Naha Snapchat nyaéta Revolusi Marketing Digital

snapchat

Angka-angka na luar biasa. #Snapchat boasts langkung ti 100 juta pangguna aktip unggal dinten sareng langkung ti 10 milyar pintonan video sadidinten, sakumaha per data internal. Jaringan sosial janten pamuter konci dina kahareup pamasaran digital.

Kusabab diluncurkeun dina 2011 ieu ephemeral jaringan parantos naék pesat, utamina di kalangan generasi asli digital tina pangguna hénpon hungkul. Éta mangrupikeun platform média sosial anu caket-caket anjeun sareng tingkat Dursasana anu pikaresepeun.

Snapchat mangrupikeun jaringan anu merekna milarian pangguna pikeun ngirim pesen anu dipersonalisasi sareng nyarios dina kode anu anjeunna ngartos. Mangrupikeun jaringan anu parantos ngahontal naon anu diarepkeun iklan salami 100 taun ka pengker: hiji kana hiji sambungan.

Énggalna pikeun ngahasilkeun kontén ku gambar atanapi jepret video 10 detik anu ngaleungit dina jangka waktu 24 jam parantos robih cara urang ngagunakeun média sosial sareng merevolusi cara urang nonton pidéo - ayeuna sacara vertikal sareng mobile. Ieu ngagambarkeun kasempetan ageung pikeun pemasar sareng pangiklan. Éta nyayogikeun rohangan anu berharga pikeun berinteraksi sareng ngahubung sareng pemirsa ku cara pribadi, otentik.

Janten Snapchat mangrupikeun jaringan anu langkung dipikaresep pikeun jalma ngora, éta ogé tempat anu kedah dituju pikeun ngetok demografi Millennial anu dipikahoyong, segmen anu janten langkung sesah pikeun ngalangkungan saluran sanés.

Ayeuna, 63% pangguna #Snapchat umurna antara 13 sareng 24 taun, numutkeun data anu disayogikeun ku perusahaan. Sareng sanaos pangguna anu langkung ngora panginten henteu kedah gaduh rekening bank atanapi kartu kiridit nyalira, aranjeunna sering kali ka jalma anu nyiptakeun tren, mutuskeun mésér sareng mangaruhan kaputusan konsumén ti sepuhna.

Naha kalebet Snapchat dina strategi pamasaran anjeun?

  • Nyiptakeun kasadaran mérek: Snapchat mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngawangun paparan pikeun bisnis anjeun sareng komunikasi nilai-nilai mérek ngalangkungan caritaan. Jantenkeun ayana mérek anjeun sareng nyayogikeun eusi pamirsa anjeun tina snaps vidéo –ngukur pikeun ngabagi tutorial gancang sareng / atanapi tip sareng démo produk, salaku conto.
  • Humanisasi bisnis anjeun: Transparansi mangrupikeun konci pikeun ngahubungkeun sareng konsumén anjeun dina tingkat anu oténtik sareng Snapchat nyayogikeun ieu. Kirimkeun catetan di balik layar ti anjeun bisnis sareng nunjukkeun kagiatan sadidinten anu biasana teu katingali ku konsumén.
  • Insentif konsumén: Kengingkeun palanggan kalibet sareng ajak aranjeunna meta. Nawiskeun liputan langsung tina salah sahiji acara anjeun, sneak preview tina produk atanapi jasa anu bakal datang sareng ngajalankeun hadiah sareng kontes.

Kumaha ngahontal influencer Snapchat anu leres?

Kampanye pamasaran Influencer tiasa seueur pisan waktos-henteu paduli platform sosial. Ngagunakeun pasar influencer mangrupikeun konci pikeun ngalirkeun prosés pikeun nganteurkeun eusi anu tiasa diukur sareng ROI anu kuat.

SocialPubli.com, ngarah pasar influencer multikultural, nembé janten platform otomatis 100% pangheulana ngaktipkeun kolaborasi mérek-pangaruh dina Snapchat.

Pasar nampilkeun modél publisitas média sosial inovatif diwangun dumasar kana demokratisasi mérek sareng ruang kemitraan pangirut. Éta kabuka pikeun sadaya pangguna média sosial pikeun ngadaptar sareng mimiti ngasilkeun kauntungan tina kagiatan média sosialna. Merek, agénsi sareng usaha alit dugi ka ukuranana sedeng tiasa ngajalankeun kampanye kalayan henteu diperyogikeun anggaran minimum.

Ngeunaan SocialPubli

SocialPubli.com nyambungkeun mérek kalayan langkung ti 12,500 influencers ti 20+ nagara anu ngawasa kampanye pamasaran média sosial di Instagram, Twitter, Youtube, blog, sareng ayeuna Snapchat.

Pangaruh tiasa dibagi nganggo 25 kriteria kalebet pilihan nargétkeun pikeun lokasi, jenis kelamin, daérah anu dipikaresep, umur, jumlah pengikut sareng anu sanés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.