuweung, aranjeunna tiasa nganggo geofilter anjeun nalika Snapchatting babaturan anjeun, pamustunganana nyetir langkung seueur jalan ka lingkungan anjeun sareng, mudah-mudahan, palang anjeun. Sumpukkeun ieu sareng promosi (Snap kami gambar nganggo geofilter sareng lebet kanggo menang inuman gratis, sareng sajabana) sareng anjeun tiasa janten juggernaut média sosial kalayan demografi idéal anjeun dina sababaraha bulan.

Abdi henteu nyalira dina ieu, ogé. Snapchat saéstuna dipaké Geofilters pikeun maok insinyur ti Uber, sareng tebakan kuring nyaéta aranjeunna moal liren di dinya. Aya ton aplikasi pikeun téknologi ieu, anjeun ngan ukur kedah daék nyobian.

Ieu sadayana leres-leres ngagolongkeun papacangan. Snapchat henteu béda, éta ngan ukur énggal. Upami anjeun nyayogikeun pangguna pangalaman anu saé sareng cara anu hadé pikeun nyambung sareng terlibat, anjeun bakal meunang. Kanggo seueur merek B2C anu ngiringan ngiringan jalma ngora, ieu mangrupikeun pilihan anu hadé ... Janten naha aranjeunna sadayana sieun ku éta?

Upami anjeun hoyong ngobrol ngeunaan Pemasaran, Teknologi, atanapi cikalna, Marketing Tech, kuring resep nyarios. Tetep dina paguneman lumangsung dina Twitter sareng hayu atuh terang naon deui anu anjeun hoyong baca!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.