SOAP'd: Ngeruk Program Anu Sahiji

sabunKuring ngadaptarkeun Program Scratch One Another minggu kamari sareng parantos nampi tinjauan anu hadé dina blog abdi ku William Tully. Jelas yén William leres-leres nyandak waktos sareng nyerat ulasan anu hadé dina blog kuring. Kuring leres-leres ngahargaan sareng ngahargaan pendapat anjeunna - sareng satuju kana penilaianana ... ayeuna ngan saukur masalah iraha sareng kumaha cara ngalaksanakeun sadayana!

Halo Pak Karr!

Saur kuring? Kuring pissed batur kusabab pangalaman SOAP munggaran abdi sareng situs anjeun .. Sanés blogger anyar anu nyobian terang anuansa halus tina komunitas blogging, atanapi dasar tag, trackbacks, desain, layout, atanapi aliran? teu, Kuring meunang Samaun berpengalaman anu, ogé, meunang! (éta sapertos anjeun SABUN blog Kang Godin? sanés tugas anu gampang!)

Ayeuna, inpormasi anu diturunkeun ka kuring ku Easton Ellsworth nyaéta:

Douglaskarr.com ngeunaan "Pamasaran Internét, Integrasi, Otomasi, WordPress."
Doug hoyong kiat ngeunaan: ningkatkeun patalimarga, desain sareng peringkat mesin pencari na

Desainer gaya:

Réaksi munggaran kuring nalika dugi ka situs anjeun nyaéta yén kuring parantos lebet kana bumi OTOMASI sareng rékayasa. Abdi leres-leres bingung ku insinyur anu seuri / seuri, kantun aranjeunna henteu seuri, tapi kuring nyimpang .. Kalayan ageung? Otomatisasi? dina header, digabungkeun sareng roda gigi di beulah katuhu, pikeun kuring, éta jeritan rékayasa prosés sareng otomatisasi anu jelas, blog anjeun sanés ngeunaan.

? Kana Pangaruh sareng Otomasi? ? pangaruh-tipe kapamimpinan sareng otomatisasi
? Blog pamasaran sareng téknologi? ? pangaruh ngalangkungan pamasaran sareng blog téknologi otomatisasi?

Kuring ngagaduhan pesen anu dicampur sareng leres-leres henteu jelas, tina judulna, naon ari blog ieu. Kuring ngajalankeun sareng téori yén urang boh ngajelaskeun blog urang jelas dina judul, atanapi urang ngajelaskeun kalayan blog. Upami lulugu masihan hiji pesen sareng blog anu sanés maka anu maca janten frustasi. Pikeun ngalangkungan titik ieu, upami urang ningali-tingali kana 7 kategori pos top anjeun:

  1. Téhnologi (193)
  2. Bisnis (172)
  3. Pamasaran (113)
  4. Blogging (95)
  5. WordPress (86)
  6. Desain Wéb (61)
  7. Programming (53)

Teu aya anu nyebatkeun? Otomatisasi?. Leres, sigana mah bakal digantungkeun dina hiji kecap, sareng kuring yakin éta sabab éta teu pantes. Kuring yakin yén lamun garis kadua dirobih pikeun ngajelaskeun bagian otomatisasi langkung saé, éta bakal langkung épéktip. Kategori top anjeun nyaéta? Téhnologi?, Sareng anu langkung khusus, téknologi LEMBAR. Dina 10 halaman munggaran dina arsip téknologi anjeun, ngan ukur aya dua tulisan anu aya hubunganana sareng téknologi keras anu saleresna (nyaéta alat-alat fisik sapertos iPhone) anu deui ngajantenkeun kuring heran naha aya gir dina header anu nunjukkeun? Téknologi keras ??

Ok, janten naon anu urang lakukeun ku roda gigi? Tos? Em. Pindahkeun anjeun ka luhur, sareng pindahkeun judul / tag ka katuhu ka handap dugi garis pandang tina garis gambar anjeun sareng aranjeunna di tengah header. Abdi resep gambar anjeun dina lulugu? éta masihan rarasaan anu ramah sareng ramah pikeun blog anjeun. Upami aya gambar anu langsung aya dina pipikiran pikeun ngaleungitkeun prosés rékayasa prosés, sareng langkung seueur sareng anu saleresna diciptakeun ku blog anjeun, maka gunakeun éta, upami henteu teras-teraskeun ayeuna.

Sistem ménu luhur kalayan sababaraha halaman anjeun tiasa dianggo sampurna sareng kuring bakal ngantepkeun di dinya. Halaman cloud tag cemerlang sareng kuring ngan ukur bakal ngarobihna tina TAGS ka TAG CLOUD upami aya kamar dina ménu na. (ogé, sareng panjelasan ngeunaan kumaha ieu diciptakeun bakal pikaresepeun supaya jalma tiasa nyalin ideu hébat anjeun sareng ngaitkeun deui kana blog anjeun?)

Sponsor vs. Kegiatan Pangénggal dina halaman blog utami ?. Dina pandangan heula anjeun ningali sponsor, daptarkeun yén éta iklan, anjeun teras ningali kagiatan pang anyarna anu katingalina sami sareng kontén sponsor, janten ogé kadaptar dina uteuk salaku iklan, sareng urang? Turun ka katuhu pisan sateuacan urang kéngingkeun kana daging sidebar anjeun. Saran kuring nyaéta pikeun ngabéréskeun warna, atanapi barang padet alit sapertos? Maret Komentator? atanapi? Blog anu Kuring Baca ?. Upami éta sadayana katingalina sapertos pariwara, perasaan marahmay anu disayogikeun ku gambar anjeun mimiti ngagem ipis gancang.

Ngaronjatkeun TRAFFIC:

Hm, saur kuring? Kuring bakal nguciwakeun anjeun dina ieu, ngan saukur kusabab anjeun gaduh langkung seueur pangunjung tibatan kuring .. Éta sapertos naros ka resepsionis di dealer mobil ngeunaan spésifikasi kinerja? yakin, anjeun panginten tiasa kéngingkeun sakedik inpormasi, tapi henteu ampir teuing naros ka batur anu ngartos sareng damel unggal dinten .. Kanyataanna di dieu nyaéta kuring kedah naroskeun kumaha nyetir lalu lintas sareng kuring nyungkeun hapunten tina pertandingan anu goréng- nepi ka dieu.

Hiji-hijina saran anu kuring gaduh nyaéta ngagambar patalimarga di pinggiran. Upami urang ngagaduhan blog ngeunaan, sebutkeun, téknologi, urang biasana nyéépkeun waktos urang dina lingkungan blog téknologi sareng saha waé anu ngagaduhan éta. Kumaha upami urang ngetok blog-blog anu nganggap enteng kana téknologi, janten ahli, sareng narik patalimarga salaku otoritas.

Ilaharna blog téknologi nyingsieunan jalma anu nyobian ngartos éta, kantun éta mangrupikeun salah sahiji geek blogging ka geeks anu sanés. Kami terang yén anjeun ngartos téknologi, tapi anjeun tiasa ngajelaskeun ka masarakat anu henteu, sieun, tapi hoyong ngartosannana? Upami anjeun tiasa, maka kaluar tina rohangan téknologi, sareng teras milari pamiarsa dina sisina anu ningali. Koméntar siga anu gélo dina blog anu némpél kana téknologi sakalian bari teu butuh, daripada anu gaduh salaku pokus. Sapanjang garis anu urang kedah lirénkeun maén dina cai jero ku sésa hiu, tapi ngalih kana cai anu langkung dangkal dimana sakola lauk aya? upami éta aya artos APA pisan ..

JURUHAN JURUHAN ENGIN:

Mimiti, anjeun lumayan ngadominasi halaman kahiji google nalika nami anjeun diketik. Tambahkeun sababaraha tag topik sareng nami anjeun sareng éta katingalina lumayan padet dina hal-hal anu milarian. Saur patarosan anu leres nyaéta, naon anu anjeun hoyong tampilkeun nalika jalma milarian? Upami anjeun ngetik?douglas karr téknologi? maka anjeun nunjukkeun rada saé? Upami anjeun hoyong muncul nalika aya anu ngetik dina 'téknologi?, Teras tebak naon, kami gaduh persaingan anu serius.

Tag situs anjeun padet, judul tulisan na muncul dina tempat anu pas, sareng tautan kana tulisan sigana tiasa dianggo pikeun anjeun. Kuring pikir yén pikeun nyandak anjeun ka tingkat salajengna, anjeun panginten peryogi input ti jalma anu ngahususkeun di daérah ieu.

Kuring miharep kuring parantos nyayogikeun sababaraha bantosan pikeun ningkatkeun situs anjeun, atanapi sahanteuna micu pamikiran pikeun anjeun anu bakal nunjuk anjeun ka arah anu bener. Ieu mangrupikeun padamelan anu rada pikasieuneun ti tungtung kuring, sareng kuring kantos diajar sakedik, sareng mendakan sababaraha tulisan hébat dina situs anjeun.

Sagala anu pangsaéna, sareng kuring ngarepkeun deui tulisan ti anjeun dina waktos payun.

Salam hormat,
William Tully

Ayeuna kuring kedah kéngingkeun analisa abdi ngeunaan situs anu parantos dipilih pikeun kuring laksanakeun! Kuring miharep kuring tiasa ngalakukeun ulasan anu lengkep sapertos anu dilakukeun ku William. Nuhun, William! Ayeuna kuring ngan ukur peryogi bersihkeun situs saeutik! Candak? SABUN ... bersihkeun ?! Doh!

11 Komentar

  1. 1

    Pikeun nyaritakeun kanyataan kuring resep spanduk luhur. Pikeun kuring gears nyayogikeun campuran anu saé antara téknologi lami sareng anu énggal sareng Douglas A. Karr anu mesem aya kanggo ngabantosan urang ngajembatan jurang éta. Hiji-hijina masalah kuring nyaéta menu luhur (nyaéta eupan sigana henteu cocog sareng leres).

  2. 6
    • 7

      Leres pisan! 🙂

      Kuring ngalaman sababaraha masalah wengi ayeuna sareng Photoshop sareng henteu sigana némpelkeun kana header énggal tanpa nabrak. Éta bakal aya dina hiji dinten atanapi langkung, kuring janji!

      Abdi teu tiasa nyarios sabaraha jalma anu mairan kana gambar éta! Abdi resep pisan éta!

  3. 8

    PS. Re: "tapi naha anjeun tiasa ngajelaskeun ka balaréa anu henteu? Sieun, tapi hoyong ngémutanana?" Anjeun terang yén anjeunna ngarujuk ka kuring, henteu? haha

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.