Naha Snapchat Leres Penting pikeun Pemasar?

pamasaran snapchat 1

Dina impromptu polling di komunitas Martech urang, 56% réspondén nyarios yén aranjeunna henteu ngagaduhan rencana taun ayeuna ngagunakeun Snapchat pikeun pamasaran. Ngan 9% nyatakeun yén aranjeunna nganggo éta sareng sésana nyarios yén aranjeunna henteu acan mutuskeun. Éta sanés mangrupikeun pikasieuneun pikeun jaringan anu ningkat dina kamekaran.

Pribadi, kuring ngaraos lieur sareng masih ngacapruk unggal-unggal kuring muka aplikasi. Kuring antukna mendakan carita sareng gambar ti jaringan kuring, tapi henteu tanpa frustasi. Sedengkeun pikeun ngirimkeun snap kuring, kuring jarang ngalakukeun.

Kalayan 150 juta pangguna aktip unggal dinten sareng 60% diantarana nyebarkeun unggal dinten, sanaos, panginten kuring henteu kedah ngémutan platform. Nyatana, dina dinten anu ditangtoskeun, Snapchat ngahontal 41% tina sadaya 18 ka 34 taun umur di Amérika Sarikat.

Kalayan panggunaan héndsét hungkul, Snapchat mangrupikeun jaringan anu pas sampurna dina saku batur. Kalayan kontén anu dihapus sacara otomatis, éta masihan pangguna rasa penting pisan pikeun ngaksés Snapchat sakumaha seringna, sareng éta ngabantosan pangguna pikeun komunikasi sareng babaturanana.

  1. Snapchatting - Sigana tiasa rada sesah pikeun ngatur sareng ngukur Dursasana, tapi kasempetan pikeun ngawangun hubungan 1: 1 sareng klien anjeun sayogi dina Snapchat. Sareng jalma anu teu aya wates tiasa nuturkeun anjeun; anjeun dugi ka nuturkeun 6,000 akun (henteu diverifikasi nganggo Snapchat).
  2. carita - Carita Snapchat mangrupikeun poto atanapi video anu anjeun pasang kana bagian carita anjeun nyalira anu katingali ku anjeun sareng sadaya réréncangan. Carita kadaluarsa dina 24 jam.
  3. perkara reklameu - Snapchat nawiskeun Iklan Snap, Geofilters Anu Disponsoran, sareng Lénsa anu disponsoran dina pilihan iklanna ayeuna.

3 Cara Ngaiklan dina Snapchat

Snapchatters nonton langkung tina 10 milyar video per dinten, anu langkung tina paningkatan 350% dina taun kamari waé. Didatangan Iklan Snapchat pikeun langkung seueur inpormasi sareng sajumlah studi kasus.

  1. Iklan snap - nyaéta iklan pidéo nangtung 10 detik.

  1. Geofilter Anu Disponsoran - mangrupikeun saringan poto anu unik ngan ukur aya di lokasi anu anjeun tangtukeun.
  2. Lénsa anu disponsoran - mangrupikeun modifikasi poto atanapi lapisan anu tiasa dianggo ku pamaén sareng nambihan kana Snaps na.

Prakték pangsaéna dina pamasaran Snapchat

  • Atur profil Snapchat anjeun ka masarakat.
  • Ngaropea anjeun Snapcode.
  • Anggo Snapchat kanggo kontes, sneak peeks, kode kupon, di balik layar, sareng perkenalan karyawan.
  • Snap pikeun 5-15 detik sareng jantenkeun carita anu 1-2 menit.
  • Ngobrol salami snap atanapi carita anjeun.
  • Pilem sareng kirimkeun poto nangtung.
  • Nyarios sareng pangguna sanés nganggo utusan Snapchat.
  • Anggo téks sareng emoji
  • Janten kreatif!

Ieu infographic, Naha Snapchat Penting pikeun Marketing:

snapchat pamasaran infographic

2 Komentar

  1. 1

    Numutkeun data anu anyar, Snap (chat) ngagaduhan pangguna DA158 150M. Nyatana, aplikasi sélulér ieu difokuskeun ka pasar Kulon: Amérika Kalér (AS, Kanada) sareng (sabagéanna) Éropa (UK, FR). Kuring henteu nganggap yén "Kalayan 60 juta pangguna aktip unggal dinten sareng XNUMX% diantarana nyebarkeun unggal dinten" mangrupikeun kakurangan. Seueur jalmi anu nganggo Snap (chat) dina urutan nuturkeun anu sanés sacara pasip tanpa pasang carita.

  2. 2

    Kuring ngaraos kagok dianggo sareng sering ditinggal heran "naon anu kuring kedah posting?" pas sateuacan ngalih ka Instagram atanapi balik kana Facebook. Pikeun bisnis rada benten, sabab upami anjeun parantos ngahartikeun pesen anjeun, éta ngan ukur masalah adaptasi kana platform sareng maén sapanjang jalan supados tiasa dianggo tapi masih jaringan ganjil anu dianggo. Urang bakal ningali kumaha kaayaan aranjeunna saatos IPO na.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.