5 Cara Snapchat Tiasa Dipaké Pikeun Ngamajukeun Usaha Anjeun

pamasaran snapchat

Nalika platform sélulér sosial naék naék, sok aya kasempetan pikeun ngamangpaatkeun platform pikeun komunikasi sareng terlibat sareng calon pembeli. Snapchat écés ngaleuwihan harepan éta, kalayan langkung ti 100 juta pangguna sadidinten anu ningali langkung ti 8 milyar video unggal dinten.

Snapchat nawiskeun mérek sareng produsen eusi kasempetan pikeun nyiptakeun, promosikeun, hadiah, ngadistribusikaeun, sareng ngungkit kamampuan interaksi unik tina platform.

Kumaha cara pemasar nganggo Snapchat?

M2 Tahan Australia parantos ngabagi infographic anu saé, Kumaha Snapchat Tiasa Ngalegaan Merek anjeun, sareng parantos nyayogikeun lima cara di handap ieu perusahaan tiasa ngagunakeun Snapchat.

  1. Nyayogikeun aksés kana acara langsung - ngagumbirakeun pamirsa anjeun ku pandangan anu otentik ngeunaan peluncuran produk, acara dagang, atanapi acara hiji-hiji-hiji.
  2. Kirimkeun eusi pribadi - nyayogikeun kontén khusus atanapi unik pikeun pemirsa anu teu nampi dina platform anu sanés.
  3. Tawarkeun kontes, perks atanapi promosi - nawiskeun kode promo atanapi diskon kanggo para penggemar. Hadiah sareng promosi mangrupikeun cara pikeun ngajaga pengikut anjeun datang deui.
  4. Candak jalma tukangeun layar - kalibet pemirsa anjeun ku nyayogikeun eusi layar sareng nunjukkeun kumaha mérek anjeun ngabédakeun nyalira.
  5. Rakan sareng influencer Snapchat - terampil Influencer Snapchat tiasa ngabantosan anjeun nyebarkeun kasadaran kana demografi anu sesah dihontal ku média tradisional.

Snapchat pamasaran pikeun Usaha

One comment

  1. 1

    Halo,

    Hiji artikel pisan informatif. Kuring satuju sareng anjeun yén kalayan naékna popularitas platform média sosial, sok aya kasempetan pikeun ngagunakeun platform pikeun komunikasi sareng terlibat sareng calon pembeli. Snapchat mangrupikeun jaringan média sosial populér anu ngamungkinkeun anjeun ngabagi pidéo sareng gambar sareng réréncangan sareng kulawarga anjeun. Unggal pamaké telepon pinter nempo sahanteuna hiji video unggal poé. Kuring resep kana lima poin anu dibahas dina tulisan ieu kumaha merek ngagunakeun snapchat. Usaha ngagunakeun snapchat pikeun promosi produk ogé nganteurkeun kontén pribadi. Baca tautan ieu: https://www.animatedvideo.com/blog/numbers-branding-snapchat/

    Link ieu babagi kasempetan branding snapchat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.