Janten Kuring Nyarios…

Bill urang sobat, Mike, ngagambar gambar hébat kuring nalika kuring damel. Mike ngagaduhan humor anu aneh tapi kreatif anu kuring resep. Anjeunna jalma anu berbakat ... janten kami masihan halaman wéb pikeun ulang taun na!

Janten Abdi Nyarios?

Nuhun, Mike!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.